Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak nevím. 25dc dnes. Na té druhé fotce test z 23dc(mě přišel vadný a odpolední kontrolní byl negativní), 21dc. mě to přijde divné
na těch testech předtím chlap nic neviděl a teď vidí
takže posun tam je
já teď nevím co s Duphastonem ![]()
@anavi13 taky vidim, ale porad Jen strasny pidi stinek, prijde mi to, ze uz by mela byt jasnejsi ta carka…kolikaty DPO jsi?
@LBL ovulaci nehlídám, takže to nevím jistě, ale takové ty ovulační bolesti zkočili 10dc. Je fakt, že od 10dpo podle těch bolestí ty duchy lovím. No myslím, že je to biochemické.
@anavi13 to by bylo naprd, ale treba zesili a nebudes mit takovou smulu jak Ja. Ja si myslim, ze mam anovulak, I kdyz bolesti byly, a presne jak u tech predchozich, z niceho nic to ustalo, a presne den po pozitivnim ovulacni testu, ale ta teplota tomu moc neodpovida…
@LBL já bych řekla 11dc a kdy byl ten test pozitivní
ale jo je ten graf zvláštní, ale já tomu zase tolik nerozumím
@anavi13 pozitivni byl 14 DC, ale den pred jsem ho mela skoro pozitivni a pak pozitivni, tak me napadlo, jestli nebyla ovulace I 11 I 15 DC, protoze to u me neni vyjimka, ty dvojite ovulace mam docela casto, Jen testem nepotvrzene, protoze jsem to nezkusila. No, uvidim. Nejak s Tim tento mesic nepocitam…
@LBL hele nic, to je prostě biochemické. V podstatě je negativní, jo kdy budu hodně chtít tak něco vykoukám, ale prosperující to nebudem. Takže čekám MS ![]()
@anavi13 ach jo! Ty buochemicky jsou asi hodne casty, jak na to koukam. Tak snad se zadari dalsi mesic. A kdy ma dorazit MS?
@LBL jsou, normálně by o nich žena ani nevěděla, kdyby nebyli tak citlivé testy. Ale já ho teda měla poprvé. Já myslím, že dojde do dvou dnů. Beru ten Duphaston tak mi to drží, ale už mám vysazeno
nasadila jsem znovu gynex a ještě grepofit. ( Je i proti gyn. zánětům, tak preventivně a jinak je úžasnej při virózách)
@anavi13 mrknu na nej! Jinak myslim, ze pristi mesic bude plodny
pry se po biochemickem nejlip tehotna. Ja dnes zmerila a teplota zase trochu vylezla, tak asi to nebude anovulak
@LBL to jo, ten graf je zvláštní
ale třeba nějaká chyba v měření
sex máte tak pohoda
jo už jsem to i dostala, takže hurá znovu do toho
a zase nakoupím grepy ![]()
@anavi13 nemerim kazdy den, tak ty cerchovane cary jsou proto. Jinak jde videt, ze se to zvysuje, tak anovulak to nebyl, to je dobry ❤️️Sex mame a je to bud a nebo…