Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@leylen No, ja si pred dvema lety rekla, ze zkusim jeste jedno studium
takze jsme to planovali, ze spise letos by bylo fajn otehotnet..:D nez behem studia, ktere uz tak je pro me narocnejsi /jak clovek jednou z toho vypadne..
/. Jen ta rekonstrukce bude ted orisek. Uz se vidim, jak letam s brichem a do toho bourám zdi
![]()
@Jíťa95 píše:
@Saynka bylo to trošku těžší, tento rokale věřím, že vše zlé už je za námi a že se miminko snad poštěstí
a děkuji moc, tak držím palce
Ja taky hadky v rodině a ZT
Tak se teď upinam na ty hezčí věci ![]()
@Saynka přesně, to já taky… Sestřenice má teď miminko, tak se pojedu zas mezi svátky pomazlit ![]()
@Jíťa95 píše:
@Saynka přesně, to já taky… Sestřenice má teď miminko, tak se pojedu zas mezi svátky pomazlit
U mě ségra rodí za tři měsíce a svagrova za 14 dni a nemluvím ani s jednou ![]()
To si pamatuji, že bylo strašně těžký mít problém otěhotnět a všichni okolo vesele tehotneli ač ani nechtěli. Prožila jsem si to dvakrát. Přeješ jim to, ale stejně…
@Cácorka2 ahoj, my se teda ještě nesnažíme
dneska 5 DC a už pomalu končí, co ty? ![]()
@Jíťa95 tentokrát výživná. Fakt mě strašně bolí břicho, do toho jsem druhý týden nakřápla. Asi si musím zajít na výtěry, nemohu se toho zbavit, pořád se mi vrací bolest v krku, tlak v uších a jsem hrozně unavená.
@Cácorka2 ajee… Taky jsem chytla jakousi chřipku… Ale už je to lepší, až na tu rýmu
ty jsi kolikátý DC? ![]()
Ahoj holky.
@Cácorka2 tak snad tě brzo přestane bolet břicho.. mě taky vždy šíleně bolí 2 dny ani nemůžu chodit fakt šílený křeče ![]()
@Jíťa95 tak to je super a zachvilicku š nemůžete začít snažit a doufám že vám to klapne ![]()
@Jíťa95 3dc. Já když se hlídám s jídlem v měsíci, dobře piju a tak, bývá to daleko lepší. Jenže jak peču vánočky rodině, tak si dávám také… Lepek mi nedělá nejlépe. Mám po něm strašnou zácpu. Ještě mám čas na ty ovutesty. Snad nezapomenu. Ale jak jsem psala, cítím to moc dobře. Včera jsem ale muži ty vitamíny vzít mohla 🙄