Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak piji před ovulací grep. Normálně ho mixuji, nechce se mi ho mačkat
a asi to fakt na ten plodný hlen funguje
no uvidíme, když nic tak jsou to aspoň vitamíny ![]()
@anavi13 no já bych grep nedala
je na mě moc hořký, ale věřím, že může pomoct
já beru akorát tu listovku a mám zbytek drmku tak ho dobru ale jinak nic dělat nebudu ![]()
Ahoj holky. Jsem tu nova a chci se zeptat na par veci.. hlidam si ovulaci testama. Mam jo v pulce tak jak ma byt.. i to na sobe poznam ze se blizi. Ale.. v patek byla testovaci carka jeste silnejsi nez ta kontrolni, takze ov by mela dorazit cca do dvou dnu. Coz sem asi v sobotu zaznamenala -bolest na pravem vajecniku. Test uz negativni. V nedeli bylo tuleni
. Ale od vcera me silene boli podbrisek i dnes.. radej sem kzdy den delala jeste testy a negativni. Myslite ze ten podbrisek muze byt hnizdeni nebo je to brzo? Uz 2× to bohuzel nevyslo vzdy sem potratila tak uz mam strach cokoliv delat..
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jsem tu nova a chci se zeptat na par veci.. hlidam si ovulaci testama. Mam jo v pulce tak jak ma byt.. i to na sobe poznam ze se blizi. Ale.. v patek byla testovaci carka jeste silnejsi nez ta kontrolni, takze ov by mela dorazit cca do dvou dnu. Coz sem asi v sobotu zaznamenala -bolest na pravem vajecniku. Test uz negativni. V nedeli bylo tuleni. Ale od vcera me silene boli podbrisek i dnes.. radej sem kzdy den delala jeste testy a negativni. Myslite ze ten podbrisek muze byt hnizdeni nebo je to brzo? Uz 2× to bohuzel nevyslo vzdy sem potratila tak uz mam strach cokoliv delat..
Osobně si myslím, ze pokud se jen tulite, dítě z toho nikdy nevznikne, pokud jste měli sex, šance na oplodnění je, ale z mě zkušenosti bych test do vynechání nedělala. Ta bolest muže být cokoliv, ale hnízdění nebolí. Pokud ti to dvakrát nevyšlo a nejsi s tím vyrovnaná, velkou roli v tom muže hrát psychika a to, co si naše hlava vymysli. Dnes jsi teoreticky 4-5 DPO, na nadaci je brzo. Držím pěsti, at se ti to povede a je to už s dobrým koncem. ![]()
@LBL Ach jo, to me moc mrzí, ze se ti to stalo, tak snad se zadari v dal s měsíc, a nebo to chce na chvíli vypnout.
Holky, já to ještě poradně nedostala, spinim, čípek mám nízko, ale MS jako taková ne…chjo, už bych to chtěla mít
@anavi13 Ahojky a jaky greo, jako tu sodovku, nebo primo stavu od grepu.
@LBL Tak si zajdi k lekari, atvl ti poradi.Ja to tak měla minuli měsíc, přesně na začátku února.
.A pak za týden se pořádně rozjela ![]()
@Staninka30 já jsem objednána, pokud nedojde, na úterý a to mi případně pichne vyvolávacku.
@LBL Já myslela že nejsi obejednana, vyvolávacku ti dá pokud se nerozjede pořádně.
Já mám obavu aby ještě u mě menzes dorazila vůbec.
A snad taky nepoletim, na gyndu pro injekci.
@Staninka30 já byla objednána na UZ aby prohlidla dělohu s miminem, teď už jen pro vyvolavacku, ale já myslím, ze je to u mě na spadnutí 🤞🏻A dostanu to co nevidět…
@Banny21 ale dala
já si myslela, že to nedám a nakonec mi chutná
@Staninka30 já mixuji, džus jsem nechtěla, pač chci zhubnout když neotěhotním
ale fakt to funguje, takhle vlhká ( to zní hrozně
) jsem ještě nebyla ![]()
@LBL vydrž to se rozjede
kdyžtak zkus nějaké babské rady- sex, teplou vanu/ sprchu, myslím, že jsem pila šalvějový čaj ![]()
@LBL To je jasné, že jsi tam měla jít z mimcem v bříšku. Drzim ať se to rozjede, ono je lepší, než vyvolávacku.
@anavi13 jdu pro čaj. Sex i vana proběhla.
juice si rada dam. Škoda, ze ho nemůžu už teď, normálně mám na měj chuť…
@LBL tak si ho dej
třeba to podpoří taky
se mnou to včera pil i manžel i syn
jsem teda ten grep rozmixovala s pomerančem
hezky bez cukru a fakt to bylo dobré. No a po ovulaci se prý má jíst ananas. Takže v pondělí půjdu pro něj
ten miluju tak se těším ![]()