Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kenilka no slava! Ja dnes 4 DC, uz mi konci MS, piju caj a premyslim, ze se tento mesic vyprdnu na vsechno mereni a testovani..
@LBL jee a vydržíš to? Ja se rozhodla pro to samé, snazim se o sobe nepochybovat, ty stresy ze neco neni jak by melo byt jsou na nic.. uz jsem si smazala i aplikace sledujici cyklus, do kalendare na poličce jsem si jako za starych časů vyznacila vcerejsi menstruaci a tu dalsi kdy by mela priblizne přijít, nebudu sledovat ani dny v cyklu, ovulaci, proste se zkusim uvolnit a hodne se venovat manzelskym povinnostem kdyz bude chut, treba zabere aspon to a kdyz ne, tak to vyjde jindy. ![]()
@Kenilka nevim 😂 rada bych
ale jak se znam, Tak aspon tu ovulaci chci vysledovat 😂
@LBL tak to je to nejmensi, kdyz vis kdy priblizne je tak parkrat zmeris a máš to
. Ja se radsi nebudu starat o nic, protoze se znaam, zmerim 3× teplotu, do ovulace, pak me bude zajimat jak se to vyviji, pro jistotu jeste udelam ovulacni test par dni před at mi to sedi s teplotama a kdyz uz budu vedet ze jsem 9dpo tak pujdu testovat a jsem v…vis kde
![]()
tak zkusim odolat pokuseni. Ale s emiminem to jednoduche neni, vsude tady pak koukaji grafyy a testy, je to tezke
![]()
Banny tady vlastne jeste nepsala že? To jsem zvedava jak se ted má
Asi bych to taky mela vypustit
je to pro me lepsi…cim min zkousim, Tim min se nervuju ![]()
@LBL jo, tak kdyz nesledujes plodne dny, tak pak si ani nepamatujes kdy přesně byl ten sex ktery by byl uspesny, kdy byla ovulace, nevis kdy nejdříve testovat a to je v poradku, ani jak ma ktery den vypadat test, tak proste jedine pockas na ms nebo po 3 dnech vynechani otestujes, urcite mene stresu, u toho meho nevydareneho tehotenstvi to bylo takhle a melo to neco do sebe, proste nechat prirodu at dela svou praci
ale to bychom my zeny nesmely byt tak zvedave ![]()
@Kenilka Ja si teda vse zapisuju do aplikace uz asi 3-4roky
pro me to je docela dobre trackovani…takze to jsem delala I bez cekani na mimco. Jedine co, ze proste zrusim ti mereni, zbytecne se pak stresuju jestli je teplota dost nahore nebo moc neskace. Asi si ovu overim ovulacnim testem a prdim na toZzz
@LBL joo, ovulace u tebe probiha to je hlavni, takze ta BT urcite neni nutna ve tvem případě. Ja jsem zjistila ze ted dve kamaradky budou brzy rodit, potkavam same zenske s brichama, hodne lidi v mem okoli ted cerstve otehotnelo, takže plodne obdobi to asi bude, jen at už mame štěstí ![]()
Ahojky hlasim se po delsi odmlce
Mesic jsem brala Jerab ptaci a asi pomohl, jinak cykly nepravidelny. Predposledni cyklus byl 43 dni. Dnes 27 DC a test vysel pozitivni. Ovulka podle me byla hned po MS. Snazime se od kvetna mim roku. Mam velkou radost ale zároveň strach.
dalsi test budu delat sobota nebo nedele a po velikonocích se objednam k dr. Snad je a bude vse v poradku
😊
@Snazilka16 to je hezký test, drzim palce aby byl cim dal silnejsi a vse bylo v poradku
urcite dej vedet jak se to vyviji ![]()
@Kenilka Dekuji moc jsi zlata.
Snad bude vse v poradku
Dam vedet ![]()
@Kenilka jak jsi na tom? Ja dnes 10DC…a stale nemerim
jsem na sebe docela pysna. 🥳
@LBL tak to jsi dobrá
vydrž to, ono je to fakt nejlepší
jako my teď za tento měsíc měli takové fofry, že fakt nebyl čas moc myslet
umýt okna, nasázet stromky a připravit vše na léto ![]()