Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
6.3.20 15:50

@kataros jasně že je to možné já cítila jako prvorodičky od 16 týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
8.3.20 08:22

Tak jak bojujete, holky? Já dnes 4 DC, stále MS, nejsem na to vůbec zvykla 😂 ale včera jsem ten sex stejne měla…já jsem tak strašne po něm dychtivá- takhle se taky neznám 😂 a těším se, až bude moc být normálně. Kolikaty DC jste? A co snažení?
Já byla na vstupní aku prohlídce, tak prý zkusíme rozproudit nějaké body, ale musim upravit i jídlo a trochu se hodit do pohody, takže zkouším ještě meditace 🧘🏻‍♀️ na ty se těším moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.3.20 08:56

@LBL já dnes též 4dc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.20 21:00

Ahoj, já snad tu MS holky nedostanu. Dnes 46 den od rána bolesti, jak při ovulaci, ale na tu si myslím, že je sakra pozdě, celý měsíc neproběhla to je pravda. Tak zvažuji,,, zda jít k dr. Ve středu to budu 49 DC, ať se koukne co se děje.. Mě už to nějak přestává bavit.
Minule tři cykly jsem měla 38,32,40 ovulace si chodí jak se jí chce.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
8.3.20 21:17

@K.o.u.z.e.l.n.aa27 to je dlouhy, ty jo :,( Ja I s Tim biochemickym 32 dni a to uz jsem si rikala, ze to je sakra dlouhy. Asi bych skocila k dr. Ja zitra kupuju grep, myslim, ze to biochemko bylo z nizke sliznice, takze hezky budu pit a pak si dam ananas. A verim, ze se povede. Tento mesic chci merit BT Jen do ovulace a pak to nechat osudu, povede se- nepovede. Kdyz by to nevyslo, tak dalsi mesic uz by byl TP leden- to chce strasne pritel 😂 Ja chci prosinec…a mimino si to stejne vybere samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.20 21:23

@LBL s takovýma cyklama to je na hoodne dlouho😀 a na palici, proto už se pak člověka přestává orientovat..
Skočím, ať mrkne a uvidíme, aspoň budu vědět, jak na tom jsem.
Joo a grep jsem. Si taky koupila.. 😂 😂
Jak ho budeš pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.3.20 21:41

@K.o.u.z.e.l.n.aa27 ahoj, ja mam silene dlouhe cykly, nepravidelné, posledně jsem mela ovulaci az 47dc, takze si myslim, ze jeste neni pozde na ovulaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
9.3.20 06:47

@K.o.u.z.e.l.n.aa27 asi rano se snidani 😂 a zitrkem zacinam merit BT…😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
9.3.20 07:06

@LBL Ahojky mě teprve má menzes do neděle dojít, tak uvidíme, ale asi dojde jako vždy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
9.3.20 07:09

@K.o.u.z.e.l.n.aa27 Ahojky A jak ten Grep jíst díky. A zabírá to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24350
9.3.20 11:36

Mě přišlo, že ten grep zabírá :lol: uvidíme za pár dní, já to ještě nekombinovala s červeným vínem :lol: :lol: jinak já jsem dnes 12dc, a nejspíš 2dpo :palec: 9dc a hlavně teda 10 DC mě šíleně bolelo břicho, takže asi jasná ovulace. Snažili jsme se krásně, tak doufám :mrgreen: dnes ale teda zase cítím podbřišek, tak nevím co to je, ale asi nic. Možná to je jen z té dnešní šílené noci, už ať je po úplňku y to moje dítě na to reaguje fakt blbě.

@LBL a či máš jíst nejíst, to je zajímavé. Jinak fajn ráda hodit se do pohody. Ono je to to nejdůležitější :palec: tak ty už hlavně máš za chvíli svatbu ne? Tak pak bude svatební cesta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
9.3.20 12:07

@anavi13 Jj, mela bych se hlavne zamerit na pravidelne jidlo, jidlo hned od rana atd. Uplne me prekvapilo, ze jsem fakt nejaka vyklidnena, asi jak jsem uzavrela tu kapitolu, ze to jde. Doufam, ze to biochemko bylo fakt vyjimecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24350
9.3.20 12:15

@LBL určitě bylo. Já třeba neměla nikdy žádné. Jen dva potraty a to malé max 5tt. V podstatě dohromady za 18 měsíců snažení a mezi tím ten jeden porod. Ono prostě je nutné přijmout ten fakt, že se to nedá naplánovat a může to trvat a vůbec to neznamená, že žena nemůže otěhotnět nebo chlap, že je neplodný. Prostě to otěhotnění je něco tak složitého, že nejde aby to přišlo úplně jednoduše. Ono teda proti tomu mateřství je to jen úplné prd :lol: ale na to se přijde až je dítko na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
9.3.20 12:30

@K.o.u.z.e.l.n.aa27 bud v klidu mám to same dnes 40DC a furt nic. Prsa bricho boli. Spala bych. Test vcera negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.20 13:15

@April95 fakt? A jak to dopadlo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat