Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
7.4.20 09:56

@Kenilka no slava! Ja dnes 4 DC, uz mi konci MS, piju caj a premyslim, ze se tento mesic vyprdnu na vsechno mereni a testovani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.4.20 12:35

@LBL jee a vydržíš to? Ja se rozhodla pro to samé, snazim se o sobe nepochybovat, ty stresy ze neco neni jak by melo byt jsou na nic.. uz jsem si smazala i aplikace sledujici cyklus, do kalendare na poličce jsem si jako za starych časů vyznacila vcerejsi menstruaci a tu dalsi kdy by mela priblizne přijít, nebudu sledovat ani dny v cyklu, ovulaci, proste se zkusim uvolnit a hodne se venovat manzelskym povinnostem kdyz bude chut, treba zabere aspon to a kdyz ne, tak to vyjde jindy. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
7.4.20 18:12

@Kenilka nevim 😂 rada bych :) ale jak se znam, Tak aspon tu ovulaci chci vysledovat 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.4.20 00:46

@LBL tak to je to nejmensi, kdyz vis kdy priblizne je tak parkrat zmeris a máš to :). Ja se radsi nebudu starat o nic, protoze se znaam, zmerim 3× teplotu, do ovulace, pak me bude zajimat jak se to vyviji, pro jistotu jeste udelam ovulacni test par dni před at mi to sedi s teplotama a kdyz uz budu vedet ze jsem 9dpo tak pujdu testovat a jsem v…vis kde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak zkusim odolat pokuseni. Ale s emiminem to jednoduche neni, vsude tady pak koukaji grafyy a testy, je to tezke :lol: :lol:
Banny tady vlastne jeste nepsala že? To jsem zvedava jak se ted má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
8.4.20 07:23

Asi bych to taky mela vypustit :) je to pro me lepsi…cim min zkousim, Tim min se nervuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.4.20 15:12

@LBL jo, tak kdyz nesledujes plodne dny, tak pak si ani nepamatujes kdy přesně byl ten sex ktery by byl uspesny, kdy byla ovulace, nevis kdy nejdříve testovat a to je v poradku, ani jak ma ktery den vypadat test, tak proste jedine pockas na ms nebo po 3 dnech vynechani otestujes, urcite mene stresu, u toho meho nevydareneho tehotenstvi to bylo takhle a melo to neco do sebe, proste nechat prirodu at dela svou praci :D ale to bychom my zeny nesmely byt tak zvedave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
9.4.20 09:21

@Kenilka Ja si teda vse zapisuju do aplikace uz asi 3-4roky :) pro me to je docela dobre trackovani…takze to jsem delala I bez cekani na mimco. Jedine co, ze proste zrusim ti mereni, zbytecne se pak stresuju jestli je teplota dost nahore nebo moc neskace. Asi si ovu overim ovulacnim testem a prdim na toZzz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.4.20 12:56

@LBL joo, ovulace u tebe probiha to je hlavni, takze ta BT urcite neni nutna ve tvem případě. Ja jsem zjistila ze ted dve kamaradky budou brzy rodit, potkavam same zenske s brichama, hodne lidi v mem okoli ted cerstve otehotnelo, takže plodne obdobi to asi bude, jen at už mame štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.4.20 06:08

Ahojky hlasim se po delsi odmlce :) Mesic jsem brala Jerab ptaci a asi pomohl, jinak cykly nepravidelny. Predposledni cyklus byl 43 dni. Dnes 27 DC a test vysel pozitivni. Ovulka podle me byla hned po MS. Snazime se od kvetna mim roku. Mam velkou radost ale zároveň strach. :) dalsi test budu delat sobota nebo nedele a po velikonocích se objednam k dr. Snad je a bude vse v poradku :srdce: 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
10.4.20 08:27

@Snazilka16 myslim na tebe, at je vse v poradku ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.4.20 09:11

@LBL dekuju moc. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.4.20 17:25

@Snazilka16 to je hezký test, drzim palce aby byl cim dal silnejsi a vse bylo v poradku :hug: urcite dej vedet jak se to vyviji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.4.20 19:53

@Kenilka Dekuji moc jsi zlata. :srdce: Snad bude vse v poradku :andel: :hug: :srdce: Dam vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
13.4.20 09:31

@Kenilka jak jsi na tom? Ja dnes 10DC…a stale nemerim :) jsem na sebe docela pysna. 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
13.4.20 09:55

@LBL tak to jsi dobrá :palec: vydrž to, ono je to fakt nejlepší :lol: jako my teď za tento měsíc měli takové fofry, že fakt nebyl čas moc myslet :lol: umýt okna, nasázet stromky a připravit vše na léto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí