Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
4.1.20 21:57

@Nika98 dekuji ms mam mit ve středu tak uvidim no :) muj mě vzdy rikal ze az bude mít 30 tak kyvne na dítě. Snazila jsem se ho ukecat a stejne mu to vyslo ze mu je opravdu 30 :) treba se tvuj citi jeste mladý… Chlapi dospivaji pozdeji nez zeny… A ty jsi jeste mladucka neni kam spěchat. Nech ho v klidu netlac na nej nemluv o tom pred nim a uvidíš ze si to ještě rozmysli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.1.20 21:59

@Nika98 taky bych se teď o tom vůbec nebavila, vše jestli má přijít tak přijde, mozna je trošku vyděšený, někteří chlapy jsou trošku..
8o ale neboj se. Ztahni se a uvidíš i na tuleni přijde podle mě chlap moc dlouho bez toho nevydrží. Držím ti palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 22:15

@Nikol125 no ročník jsme stejný ale já nejsem Nikol ani Nikola :D jsem Dominika ale od mala mi doma říkají Nika :D odkud jsi vrstevnice? :D
@kiki33 no my jsme spolu přes 7 let a přes rok manžele. Už jsem jednou těhotná byla, neplánovaně. Ale mimoděložně takže jsem byla na operaci a teď jsem bez jednoho vejcovodu. Takže podle mého už bychom klidně mohli to první dítě zkusit. Ale jestli manžel není připravený tak je mi to všechno k ničemu že :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 22:18

@Anonymm92 no doufám že si to rozmyslí :D už nemám jeden vejcovod po neplánovaném mimoděložním těhotenství takže tak.. :(
@Annyzs no dám mu teď ten měsíc čas a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.1.20 22:31

@Nika98 jeste zkus to me tak napadlo. Kdyz s tebou nechce vubec spát, tak zkus mu dat kondomy. Pak uvidi ze na nic netlacis. Treba to k něčemu bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
4.1.20 22:46

@inuska5 neboj, to špatně máš už za sebou a teď už jen hurá na to dobré :hug: určitě se brzy // dočkáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
4.1.20 22:47

@Anonymm92 Děkuju za radu, zkusím to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.1.20 22:49

@Nika98 neni zac :) myslim ze je to porad lepsi řešení nez aby bylo vůbec nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
4.1.20 22:52
@Sylko píše:
@anomally jo jooo paleni je za bradavkami…jinak okolo ty prsa boli, ale za bradvkami pali. A kdy budes testit? jsem zvedavaaaa

No já nevím, chtěla jsem až když by nedorazila MS, jenže nevím, kdy vlastně má dorazit :nevim: normálně mám cyklus 36 dní, ale byla jsem před Vánocemi na hysteroskopii a po ní by měla dorazit po 14 dnech prý… Přes svátky měla by být ovu, ale není to jisté…k Dr. mám jít teď v lednu 10, tak asi ještě před návštěvou to risknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
4.1.20 22:53

@jjjanci
Ahojky, u mě asi nic, teď večer náznak růžového špinění a bolest podbřišku. dostat to mám ve středu…ach jo.na další měsíc koupím ovu testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.20 22:53

@Nika98 Jo takhle, tak to me nenapadlo :lol: ja jsem z Jihomoravskeho kraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
4.1.20 22:57

@Nika98 a proč mu říkáš kdy má ovu? To je jasné chlap se pak akorát sekne..ja chlapovi nahlasim kdy mám ovulaci nebo kdy je největší pravděpodobnost :nevim:
@inuska5 vítám tě. Víš co ono i s nepravidelný cyklem jde otěhotnět hned..pri první jsem měla šílený cykly nepravidelně á strašně dlouhé a na první dobrou otehotnela..ted rok pravidelný cyklus a ž ničeho nic zas 34,36,36 DC teď se snažíme 4 měsíce a zatím nic teď jsme v době kolem ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 23:00

@Kajka9 držím palce na tento cyklus :srdce: :hug: :srdce: zachvili testujes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 23:01

@Nika98 musíš vydržet :hug: on si to srovná v hlavě a bude se těšit jako ty :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
4.1.20 23:02

@anomally tak budu drzet palce :palec: