Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
3.1.20 21:56

@martankaa
Prima, pokud to nedorazí, vyčkám. :lol:

@Slunečnice0303
Já jsem zhruba 10 DPO, MS by měla dorazit teď 7.1., ale čekám s testováním. Nejsem zastánkyní testování před termínem MS. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 21:58

@kiki33
Jo aha, tak to je blbý…tak to mě v Praze nehrozí že bych potkala někoho známého :) ale myslím že tu akci měli do konce roku…ale ty testy mají podle mě stejně nejlepší :palec: nebo to objednat přes e-shop a jenom to tam vyzvednout, protože to pak nikdo nepozná…dávají to do takových papírových tašek :palec: no super pozitivní přístup, to je základ úspěchu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
3.1.20 22:15

@jjjanci
A máš nějaký příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.1.20 22:32

@kiki33 já na čumily v lékárně taky nejsem zvědavá, takže jsem si udělala menší zásobičku přes internet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 22:36

@Melody26 tak to se máš že jsi tam inkognito :lol: fakt to dávají do tašky jo?? Já myslela že ti to prostě připraví a pak normos napipaji na kase :) tak jestli to zabalí tak super, ušetřím za poštu a místo toho je další krabička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@LuE88 přesně jak říkáš :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 22:42

@kiki33
No na si to objednala přes internet a platila jsem to tam a ona pípla kód který byl na té tašce, takže vlastně ten celý nákup :palec: a ještě to bylo sešité takže jsem tu tašku musela roztrhnout…asi aby z toho nikdo nic nevzal při tom transferu takže to mají udělaný dobře :palec: já platila celkem necelých 900 Kč, a měla jsem 9 krabicek po 7ks ovu testů a 9 krabiček po 2ks těhu testů takže za mě super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
3.1.20 22:47

@jjjanci
Tak dej určitě vědět 😊 držím palce ✊🏻

Já jsem teda tak 5DPO +- 1 den 😅 MS čekám 14.1., tak zkusím testovat v tento den 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 22:49

@Melody26 ooo tak tu byl luxusní kup :palec: :potlesk: mě už je snad jedno kolik to bude, jen kdyby se to podařilo :lol:
Já dnes omylem rozklikla nějaký odkaz s horoskopem a tak jak na tyhle věci nejsem tak doufám že tentokrát je to pravda :mrgreen: přikládám fotku pro pobavení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
4.1.20 00:02

@kiki33
Jo vyplatilo se to :jazyk: no to věřím, člověk se pak už stébla chytá :) no tak to je super horoskop, tak to se těším na ten tvůj nenápadný objev :) :palec::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 00:15
@Melody26 píše:
@kiki33
Jo vyplatilo se to :jazyk: no to věřím, člověk se pak už stébla chytá :) no tak to je super horoskop, tak to se těším na ten tvůj nenápadný objev :) :palec: 0 :dance:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zas takovej magor snad nejsem abych věřila že všichni raci pocnou 13.ledna :lol: :lol: ale mě by se to líbilo :potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 00:16

@Melody26 mimochodem appka mi hlásí ovu 14. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A druhý mimichodem : manžel je pryč :roll: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
4.1.20 00:16

@kiki33
Tak pro každého raka může být ten objev něco jiného :palec: já na to taky nevěřím ale nekdy se to hodí do krámu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
4.1.20 00:17

@kiki33
No mně appka hlásila ovu 29.12 a měla jsem ji pravděpodobně až 2.1 dle ovu testů :palec: minuly měsíc jsem jela podle appky a těhotná nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 00:21

@Melody26 teď jsem koukala na nakej jinej horoskop, ale ten už se mi nelíbí :mrgreen: :mrgreen: takže věřím tomu prvnímu :potlesk: :mrgreen:
Jo je fakt že mě vždy ukazuje apka ovu dřív než mě bolí břicho :palec: ale na druhou stranu copak vím zda mě bolí břicho před po nebo během? :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.1.20 00:22

@Melody26 heleď a kdy děláš ty testy… Nevím kdy mám začít a v kolik a jednou denně? :oops: v Tt jsem znalec ale v ovu neee :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí