Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
11.3.20 21:22

@anavi13 ananas jsme si rozdělila na 5 stejných části a každý den jsem snědla jednu část

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24353
12.3.20 07:39

@Kajka9 my snědli včera půlku s chlapem :lol: musíme koupit ananas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
15.3.20 08:37

Tak jak se vam dari? Ja jsem dnes 11 DC, nejak poradne nestiham ani merit, tak jednou za 2 dny, ale ovulace zatim neprobehla. Cekam ji tak za 3-4 dny, tak uvidime. Ale vzhledem k tomu, ze jsem dostala v praci pomerne hezkou nabidku to snazeni u nas neni na 1.miste 😊 a vlastne ani nevim, co bude se svatbou. 😆 to je nejvetsi sranda…I kdyz je to spis k placi. Mame ji mit tyden po nouzovem stavu. Porad verim, ze dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.3.20 20:19

@LBL jo svatba no taky nevím co s ní bude to jsme na tom stejně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.20 10:46

@LBL ahoj. Tak dnes je den pred ms. Tedt delany ted-ne ranni moc.. boli me 2 dny podbrisek, ocekavam ze dorazi ms. Ale tak nejak me to nedalo a ted sem testla.. tak co myslite? Ke tam dusik, ale uplne malo.. :(

• Citovat
  • Upravit
349
16.3.20 10:56

Ahoj ducha vidím a to mi přijde ze na tyhle slabý čárky nemám oko, kolikrát holky vidí ducha a ja prd :) tak teď jen aby nedorazila MS :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.20 11:15

@Kristynka S. Ahoj dekuji. No ja prave uz sem nejaka zmatena. 2× nam to ted nevyslo a vzdy to odeslo s ms.. a to byl test uz 5 dni pred ms s duchem.. ted 1 den pred. A je to uplne slabucky a rikam si ze by to uz melo byt urcite vic videt. Hlavne me nebolelo ani v krizi nic. A to vzdy Podle toho sem to poznala ze by se to mohlo zadarit..

• Citovat
  • Upravit
349
16.3.20 11:38

Budu držet palce ať to vyjde a MS nedorazila..zkus testovat třeba za 2 dny a uvidíš jestli čárka síly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
18.3.20 22:08

Ahojky jsem tu nová chceme se poprvé zasnazit v dubnu :dance: je tu některá taky tak? A máte zkušenosti s ovu mikroskopem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.3.20 06:38

Ahoj snazilky :). Peosim o radu. 19.2 posledni ms mam pravydelne po 28 dnech. Ovulacni test byl pozitivni v sobotu (29.2). Tak pocitam +-2 dny. Sex byl 29.2, 1.3, 3.3.. 13-14.3 hrozne holesti podbriska a spineni. Dnes je to deuhy den co nemam ms-vzdy chodi presne.. na testu duchove. Ale ted k dotazu, nejak se mi to nezda.. testuju uz 3 den a vubec se to nezveda.. nebo je to normalni? Nejak se mi nechce verit ze by se zadarilo na prvni dobrou 😁 ale zaroven mam obavy ze je neco spatne.. nechcu hned plasit a letet k dr.. stejne by nic nevidela. Jinak zadne priznaky vubec nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
19.3.20 07:42

@Katusa25 jestli mas vynechanou Ms druhy den a takhle slabeho ducha (a nesili) asi bych moc nepocitala s prosperujicim tehotenstvim, carka by mela ob den urcite silit. Ja mela minuly mesic biochemicke a mela jsem to stejne jako ty. Druha carka nesilila a nebo uplne minimalne…dr. s timhle nic neudela. Pockej za dva dny a uvidis.
Mne to odeslo s pozdejsi MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.3.20 08:03

@LBL no nedalo mi to a zavolala sem doktorce.. pry mam pockat tyden a uvidi se. Ze s tim stejne ted nic neudela. pokud to do pristihho tydne nebude lepsi, nebo neodejde samo mam dojit.. tak aspon vim no.. ale spis me pripravila na to ze to odejde.. tak ale aspon vim ze sem plodna a kdyz to nedopadne zkusime priste.. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24353
19.3.20 08:35

@LBL tak jsem se konečně dokopala ti napsat. Njn se svatbou to budete mít zajímavé :lol: no kdyžtak zvolíte nějaký jiný hezký termín. Hlavně, aby jste byli zdraví. :palec: teď možná se i ta právě vyplatí vzít a se snažením počkat, ta situace je na prd. Já chci zítra testovat, zatím mám jen pidi duchy, ale jestli to nedopadne tak si dáme měsíc pauzu, než se to uklidní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
19.3.20 08:55

@Katusa25 taky to tak mam, I kdyz s jednim vejcovodem, tak I tak je to pro me pozitivni a vam se urcite zadari.
@anavi13 no, za mesic se bereme. Byli jsme vcera na matrice, svatba bude Mala. Jinak se samozrejme snazime, ale myslim, ze je ovulace z vajecniku bez vejcovodu, tak kdo vi, co si tam a jak poradi ty vajicka…ovulaci mam mit dnes, vcera jsem zkusmo zkusila ovu test a byl pozitivni, tak uvidime. Hod foto ❤️️ Treba tam neco vykoukam.
Jinak pokud by se nam zadarilo, jdu na rizikac, partner uz u toho biochemka rikal, ze nechce, abych chodila do prace…a tak bych to asi tak udelala popr.sla na home office, coz se ale u me blbe dela…muzu si ho normalne dovolit tak 1-2 tydne, tak si nejsem jista, jak bych vsechno praktikovala…ty problemy se musi resit uvnitr spolecnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24353
19.3.20 09:19

@LBL no při téhle situaci je neschopena celkem jasná, jinak zbytečná, když nepracuješ fyzicky. By ses doma akorát nudila. Hodím zítra. Testovala jsem včera a byl tam hodně slabý duch. Špatně se fotil. Jestli to není planý poplach tak zítra už by to měla být viditelná čárka a pak se uvidí :palec: jenže teď jsou svatby zakázané úplně ne? Vzhledem ke karanténě…no za měsíc už to může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí