Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjjanci taky to moc neřeším a přítelovi to nevadí ze mám trosku bříško a ne stehna jako párátko přesně tak aspoň je za co chytit ![]()
Ahoj holky, tak teď už mám jistotu kdy OVU proběhla
test slábne
ještě dotaz…když vám vyjde pozitivní ovu test, což bylo u mně 1.1, tak mám brát že ovu byla nejspíš 2.1? A dnes jsem tedy 1DPO? ![]()
@martankaa
Uvidíš, třeba už to nebude potřeba.
Já to mám dostat 7., tak počítám, že kdyby to nedorazilo, počkám aspoň do toho 10., než začnu „čůrat na papírek“. ![]()
Zdravím a všem přeji hodne štěstí a přidávám se k vam. Tak snad se uz podaří
čekám na ms mela dney dojít, ale jeste zatim nic. Beru utrogestan 1,0,1 a k tomu clostilbegyt 1,0,1 ktery mi byl navýšen v prosinci.
@Annyzs ahojky jsme na tom stejně jsem po dobrání duphastonu dnes měla dojít a zatím stále nic
@Zlata 12
Manžel si mě sice občas dobírá, chytá mě za špíček a říká, že je to panečku materiál, ale myslím, že je taky rád, že doma nemá nějakou vychrtlinku.
Holt láska prochází žaludkem a znamená to, že lidi tloustnou společně. Oba máme nahoře tak 15 kilo za těch 6 let. ![]()
Ahoj holky
my se snazime o první
dnes mam nejak 5dni do MS ale uz ted mam pocit ze MS prijde… Raději jsem si dnes udělala zásoby na MS ![]()
Tak já jsem dnes 1dc.
Říkala jsem si, že už to tak brát nebudu. Že to prostě přijde…ale teď mě to tak semlelo. Proč někdo může hned a někdo ne? ![]()
@příšerka26 Ahojky, ouuuu to vypadá nadějně
jak míváš dlouhé cykly?
@Vikkull úplně tě chápu, snažíme se 8 měsíců a taky si vždy říkám, že to už nebudu tak řešit a pak přijde MS a já jsem z toho špatná… Mrzí mě, že nám to nejde a vím jaký je to pocit. Ale opravdu musíme věřit, že se povede. Je to i o psychice, le sama vím, že se snáž řekne než udělá…
@majdulacek
no měla jsem normálně 28 dní. ted jsem první měsíc bez užívání duphastonu takže si nejsem úplně jistá. moc velkou šanci tomu nedávám ikdyž jsme se snažily co se dalo tt zatím ani duch
@příšerka26 Dokud nepřijde MS, tak pořád naděje je
Jako já se cítím tak nějak jinak, nedovedu to vysvětlit. Ale víš jak, nakonec z toho třeba nic nebude
právě mám velké dilema, jestli zkusit v neděli testovat těhu - budu 9DPO. MS by měla dorazit příští středu/čtvrtek, tak uvidíme.
@majdulacek no mě povídej. každé ráno totální motanice hlavy a jsem děsně unavená jen jestli já si to nevsugerovávám protože to už není možný ![]()