Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL já tám něco vidím ale asi je to jen nějaká šmouha
no já teda vstávala v 5 ale už sem byla taky tak 10krát čůrat a To u mě není normální ![]()
Jinak holky myslím že jsem nějaká rozbitá, protože pokud nejsem těhotná nechápu svoje chuťe měla jsem šílenou chuť na mekáč a to normálně nemívám.. tak mi to nedalo sebrala sem se a jela si koupit k obědu velký burgr s hranolkama teď to tady jím a zapíjím to čloládovým šejkem
teď si připadám trochu jako čuně
![]()
@anavi13 to asi ne, nijak mě to nebolí ani nepalí
ani nejsem nijak cítit..
@Banny21 hele já jsem před ovulací a ty chutě mám taky
asi nějaký blbý dopad karantény a uřvané dítě k tomu
bojím se, že se z karantény odkulím. Hlavně se mi nechce ani moc hýbat
ale je fakt, že mi to teď dává dítě tak sežrat, že už jen energii
a doma bordel
tak uvidíš co z toho bude ![]()
@anavi13 já prave karantenu vzala tak, ze pravidelně cvicim. Ale chutě mám taky u sebe úplně nevídané…to je pro mě znak karantény také.
@anavi13 tak já nějak extra karanténu nepociťuju
na nás se bohužel nevztahuje.. jo jo my státní zaměstnanci máme smůlu
najeli jsme na 12ctky tak aby jsme se v práci střidali ve dvou skupinách… a doma trávíme dost času na zahradě jen chodíme trochu méně nakupovat
ale ty chutě zvlášť dneska.. vlastně do dneška mi bylo s pomyšlení na jídlo na zvracení
nevím co se děje ![]()
@Banny21 já to měla v lednu stejne, jestli si vzpominas, mdlo, pusinky, zveacela jsem a nic, podle mě nás mozek je v tomhle strašný zrádce a vín, o čem mluvím, ve své práci se setkávám s lidma nejruznejsima a tohle je proste nás mozek. Strašne bych ti to přála, protože to čekání je hrozné, ale upřímně si myslím, ze už by se něco ukázalo.
@LBL určitě máš pravdu a moc si cením tvé upřímnosti
jo vzpomínám si tak prožívám něco podobného asi se s tím má hlava vyrovnává po svém a máš pravdu kdyby to tam bylo už aby se to tam ukázalo
@Banny21 treba nas obe ceka lednove miminko ❤️️ Kdy mate s manzelem vyroci?
@Banny21 a nebyla jsi teď třeba více ve stresu z něčeho? U mě se to projevuje prodloužením cyklu, bolestmi břicha, hlavy, svalů, jsem unavená a hlavně já stres vždy prebijim jídlem. I kdyz na to moc pyšná nejsem, nemuzu si pomoct, jim pak zákusky, čokolády, tyčinky, KFC.. Nejlepší by bylo se pěkně zrelaxovat, dát si v klidu vanu, nějaky dobrý salát, voňavý čaj, jestli tam něco má být tak bude.. ![]()
@LBL třeba jo, takové ledňátko vůbec nezní špatně
no výročí kdy jsme se dali do hromady máme 30.1. A výročí svatbu budeme mít 17.8. Tak doufám že do té doby otěhotní..
@Kenilka já právě ve stresu skoro vůbec nejím
ale jinak nějak ne teď to byl celkem mazec v práci ale zas to je vzrušení který mi vyhovuje a stres jako takovej nepociťuju hlavně jsem si dala pauzu a přemýšlení o miminech a vydrželo to do minulého týdne no ![]()
@Banny21 no, tak bud duben nebo srpen to jisti. A partnerovi to das na vyroci ❤️️
@LBL to by bylo moc hezké dát mu to jako dárek
on to bude dárek jestli to někdy vyjde