Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sylko Rozum rika, ze mas pravdu.. Srdicko je jakesi smutne.. Vsak to znas
Jinak gratulace velika ![]()
Ahoj holky, jsem tady nová, nějak ve svém okolí nemám nikoho, kdo by to snažení chápal, VŠECHNY mé dobré kamarádky otěhotněly na první šťouch a ještě k tomu neplánovaně
tak já asi zas dorovnávám statistiky
o mimčo jsme se chtěli začít snažit před rokem a půl a jak na potvoru jsem měsíc na to skončila v nemocnici, shodila 12 kilo, no děs
pak půl roku bez MS, pak půl roku než se to srovnalo, pak nežádoucí reakce na léky a zas celý cyklus v pytli
rok a půl v háji a my se konečně teda začínáme snažit, ale už jsem z toho všeho unavená a s tou mojí nepravidelnou MS to bude fakt boj… Gratuluji všem, kdo ten můj sloh dočetli až sem a těším se, až budu číst zpravy o tom, že se Vám zadařilo
potřebuju trošku naděje ![]()
@majdulacek
Mrkni na tohle…8DPO pozitivní jen u 5% žen takže můžeš být úplně v klidu ![]()
@Melody26 píše:
@majdulacek
Mrkni na tohle…8DPO pozitivní jen u 5% žen takže můžeš být úplně v klidu
Ja vždy měla ducha 8dpo ![]()
@inuska5 ahojky, já taky měla neprav. ms s přítelem jsme spolu již 9 let a snažíme se o 1 mimi. Dříve jsme to tak neřešila. Až posledních pár let.. Prvé to bylo nasazením hak aby se mi MS srovnala po vysazení cca 1 roku MS nikde, tak mě začala stimulovat utrogestanem1.0.1 a estrofem 1.0.0 Taky nějaký měsíc
a stále nic po nějaké době mě místo estr. Nasadila clostibelgyt 1.0.0 v září jsme to začala užívat. Na 2 cykly. Listopad jsme byla bez. A v prosinci mi navýšila clos. O 1tab. a nevím zda k ovu doslo nebo ne ale po X mes. Jsme měla 16dc krásně silnější čárku jako nikdy.tak navýšení bylo asi k něčemu Tak teď stale čekám na MS zítra to budou 3 dny zpoždění pokud nedorazí ani náznak. Ještě ráno zkusím testnout jinak nic. Ale byla bych ráda aby se už něco dělo. Léky mám ještě na jeden cyklus kdyby nic. A když by ani pak nic tak si mám zavolat.
přeji hodně štěstí a nezoufej, však oni si knam cestu najdou. I když vím těžko se to Říká ![]()
@Sylko testit budu az budu mít 5dni zpoždění
ale myslim si ze tento mesic to opravdu nevyšlo…
Zdravím dámy, přidávám se do diskuze. Na konci roku jsme se s manželem domluvili, že se začneme “ofiko” snažit. Už předtím jsme si několik měsíců nedávali pozor. Několikrát jsme se teda snažili (v neplodném období ale člověk nikdy neví
), ale když přicházela předpokládaná ovulace manžel mi řekl, že mu mám dát čas, že se nedokáže vzrušit, protože je nervózní z toho, že už z toho fakt bude dítě. Tak jsem z toho taková naměkko, protože já už chci dítě delší dobu ale kvůli manželovi jsem čekala. Tak už jsem byla nadšena že už do toho fakt “praštíme” a on tohle.
Nenapadá nějakou z vás, jak bych mu s tím mohla pomoct? Nemáte některá podobnou zkušenost? Ptala jsem se ho jak mu pomoct ale nic z nej nevypadlo. ![]()
@inuska5 ahoj zkus na tu MS kapky gynex já teď teda beru druhy den ale přečti si o tom a dokážou srovnat cyklus ![]()
@Nika98 ahoj tak mu proste neřekni ze mas ovulaci
a jenom řekni ze mas chuť. Tohle kdyby mi přítel řekl tak to nevím co bych mu na to řekla
je opravdu ten tvůj na miminko připraveny? ![]()
@Annyzs Já doufám, že tenhle rok už se všechno v dobré obrátí
my jsme spolu s přítelem 8 let, také se snažíme o první mimčo… Ale já už bych prostě chtěla všechno hned, už mám nerva i z toho, že se na to moc soustredim
je to těžký
Budu držet palce, ať to konečně vyjde ![]()
Ahojte holky, závidím vám to snažení. My se takhle snažili s pritelem asi posledního půl roku, v prosinci jsem zjistila ze jsem konečně těhotná. Poslední cyklus jsem si delala ovulacni testy a vyšlo to. Zjistila jsem ze mám ovu později. Bohužel, zamlkle těhotenství, včera jsem podstoupila revizi. Četla jsem si vaši diskuzi a všimla si ze par vás to to má za sebou také.. kdy jste se po sestinedeli začali snažit? Já mám teď den po a nemám na sex ani pomysleni. Si nedokážu představit ze by mě “tam” měl někdo něco strčit a ani v nejbližší době
a to jsem si rikala jak se hned zacnem snažit po první MS..
@Zlata 12 Ahoj, jenomže on teď semnou nechce spát vůbec
ovulaci jsem s ním nikdy neřešila, prostě jsem to chtěla dělat tak že až bude ovulace tak mu jenom řeknu že mám chuť, užijeme si to a uvidíme co bude. Přijde mi blbé dělat to jako: “Zlato, mám ovulaci, rychle na to musíme skočit
”.. Řešila jsem s ním několikrát jestli to fakt chce, že ho nechci do ničeho nutit, ale furt mi tvrdí že chce, že mu musím jenom dát chvíli čas. Tak nevím.