Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veruuunecka
Jestli nezapáchá, nic tě nesvědí, tak to může být klidně tehotenstvi ![]()
@radana80 tak jsme ho včera měli a fakt jsme si to užili a nemysleli jsme na maminko ![]()
No já se snažím vůbec nejit na záchod a po sexu ještě nakou chvíli ve mě a by vyteklo co nejmíň ![]()
@Veruuunecka muže to znamenat těhotenství taky sem to měla ten výtok chrání to vajíčko nebo sem to takhlen četla
@Veruuunecka hele můžeš si ho udělat dřív a buď tam něco bude nebo ne nic horšího není
a když tak ti tam vyleze duch tak klidně menstruace muže přijít, ale je to na tobě
ale já bych počkala ![]()
@Melody26
To uplne presne nevim zkousime od posledniho dne ms kazdy den ![]()
@Zlata 12
Mas recht, pockam radsi ono tim nic neuspecham a treba mrcha fakt prijde a ja aspon nebudu vic zklamana ![]()
@Veruuunecka ono to bude lepší
já teď taky budu čekat dokud se mi nezpozdi ![]()
@Veruuunecka
No já bych asi pockala na MS…říkám si, že když pak člověk objeví ducha a náhodou by to odešlo s MS, tak bude zbytečně zklamaný…já určitě nechci testovat dřív jak v den MS ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová a ráda bych se přidala ![]()
Snažíme se už 5. měsíc, vím, že to neni moc, ale asi chápete ![]()
Včera jsem byla 23DC u dr a ta mi řekla, že vidí folikul! Je to vůbec možné takhle pozdě? ![]()
Ale, že už asi mohl být prasklý, nepozná to přesně, takže jsme to asi prošvihli.. achjo ![]()
Vůbec se ve svém těle teď nevyznám. Do teď jsem měla cykly 28 a ovulaci cítila kolem 16DC (hlen a bolest)…
Pardon za výlev ![]()
@Veruuunecka
Držím pěsti i tobě
já si ještě počkám…MS mi má dorazit až 17.1 ![]()
Holky dneska po behani kdyz jsem prisla domu mela jsem na kalhotkach hodne bileho husteho vytoku, vubec nezapachal, nic me nepali, nesvedi, neboli a do te doby zase vubec nic
mam dostat mrchu za sedm dni, myslite ze by to mohlo znamenat tehotenstvi nebo spis zanet?