Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
4.1.20 19:42

@kiki33 tak to jsme na tom stejně skoro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.1.20 19:56

@Sylko Rozum rika, ze mas pravdu.. Srdicko je jakesi smutne.. Vsak to znas ;) Jinak gratulace velika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.1.20 20:07

Ahoj holky, jsem tady nová, nějak ve svém okolí nemám nikoho, kdo by to snažení chápal, VŠECHNY mé dobré kamarádky otěhotněly na první šťouch a ještě k tomu neplánovaně :roll: tak já asi zas dorovnávám statistiky :lol: o mimčo jsme se chtěli začít snažit před rokem a půl a jak na potvoru jsem měsíc na to skončila v nemocnici, shodila 12 kilo, no děs :roll: pak půl roku bez MS, pak půl roku než se to srovnalo, pak nežádoucí reakce na léky a zas celý cyklus v pytli :zed: rok a půl v háji a my se konečně teda začínáme snažit, ale už jsem z toho všeho unavená a s tou mojí nepravidelnou MS to bude fakt boj… Gratuluji všem, kdo ten můj sloh dočetli až sem a těším se, až budu číst zpravy o tom, že se Vám zadařilo :srdce: potřebuju trošku naděje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
4.1.20 20:10

@majdulacek
Mrkni na tohle…8DPO pozitivní jen u 5% žen takže můžeš být úplně v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
4.1.20 20:18
@Melody26 píše:
@majdulacek
Mrkni na tohle…8DPO pozitivní jen u 5% žen takže můžeš být úplně v klidu :palec:

Ja vždy měla ducha 8dpo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
4.1.20 20:18

@Saynka Šťastná to žena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.1.20 20:20

@inuska5 ahojky, já taky měla neprav. ms s přítelem jsme spolu již 9 let a snažíme se o 1 mimi. Dříve jsme to tak neřešila. Až posledních pár let.. Prvé to bylo nasazením hak aby se mi MS srovnala po vysazení cca 1 roku MS nikde, tak mě začala stimulovat utrogestanem1.0.1 a estrofem 1.0.0 Taky nějaký měsíc :roll: a stále nic po nějaké době mě místo estr. Nasadila clostibelgyt 1.0.0 v září jsme to začala užívat. Na 2 cykly. Listopad jsme byla bez. A v prosinci mi navýšila clos. O 1tab. a nevím zda k ovu doslo nebo ne ale po X mes. Jsme měla 16dc krásně silnější čárku jako nikdy.tak navýšení bylo asi k něčemu Tak teď stale čekám na MS zítra to budou 3 dny zpoždění pokud nedorazí ani náznak. Ještě ráno zkusím testnout jinak nic. Ale byla bych ráda aby se už něco dělo. Léky mám ještě na jeden cyklus kdyby nic. A když by ani pak nic tak si mám zavolat. :nevim: přeji hodně štěstí a nezoufej, však oni si knam cestu najdou. I když vím těžko se to Říká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.1.20 20:34

@Sylko testit budu az budu mít 5dni zpoždění :D ale myslim si ze tento mesic to opravdu nevyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.20 20:36
@Annyzs píše:
@LuE88 není zač :kytka:

Newe 11 DPO, dálnice byla až jeden den co MS meskala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 20:42

Zdravím dámy, přidávám se do diskuze. Na konci roku jsme se s manželem domluvili, že se začneme “ofiko” snažit. Už předtím jsme si několik měsíců nedávali pozor. Několikrát jsme se teda snažili (v neplodném období ale člověk nikdy neví :D ), ale když přicházela předpokládaná ovulace manžel mi řekl, že mu mám dát čas, že se nedokáže vzrušit, protože je nervózní z toho, že už z toho fakt bude dítě. Tak jsem z toho taková naměkko, protože já už chci dítě delší dobu ale kvůli manželovi jsem čekala. Tak už jsem byla nadšena že už do toho fakt “praštíme” a on tohle. :nevim: Nenapadá nějakou z vás, jak bych mu s tím mohla pomoct? Nemáte některá podobnou zkušenost? Ptala jsem se ho jak mu pomoct ale nic z nej nevypadlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.1.20 20:42

@inuska5 ahoj zkus na tu MS kapky gynex já teď teda beru druhy den ale přečti si o tom a dokážou srovnat cyklus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.1.20 20:46

@Nika98 ahoj tak mu proste neřekni ze mas ovulaci :D a jenom řekni ze mas chuť. Tohle kdyby mi přítel řekl tak to nevím co bych mu na to řekla :D je opravdu ten tvůj na miminko připraveny? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.1.20 20:48

@Annyzs Já doufám, že tenhle rok už se všechno v dobré obrátí :) my jsme spolu s přítelem 8 let, také se snažíme o první mimčo… Ale já už bych prostě chtěla všechno hned, už mám nerva i z toho, že se na to moc soustredim :lol: je to těžký
Budu držet palce, ať to konečně vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 20:51

Ahojte holky, závidím vám to snažení. My se takhle snažili s pritelem asi posledního půl roku, v prosinci jsem zjistila ze jsem konečně těhotná. Poslední cyklus jsem si delala ovulacni testy a vyšlo to. Zjistila jsem ze mám ovu později. Bohužel, zamlkle těhotenství, včera jsem podstoupila revizi. Četla jsem si vaši diskuzi a všimla si ze par vás to to má za sebou také.. kdy jste se po sestinedeli začali snažit? Já mám teď den po a nemám na sex ani pomysleni. Si nedokážu představit ze by mě “tam” měl někdo něco strčit a ani v nejbližší době :( :? a to jsem si rikala jak se hned zacnem snažit po první MS..

• Citovat
  • Upravit
612
4.1.20 20:52

@Zlata 12 Ahoj, jenomže on teď semnou nechce spát vůbec :( ovulaci jsem s ním nikdy neřešila, prostě jsem to chtěla dělat tak že až bude ovulace tak mu jenom řeknu že mám chuť, užijeme si to a uvidíme co bude. Přijde mi blbé dělat to jako: “Zlato, mám ovulaci, rychle na to musíme skočit :D ”.. Řešila jsem s ním několikrát jestli to fakt chce, že ho nechci do ničeho nutit, ale furt mi tvrdí že chce, že mu musím jenom dát chvíli čas. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí