Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slunečnice0303 píše:
@anonymka0307 @Melody26
Holky, tak to se k vám přidávám 🤗 taky se snažíme 2. cyklus, taky jsem nachcípaná a MS čekám teda 14.1. 😅 ale snad nedojde 😊 To přeji i vám ✊🏻 ❤️️
Paráda:D jedeme v tom tři už! 🙈
@Anonymní píše:Řekla bych že zítra špineni přestane. Tak asi od zítra bude konec
Ahoj holkytak bych se chtěla zeptat. Momentálně mám ještě menses. Ale… Miminko chceme-naše první. Od kdy se nepočítá menstruace? Teď už jenom lehounce špiním. Počítá se toto špinění ještě do menstruace
? Dostala jsem ji 29.12. klasicky první 3 dny byly silné. Děkuju za odpoveď
@anonymka0307 vy se tak mate
já musím čekat až do konce ledna
![]()
Ahoj, tak ja jsem teď během ovulace. Měřím si 4 měsíce BT a ještě chci počkat abych věděla kdy přesně je a další by měla dojít začátkem února. Tak se těším a jsem zvědavá jak to vyjde. Máme doma dvě holčičky
Ty se povedly obě na poprvé.
@anonymka0307 @Sluněcnice0303
No tak super
tak to jsem zvědavá za dva týdny, jestli budeme všechny tři mít pozitivní tt ![]()
@anonymka0307 @Slunečnice0303 No tak super
tak to jsem zvědavá za dva týdny, jestli budeme všechny tři mít pozitivní tt ![]()
@Melody26 @anonymka0307
Určitě budeme 🙏🏻 Musíme v to věřit 💫 🍀
@Slunečnice0303
Já v to věřím
a budeme mít na další Vánoce malý broučky ![]()
@Melody26 píše:
@Slunečnice0303
Já v to věříma budeme mít na další Vánoce malý broučky
To by bylo nadherne ❤️ 😇 taky jsem si letos říkala, že jsou to třeba poslední Vánoce a Silvestr ve dvou 😍
@anonymka0307 @Slunečnice0303
To jsem si také říkala…původně jsem měla mít termín v dubnu…teď si říkám, že když budu mít termín na podzim, tak to budou krásné Vánoce s malinkým miminkem ![]()
@anonymka0307 taky jsem si říkala, že by nás příští rok mohlo být víc
tak uvidíme ![]()
@Zlata 12 píše:
@anonymka0307 vy se tak matejá musím čekat až do konce ledna
![]()
Bud v klidu ja taky ![]()