Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nika98 dekuji ms mam mit ve středu tak uvidim no
muj mě vzdy rikal ze az bude mít 30 tak kyvne na dítě. Snazila jsem se ho ukecat a stejne mu to vyslo ze mu je opravdu 30
treba se tvuj citi jeste mladý… Chlapi dospivaji pozdeji nez zeny… A ty jsi jeste mladucka neni kam spěchat. Nech ho v klidu netlac na nej nemluv o tom pred nim a uvidíš ze si to ještě rozmysli ![]()
@Nika98 taky bych se teď o tom vůbec nebavila, vše jestli má přijít tak přijde, mozna je trošku vyděšený, někteří chlapy jsou trošku..
ale neboj se. Ztahni se a uvidíš i na tuleni přijde podle mě chlap moc dlouho bez toho nevydrží. Držím ti palečky
@Nikol125 no ročník jsme stejný ale já nejsem Nikol ani Nikola
jsem Dominika ale od mala mi doma říkají Nika
odkud jsi vrstevnice? ![]()
@kiki33 no my jsme spolu přes 7 let a přes rok manžele. Už jsem jednou těhotná byla, neplánovaně. Ale mimoděložně takže jsem byla na operaci a teď jsem bez jednoho vejcovodu. Takže podle mého už bychom klidně mohli to první dítě zkusit. Ale jestli manžel není připravený tak je mi to všechno k ničemu že ![]()
@Anonymm92 no doufám že si to rozmyslí
už nemám jeden vejcovod po neplánovaném mimoděložním těhotenství takže tak.. ![]()
@Annyzs no dám mu teď ten měsíc čas a pak se uvidí.
@Nika98 jeste zkus to me tak napadlo. Kdyz s tebou nechce vubec spát, tak zkus mu dat kondomy. Pak uvidi ze na nic netlacis. Treba to k něčemu bude…
@inuska5 neboj, to špatně máš už za sebou a teď už jen hurá na to dobré
určitě se brzy // dočkáš ![]()
@Nika98 neni zac
myslim ze je to porad lepsi řešení nez aby bylo vůbec nic ![]()
@Sylko píše:
@anomally jo jooo paleni je za bradavkami…jinak okolo ty prsa boli, ale za bradvkami pali. A kdy budes testit? jsem zvedavaaaa
No já nevím, chtěla jsem až když by nedorazila MS, jenže nevím, kdy vlastně má dorazit
normálně mám cyklus 36 dní, ale byla jsem před Vánocemi na hysteroskopii a po ní by měla dorazit po 14 dnech prý… Přes svátky měla by být ovu, ale není to jisté…k Dr. mám jít teď v lednu 10, tak asi ještě před návštěvou to risknu ![]()
@jjjanci
Ahojky, u mě asi nic, teď večer náznak růžového špinění a bolest podbřišku. dostat to mám ve středu…ach jo.na další měsíc koupím ovu testy…
@Nika98 Jo takhle, tak to me nenapadlo
ja jsem z Jihomoravskeho kraje ![]()
@Nika98 a proč mu říkáš kdy má ovu? To je jasné chlap se pak akorát sekne..ja chlapovi nahlasim kdy mám ovulaci nebo kdy je největší pravděpodobnost ![]()
@inuska5 vítám tě. Víš co ono i s nepravidelný cyklem jde otěhotnět hned..pri první jsem měla šílený cykly nepravidelně á strašně dlouhé a na první dobrou otehotnela..ted rok pravidelný cyklus a ž ničeho nic zas 34,36,36 DC teď se snažíme 4 měsíce a zatím nic teď jsme v době kolem ovu
@Nika98 musíš vydržet
on si to srovná v hlavě a bude se těšit jako ty ![]()