Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL tak pořádně odpočívej teď nastane období kdy to bude naposled co si fakt budeš moct odpočinout
Tak moc ti to přeju a doufám, že se taky brzy dočkám a budu tě následovat ![]()
@Banny21 Ja doufam, ze ano. Ze budeme s miminem v poradku a ze brzy nam napises radostnou zpravu. ![]()
@LBL Tak to je už jistě, taky jsem tak chodila na WC.Noc to to přeji. A drzim palečky ať sílí těším se na další testik tvůj. ![]()
Tak jsem zkusila jinou znacku nez Ali a tam krasne pozitivni. Tak snad. Nekde jsem se docetla, ze tu s Ali maji spatne barvivo
@LBL no tenhle ráno je krásnej
i na tom v noci je to vidět
tak si představ že pravá ms mi dorazila v noci a ve vší parádě
už sem skoro hodinu v práci a umírám
i ta teplota už šla dolu takže dobrý
@Banny21 ani Nevis, jak bych si prala, ale ty nervy jsou strasny. Uz jsem byla na krvi, odpoledne mi poslouvusledek
@Banny21 ty jo, to by me zajimalo, co u tebe bylo to krvaceni pred Tim ![]()
@LBL tak to pak dej vědět jsem děsně zvědavá ![]()
Taky by mě to zajímalo co to bylo ale asi to bylo tím duphastonem
@Banny21 tak to je dobře, že došla, aspoň se ti nenatáhl moc cyklus. Víš já si myslím, že ten Duphaston nasadil už pozdě a prostě se ta MS chtěla už rozjet. Já vlastně brala Duphaston od 15dc a 23dc už jsem špinila a klasická MS začla dva dny po dobrání. No už mi končí ![]()
@LBL tak ať je to hezká hodnota
ty z toho Ali jsou fakt slaboučké. Už bych je nedělala. lepší je jít pozítří na krev když chceš vědět jestli je to ok. Test ti nic neřekne.
@anavi13 Jj, ty z Ali uz ani nemam. Ten druhy byl fakt proti tomu krasny. Dnes jsem byla na krvi a ve stredu jdu znovu
@anavi13 to asi jo, ale on mi ho teda hlavně chtěl natáhnout… no uvidíme řekla sem si že už to řešit nebudu sem z toho už unavená
takže na to opravdu kašlu.. žádný hlídání, přemýšlení plánování… teď toho stejně mám hodně zkoušky, práce, planování dovolené, konečně začneme dělat zahradu… pokud nemáme mít děti protože zatím mí přijde, že fakt to asi nejde tak si budeme užívat život… máme v plánu dvě dovolené a spoustu výletů a víkendů někde
@LBL Tak pak dej vědět, jak dopadla krev. Prosim tě kolik to stojí když si zašla na krev. A máš pravdu, některé ty Tehotenske testy mají méně barva, mě by zajímalo zda je lepší test od doktora Max nebo mamatest.
@Banny21 Je to zní nádherně, výlety dovolenkovanj, tak to je super. Treba se zadari
, a nebudeš ani vědět jak. ![]()