Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymm92 Uz asi od 4dpo me boli a jakoby pali prsa, nekdy fakt hodne, pak to treba na odpo prejde…tak si rikam hmmm tak nic, ale pak to zase zacne. 31.1. dopo a 1.1. odpo me docela dost bolel spodek. Ale jinak nic. Dneska zase ty prsa a boli me spodek (ani ne jako pri ms, spis jakoby se mi tam nekdo stoural a bylo to pohmozdene) a obcas ke zatahne prava strana, kdyz tteba rychle vstanu (nevim, proc prave prava
) Ovu byla z leveho vajecniku ![]()
@kiki33
Jojo pojistili jsme se několikrát tam jsem zvědavá
a jak říkáš, já vůbec nerozumím tomu že někdo otěhotnění omylem z jednoho sexu…to je prostě neskutečné…a že těch případů je spousta…zrovna známa nedávno přišla s tím, že je těhotná a že druhé dítě nechtěli, ale z jednoho nechraneneho sexu
musí to vyjít, a myslet pozitivně
vůbec si nesmíme připouštět negativní test ![]()
@Anonymm92 Ty jo ty jsi dobra…ja si po minulem biochemku taky rekla, ze az v den ms, ale vydrzelo me to asi tak do 2dnu po ovulaci
Nicmene me to bylo videt i z tech testu…silily pomalu nebo skoro vubec…bylo to takove divne…takze pak ms byla v celku uleva, bala jsem se, ze budu muset na revizi, mimodelozniho nebo ze se mi to zpozdi o mnoho dni…
@kiki33 neboj to uteče jak voda
..no myslím si že každým dnem už mě poboliva břicho atd takže myslím že za pár dní je tu ![]()
@Sylko taky mě od ovu sem tam pobolivaji prsa ale rekla bych jako pred kazdou ms. U toho biochemka jsem měla to nidační špinění a ted nic takze si myslim ze to ted nevyšlo. Každopádně potichu gratuluji ![]()
Holky vy teda jedete dneska jsem tu nebyla a snad skoro 10 stran to ani nestíhám dočíst
@Anonymm92 Ja mela nidacni spineni jen u prvniho syna, u druheho syna ani u biochemka ani ted jsem nic nemela. Jinak me normalne prsa vubec behem cyklu neboli
@Sylko píše:
@Anonymm92 Uz asi od 4dpo me boli a jakoby pali prsa, nekdy fakt hodne, pak to treba na odpo prejde…tak si rikam hmmm tak nic, ale pak to zase zacne. 31.1. dopo a 1.1. odpo me docela dost bolel spodek. Ale jinak nic. Dneska zase ty prsa a boli me spodek (ani ne jako pri ms, spis jakoby se mi tam nekdo stoural a bylo to pohmozdene) a obcas ke zatahne prava strana, kdyz tteba rychle vstanu (nevim, proc prave prava) Ovu byla z leveho vajecniku
Posledních cca 5 dní mě taky pálí prsa, ale spíše jen bradavky a v podbřišku jsem měla taky takové divné skubani… Ale ničemu to neprisuzuju radši
beztak jsem zas opět jen paranoidni
![]()
@anomally jo jooo paleni je za bradavkami…jinak okolo ty prsa boli, ale za bradvkami pali. A kdy budes testit? jsem zvedavaaaa
Ahoj holky,
tak jsem skakla do obchodu pro nakup a rovnou koupila 2× TT. Cestou jsem v tašce jeden poškodila (neee obsah), tak jsem si ho udelala… Samozrejme negativni
Tak jsem smutna a na sebe nastvana, ze jsem si ho delala. Nadeje porad je, jsem teprve 8DPO..
@majdulacek smutna nebud ja dusika az dnes 10dpo. 8dpo maji snad jen zenske, co cekaji dvojcata a to jeste jen asi minimum zenskych