Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
5.3.20 08:06

@anavi13 asi ne těm v plechovce, co? 😂jako dobrý, zkusíme to 😂 a pokud neotehotnim, aspoň se hezky naladuju vitaminama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24351
5.3.20 09:34

@LBL :lol: no jasně obrana proti koronaviru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
5.3.20 10:11

@anavi13 Ty jo, já domácími Pomelo, je dobré. Ale asi to Tak nezabírá jak, Grep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.3.20 10:53

@anavi13 O korona viru už nechci slyšet :mrgreen: o tom pořád všude mluvěj jak kdyby to byl nějakej mor :mrgreen: přitom sou daleko hroší nemoci a daleko větší problémy než nějaká agresivnější chřipka každý kdo řeší základní hygienu a posiluje imunitu nemusí mít strach :mrgreen: je to jen mediálně nafouklá bublina… spíš než koronu bych řešila ty migranty co se sem valí přes Řecko 😱 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24351
5.3.20 12:01

@Banny21 přesně tak, mám stejný názor :palec: migranti mi teda taky nevadí. Mě jich je líto. Spíš než je tam zavírat by měla fakt fungovat nějaká pomoc a nějak je prostě rozdělit do zemí. Si vezmi, že by byla taková válka tady. Taky bys utekla a nechtěla tu být i kdyby jsi měla jít do muslimské země ( problém vidím v těch kulturních rozdílech, já bych ani nezvládla kdyby mi někdo nutil věřit v boha :think: ). Taky si myslím, že to zveličují média tento problém. Jako všechno, vždy se něčeho chytí a už to jede. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.3.20 12:33

Holky, tak UŽ to dorazilo! Sakra, mne je blbě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
5.3.20 12:35

@LBL tak to mi je. Líto že ti je až tak blbě u nás se taky zázrak nokona dostala jsem to o dva dny drive :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.3.20 12:45

@katerina1006 hele, určitě to přijde :srdce: hlavně, ze jsem to dostala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.3.20 13:32

@LBL tak to je mi líto že to dopadlo takhle, ale až bude správný čas, tak to vyjde a nebudeš mít kolem toho takové stresy :hug: a gratuluji k menstruaci, je dobré že přišla tak brzy, nebudeš se dlouho trápit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.3.20 13:33

@Kenilka teď mi zrovna říkala dr., ze je po biochemku strašne snadné otěhotnět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.3.20 13:49

@LBL tak se teď vyprdni na měření bazalky, na nějaké testy a tak, ty vlastně budeš mít brzo svatbu že? Tak to je nejlepší čas vypnout mozek, já taky otěhotněla když jsem zacla chystat svatbu, nakonec jsem se vdávala v 7 měsíci, už jsme měli na všechno rezervace a zálohy, ale měla jsem štěstí na takove pidi bříško že to nebylo vůbec poznat, mělo to svoje kouzlo, vdávat se s tím že jsem jak kinder vajíčko a ve mě je takovy uzlík :srdce:
Ja pořád nemám MS, osmý den. Nejdelší zpoždění mého života (kromě těhotenství). Na vyvolávacku se necítím, nesnáším všechny ty hormony, ale jestli to bude ještě trvat pár dní tak mě to asi nemine. Chtělo by to nějaké bylinky třeba nebo tak, ale všechny babské rady z internetu už mám za sebou. :lol: vypadalo to nadějně, testy pepino mi dělaly falešné duchy ( takže ty už nekupuju),akorat mě zmatly,… na jiných není nic.. To už snad není možné :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 13:52
@LBL píše:
@Kenilka teď mi zrovna říkala dr., ze je po biochemku strašne snadné otěhotnět :nevim:

No uprimne asi nepatrim k tem stastnym, kterym to jde lehce. Ted se budeme snazit 3.cyklus po biochemku 🙄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.3.20 14:15

@Kenilka bazalku budu měřit do ovulace, pak na to pecu, jinak už netestuju. Partner má všechny testy a já ani nechci kupovat jiný. V pátek jdu na akupunkturu, takže tak a dej se vůle bozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.3.20 14:16

@Densnicolie Já měla biochemko 2 ovulacni měsíc od mimodelozniho, takže vypadá, ze plodná jsem…tak snad se nám bude dařit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 15:57
@LBL píše:
@Densnicolie Já měla biochemko 2 ovulacni měsíc od mimodelozniho, takže vypadá, ze plodná jsem…tak snad se nám bude dařit :srdce:

Ted snad uz s dobrym koncem. Ja na to celkove ted kaslu. Sex obden a prestavam vse sledovat. Navic jedeme pristi tyden na tydenni welness, tak myslim, ze myslenkama budu uplne jinde a verim, ze se nam tam zadari a tentokrat s dobrym koncem. Nam se zadarilo hned 1.mesic ale nedopadlo to no. 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí