Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL povedlo se. Je to tam, přeji, ať je vše v co nejlepším. Pořádku a hod se do klidu.. Do. Třetice. Všeho dobrého..
![]()
@LBL no ty brďo! Krásné 2 čárky! Paráda, gratuluju, moc jsem Ti držela pěsti. ![]()
@LBL to je to když to nečekáš že by se to mohlo povést a ono prý po těch potratech to jde rychle… takže po tom zlém co sis prožila konečně přišlo něco dobrýho ![]()
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 @Januli84 vy jste zlate
no, tak snad se miminku u nas bude libit. Nejak mi ta jarni unava dava zabrat. Jsem uplne hotova.
@Banny21 Hele, tenhle mesic vubec
fakt mimo ten sileny hormonalni rollercoaster, kdy jsem furt rvala a ty prsa nic, az od stredy jsem myslela, ze to dostavam a od patku furt litam curat, ale myslela jsem si, ze je to spis, jak jsem nachlazeni…
@LBL super je tam, tak ať je vše v pořádku. A snaž se být v klídku, to bude pro prcka to nejlepší. ![]()
Ahojky, tak jak ms tu máte. skot vubec nestíhám.
Opetmv patek, jš měla opetmu doktora, zvýšenou teplotu, a i CRP zvýšený. No asi se z toho nedostanu jakcpotrehuji, a ovuacni testy, stále nemám negativní. ![]()
@LBL Moc ti gratuluji, vypada to tak, ze asi jsi tehulka
.A moc ti potichounku, gratuluji.
@LBL já si myslím, že je to z toho že si těhu, tak jak se ti to tam roztahuje tak ti to tlačí na močák
fakt mám radost ![]()
@Banny21
dekuju
Ja taky, I kdyz me vsechno dole picha a poboliva. Asi se mi to tam chysta.
a teda ta unava, to je strasne
@LBL A jak casto chodíš na WC, na malou stranu.To už je jistě, ja v této věřím