Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL chápu on strach dělá hodně, ale když ho uděláš budeš mít už jasno… když budeš chtít tak po termínu ms ho můžeš dělat kdykoliv během dne… na jednu stranu tě obdivuju, že to vydržíš a netestuješ… ale už máš 3 den zpoždění takže myslím, že to tam je
až se na to budeš cítit tak to zkus ![]()
@Banny21 Ja se bojim, ani ne tak vysledku, jako toho zklamani a pak cekani, kdy uz to dostanu a proc meskam?
Protoze to bricho jako na MS me v kratsich intervalech boli od ctvrtka, tak kde ta MS pane boze je? Ja si popravde myslim, ze kdyz ten test zkusim, ze budu mit zkazeny den. Tak radsi pondeli, ktere uz k tomu samo o sobe smeruje 😂
@LBL chápu no… ale třeba fakt zklamaná nebudeš… a co sem slyšela tak na začátku prý břicho může bolet jako na ms
ale uvidíš no jen bych to nebrala tak negativně u tebe je fakt velká šance že už tam fazolka roste ![]()
@Banny21 ani to negativne neberu, Jen se clovek asi boji. Popravde, I kdyz tam budou // budu silet. Po Tom mimodeloznim mam strasny strach. Dokud dr. neuvidi tecku v deloze, snad ani spat nebudu…
@LBL a kdybys měla dvě neměl by tě doktor hned hlídat? A i tohle chápu až se nám jednou zadaří asi taky budu šílet a bát se
jen teda kdybych měla takové zpoždění tak už bych měla udělaných tak 5 testů
protože bych se furt chtěla ušťovatnjestli tam jsou nebo ne ![]()
@Banny21 dr.rikala, ze ta pravdepodobnost je skoro stejna, jako kdyby to nebylo pred tim, pry ax po 35 roku se to zvysuje o dost. Ale asi bych chodila na krev pravidelne. I kdyz u me hcg stoupalo uplne ukazkove I u mimodelozniho…tal si vyber
@LBL tak to je na nic
ono stejně na začátku je to špatný, protože nemůžu nic dělat, ale věřím že už bude všechno v pořádku a že pokud tam je tak už určitě na správném místě… já sem si teda dneska test udělala… protože ráno zase teplota 36,79, ale byl negativní takže asi jen nějaká odchylka teploty nebo nevím, takže už neměří a to dvoudenní dvoudenní jednorázový krvácení a třídenní špinění budu považovat za ms… už na to prostě kašlu
@Banny21 to je zvláštní, tak snad klesne a nebude Se držet porad takhle nahoře.
@Banny21 já myslím, že je to jen rozhozené z toho Duphastonu. Asi bych v pondělí brnká na gyndu a domluvila se co s tím máš dělat
nebo zkus test ![]()
@LBL snad jo je to fakt divný ![]()
@anavi13 asi to bude z toho duphastonu.. test jsem zkoušela dneska a nic takže to bude něco jiného ![]()
@LBL je tam
a myslím, že kdyby to bylo z tý první byla by silnější
ale už tahle je vidět víc než ta ve čtvrtek ![]()
@LBL Jeeee já mám takovou radost
to bude super už to bude jen sílit
kdy budeš dělat další? ![]()