Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Banny21 nezkouselas dnes? Já jsem na tebe strašne zvědavá! A jak ti je? Mne má dojít ms ve středu asi…
@LBL píše:
@Banny21 nezkouselas dnes? Já jsem na tebe strašne zvědavá! A jak ti je? Mne má dojít ms ve středu asi…
Taky tady od rána nakukuju jestli jsi netestovala. ![]()
Mi dneska zase malinko stoupla teplota, fertility friend mi rano vyhodnotil ovulku tak jak jsme myslely, takže jsem 4dpo a už nemerim, počkám na MS, mám ale pocit že se mi poslední měsíce nějak zkrátila lutealni fáze na 10dni, stačí to vubec? Mívala jsem 13, poslední cykly jsou ale lf kratší až na tu minulou s dlouhým zpožděním
@Kenilka 10 dni je tak na hraně…ideální je 11 a více. Ale třeba se tu protahne. Já jsem dnes 9 DPO
@LBL tak budeš ve středu dělat test nebo pockas na zpoždění? Ty se jevis jakože jste s budoucím manželem dost plodni tak třeba se zadařilo, i když v téhle situaci je možná lepší kdyby to vyšlo až další měsíc, že? Mi je třeba líto že si nemůžou ti partneři kouknout na prvním screeningu na miminko, nebo ty rodičky které teď nemůžou mít tatínky u porodu, sice kdysi to tak bylo normální a žena to zvládne i sama, ale pro mého muže to byly nejhezčí okamžiky života, brečel jak želva a pořád na to vzpomíná, je na prd jak to teď u nás vypadá, snad to bude brzo pryč ať si to uzijou všichni bez starostí
@Kenilka my bychom si to prali, ale uvidíme
určitě nečekáme
my to sice bereme vážně, ale nějak to bude a nevíme, zda to bude trvat měsíc nebo déle, takže at se to stane, až má
uvidíme, zda budu testovat nebo ne 😂 partner by chtěl asi až v pátek…
@LBL no čekat nemá cenu, to bychom taky mohly čekat do Vánoc 😀 třeba se to už zlepší, jako těhotná jsem potřebovala procházky, ráda jsem nakupovala pro mimčo, nechtěla bych být během toho nemocná. Ale kdyby se zadařilo, radost by byla i tak ![]()
Jee tak jestli to vydržíte tak jste dobří. Já bych tebou tak testuju už zítra jak se znám
![]()
@Kenilka mě to nějak neláká, po tom únorovém biochemku… takže když to náhodou vyjde, bude to spis mile překvapko, než ze bych čekala…
@LBL no po tom biochemku to chápu, já se do toho nehrnu protože jsme se málo snažili tento měsíc, sex byl 3dny před ovu a 1den po ovu, nevím jaká je možnost a nic si od toho tentokrát neslibuju, ale jinak jsem tak zvědavá že to nikdy nevydržím dlouho. ![]()
@Kenilka my toho sexu máme porad hodně 😂 toho se nebojím. Ale spis jsme se fakt už dvakrát těšili a nic, tak teď to už nechci pokoušet…
@LBL taky obyčejne sex nemusíme plánovat, ale tento měsíc je úplně divný, manžela povolali do práce i za někoho jiného, takže dělá dvojité směny a domů chodí úplně utahany, takže těžko říct jak to teď půjde ![]()
@Kenilka partner je doma, stejne jako já. Každý z nás jde do práce 1 tydne, on nacita případy, já řeším vše on-line, už se FACE to FACE s nikým nestykam. Energie máme…a po včerejší procházce úplně nejvíc. ❤️️ Strašne mi to pomohlo zájezdu přírody a načerpat tu sílu jara. I když teď si těm sex užíváme úplně jinak 😍 a popravdě, tento měsíc se nám i několikrát podařilo mít orgasmus najednou, to jsem nezažila.
@Banny21 tak co? ❤️️
@LBL jee tak to máte úplně úžasné že spolu můžete trávit dost času v klidu doma a třeba si zajít na tu procházku, třeba vás to sblizi ještě víc všechen ten společný čas a klid
a že zkušenosti vím že když klape sex, klape většinou i to ostatní, vy jste teď ideální adepti na rodiče. A trochu ti závidím tu možnost pracovat z domu, mi práce dost chybí tak dělám účetnictví aspoň jako přivýdělek abych tu nebyla zbytečně vyvalena na gauči, ale o práci v nemocnici se mi často i zda, člověku to asi vleze pod kůži a trochu se mi stýská, kéž by to nebylo tak časově náročné.
Banny má asi lepší starosti, nás tady bude napínat
![]()
@Kenilka no, úplně úžasné to není 😂 jsme ve 2kk, takže občas nám to je malé a tím, ze bydlíme v Praze, tak se snazime moc ven nechodit, max. Nekam vyjet mimo…
@LBL no já občas manžela vyháním ať jde někde něco dělat i v našem 4+1+šatna
občas potřebuju svůj prostor. Ale teď bych byla ráda kdyby mohl být víc doma, stýská se nám a kdyz už je o víkendu doma, hrabe se v nějakých nakresech do práce, takže je to teď takové divné, říkám si, jak takhle lidi můžou běžne fungovat když se nevidí. Naštěstí už jen týden a bude zas pracovat normálně.
Teď odpoledne mě začaly bolet prsa, ale v poslední době před MS normální jev takže mě to nějak neudivilo.
@Kenilka mne je divny ten pocit na Ms bez ms…to standardně nemivam, až když to opravdu ten den dostanu, většinou tak hodku-dvě před
myslela jsem, ze to dostanu, jsem 25 DC