Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janca9191
Chce to mít nějaké do zásoby i když to pak člověka láká více testovat
tak to já nic moc kromě kyseliny listove neberu takže vůbec nevím
no snad nám to uteče ![]()
@Evik99 teď to bude 3 měsíc..chviličku no. Když jsme začali byla sem hrozne najivni, že se to povede na poprvé
ale teď vím, že to opravdu není lehké a nesmí se to brát jako samozřejmnost. Hlavně se to musí úplně vypustit z hlavy pche to se lehlo řekne
vůbec to nejde, ale aspoň se snažit no ![]()
@Zlata 12 To naprosto chápu, my když se snažili 3mesice, tak jsem nedělala nic jiného než to že jsem dělala tehu a ovu testy
Teď už neřeším nic
Věřím že se nám brzo zadaří
To čekání je šílený. Dnes jsem 25dc, kolik DPO přesně nevím, ale na by měla přijít příští týden. Testy doma naštěstí nemám a vyhýbám se lékárně jak jen to jde. Tento měsíc čekám do termínu ms, možná až po termínu. Tento cyklus jsem to úplně vypustila z hlavy, ale teď mi to šrotuje. Normálně mě touhle dobou bolí břicho, teď zatím nic…byl by to vánočni dáreček ![]()
Ahoj holky
tak bych se chtěla zeptat. Momentálně mám ještě menses. Ale… Miminko chceme-naše první. Od kdy se nepočítá menstruace? Teď už jenom lehounce špiním. Počítá se toto špinění ještě do menstruace
? Dostala jsem ji 29.12. klasicky první 3 dny byly silné. Děkuju za odpoveď ![]()
@anonymka0307 @Melody26
Holky, tak to se k vám přidávám 🤗 taky se snažíme 2. cyklus, taky jsem nachcípaná a MS čekám teda 14.1. 😅 ale snad nedojde 😊 To přeji i vám ✊🏻 ❤️️
@Anonymní píše:
Ahoj holkytak bych se chtěla zeptat. Momentálně mám ještě menses. Ale… Miminko chceme-naše první. Od kdy se nepočítá menstruace? Teď už jenom lehounce špiním. Počítá se toto špinění ještě do menstruace
? Dostala jsem ji 29.12. klasicky první 3 dny byly silné. Děkuju za odpoveď
A k cemu je pocitat konec MS? Potrebujes znat ovulaci a lutealni fazi.