Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melody26 mě se nevyvijelo od 7tt v 10 Tt jsem to zjistila, ještě čekala, zda se to nevyřeší samo a za týden šla
teď začínám druhý cyklus co zkoušíme, predtim jsem otěhotněla druhý po vysazení antiko
Holky já už mám desetiletého syna
![]()
@anonymka0307 já jsem tu u holek četla že otěhotněly se sexem i 5 dní před ovu, a to fakt zajišťovaly-ovu testy, bazalka, takže vážně nic není ztraceno a doufám s tebou ![]()
Ahoj holky takovy blb. dotaz, kolik teď vážite a jak to máte s pribiranim v tehu?
Ja když čekala malou byla jsem kulatá začínala jsem na váze 74 kg pak se dostala na váhu 58 kg pak s novým partnerem přibrala a měla 67 kg ted po vánocích váha 71 kg a uz jsem dva dny v práci q nervy fungují a uz 68kg me strašně klimba váha. Když jsem rodila měla 105 kg. Tak mam ještě 3 týdny abych do dalšího snažení zhubla ještě aspoň 3 kila, protože jinak budu uz v10tt jak koule jestli nebudu blinkat
ale teď poslední tehu co skončilo ZT jsem do toho 10tt přibrala hned 5 kilo a to mi bylo dost špatně a i zvracela. Ale je fakt ze to bylo az od 6tt dote doby šílené chutě a ja papapa ![]()
@kiki33 píše:
@Melody26 mě se nevyvijelo od 7tt v 10 Tt jsem to zjistila, ještě čekala, zda se to nevyřeší samo a za týden šlateď začínám druhý cyklus co zkoušíme, predtim jsem otěhotněla druhý po vysazení antikoHolky já už mám desetiletého syna
![]()
Me to taky zjistili v 10tt a přestalo se vyvíjet 8+4tt a to jsem v 8+1 byla na kontrole a bylo vse ok. Zjistil to az můj doktor v poradně ke kterému chodím kvůli endometrize
@svapi píše:
Holky a vy už máte díťátko, nebo se snažíte o první?
Ja mam předškoláka dceru v září jdeme do první třídy. Dceru mam s bývalým manželem. A s nynějším partnerem se snažíme o druhé. V roce 2016 potrat dvojek a 2019 říjen revize ZT ![]()
Ahoj holky, tak jak dneska u vás? U mě teda na prd, potřebuju trochu povzbudit
Byla jsem ráno na gyndě. Abych začala od začátku. 28.12. a 29.12. (16 a 17 DC) jsem měla pozitivní ovu test. Od 30.12. (18 DC) mě začal bolet pravý vaječník, tak jsem si myslela, že to je ovu. Jenže to bolelo a vlastně trochu bolí do teď, s tím, že včera teda hodně. Objednala jsem se teda na gyndu, stejně jsem měla jít na preventivku a že se na to Dr. zeptám. Říkala jsem jí o pozitivním ovu testu a o bolesti a ona že na to mrkne, že tu ovu by mohla vidět. No, dělala mě vnitřní UTZ a řekla mě, že mám na pravém vaječníku cystu 5cm. Ani jsem nevěděla, co to je, někdy jsem o tom slyšela, ani jsem to nikdy neměla (nebo třeba jo, ale nevěděla jsem o tom) No, říkala, že ovu nevidí a že to samo nic není a mám dojít po MS, že to zkontroluje, snad se to vstřebá… No, jenže ted o tom čtu a bojím se, že ovu ani nebyla a že se samo nezadařilo
a to jsem tomu tak věřila
Nemáte s tím některá zkušenost? S cystou a přesto otěhotnění? Myslíte, že když byla ovu 29., 30, nebo 31.12. že by to dneska už neviděla? Myslím si, že nejsilnější test jsem měla toho 28.12. okolo 19h., ale nevím no
Jsem z toho teď přešlá ![]()
@Saynka mě se to taky muselo stát hned po kontrole.. Nic jsem netušila, radovali jsme se a na další kontrole bum
je to hrůza no… Ale věřím že teď už bude u nás všech všechno dobře, že už jsme si to špatne vybraly ![]()
@Slunečnice0303 ty jo s tím neporadím… Ale myslím že i přes cystu se dá otěhotnět, co jsem tak četla
@Slunečnice0303 ahoj, to mě moc mrzí
Držím palce ať se ta cysta vytratí sama… Já cystu nikdy neměla, aspoň ne teda na takovém místě… Ale věřím, že to dobře dopadne a budete se co nejdříve snažit ![]()
No, jsem z toho špatná
Myslela jsem si, že proběhla ovulace a že se třeba zadařilo, snažili jsme se hodně. No a teď ani teda nevím, jestli vůbec ta ovu byla a budu zase muset čekat do další MS. Doufám a věřím v to, že se stal zázrak a že ovu proběhla a že se zadařilo, musím doufat a toho 14.1. (termín MS) budu testovat
Snad to dobře dopadne ![]()
@Slunečnice0303 já myslím že možné je vše, jak to tak vše pročítám
takže hlavu vzhůru, 11 dní ubehne jako voda! Za to já dnes teprve 3 DC
Držím palce a těším se na test ![]()
@kiki33 píše:
@Saynka mě se to taky muselo stát hned po kontrole.. Nic jsem netušila, radovali jsme se a na další kontrole bumje to hrůza no… Ale věřím že teď už bude u nás všech všechno dobře, že už jsme si to špatne vybraly
Byl to šílený šok a to ještě na me v čekárně čekala ma tchyně takže jsme bulely obě jak malé holky. Bolelo to dost dlouho a ještě teď si na zo vzpomenu ale nejhorší by pro mě ten první a druhý měsíc v prosinci jsem neměla moc času na to myslet ale teď bych byla nějaký 23tt a termín mi vycházel na 8.5 měla bych květnové miminko ![]()
@kiki33
Tak ti přeji ať to teď vyjde
a jestli to buď e jako předtím tak tě tenhle cyklus čeká pozitivní tt ![]()