Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
1.3.20 20:17

@LBL tak pořádně odpočívej teď nastane období kdy to bude naposled co si fakt budeš moct odpočinout :srdce: Tak moc ti to přeju a doufám, že se taky brzy dočkám a budu tě následovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.3.20 20:45

@Banny21 Ja doufam, ze ano. Ze budeme s miminem v poradku a ze brzy nam napises radostnou zpravu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
1.3.20 21:12

@LBL Tak to je už jistě, taky jsem tak chodila na WC.Noc to to přeji. A drzim palečky ať sílí těším se na další testik tvůj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.3.20 03:02

Tak po 3 hod od wc, sili, ale nevim, no…jsem ted v nervech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.3.20 05:10

Tak jsem zkusila jinou znacku nez Ali a tam krasne pozitivni. Tak snad. Nekde jsem se docetla, ze tu s Ali maji spatne barvivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.3.20 07:12

@LBL no tenhle ráno je krásnej :srdce: i na tom v noci je to vidět :srdce: tak si představ že pravá ms mi dorazila v noci a ve vší parádě :,( už sem skoro hodinu v práci a umírám :( i ta teplota už šla dolu takže dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.3.20 07:24

@Banny21 ani Nevis, jak bych si prala, ale ty nervy jsou strasny. Uz jsem byla na krvi, odpoledne mi poslouvusledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.3.20 07:27

@Banny21 ty jo, to by me zajimalo, co u tebe bylo to krvaceni pred Tim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.3.20 07:59

@LBL tak to pak dej vědět jsem děsně zvědavá :srdce:
Taky by mě to zajímalo co to bylo ale asi to bylo tím duphastonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24351
2.3.20 08:00

@Banny21 tak to je dobře, že došla, aspoň se ti nenatáhl moc cyklus. Víš já si myslím, že ten Duphaston nasadil už pozdě a prostě se ta MS chtěla už rozjet. Já vlastně brala Duphaston od 15dc a 23dc už jsem špinila a klasická MS začla dva dny po dobrání. No už mi končí :palec:
@LBL tak ať je to hezká hodnota :palec: ty z toho Ali jsou fakt slaboučké. Už bych je nedělala. lepší je jít pozítří na krev když chceš vědět jestli je to ok. Test ti nic neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.3.20 08:57

@anavi13 Jj, ty z Ali uz ani nemam. Ten druhy byl fakt proti tomu krasny. Dnes jsem byla na krvi a ve stredu jdu znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
2.3.20 09:09

@anavi13 to asi jo, ale on mi ho teda hlavně chtěl natáhnout… no uvidíme řekla sem si že už to řešit nebudu sem z toho už unavená :( takže na to opravdu kašlu.. žádný hlídání, přemýšlení plánování… teď toho stejně mám hodně zkoušky, práce, planování dovolené, konečně začneme dělat zahradu… pokud nemáme mít děti protože zatím mí přijde, že fakt to asi nejde tak si budeme užívat život… máme v plánu dvě dovolené a spoustu výletů a víkendů někde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
2.3.20 09:58

@LBL Ahojky a jaký je test dnešní, dle mě sílí :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
2.3.20 10:02

@LBL Tak pak dej vědět, jak dopadla krev. Prosim tě kolik to stojí když si zašla na krev. A máš pravdu, některé ty Tehotenske testy mají méně barva, mě by zajímalo zda je lepší test od doktora Max nebo mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
2.3.20 10:05

@Banny21 Je to zní nádherně, výlety dovolenkovanj, tak to je super. Treba se zadari :dance:, a nebudeš ani vědět jak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí