Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL neco v podvědomí podle me, zena pozna ze neco je jinak i kdyz si to neuvedomujem
urcite jsi ted moc šťastná (nebo vyděšená
).. Ted te cekaji same krasne veci, samé poprvé, to bude jizda ![]()
@Kenilka no snad…teď mi jedna napsala, ze to muže být i mimodelozni, to bych opravdu už nechtěla…jako to bych nedala. Ale tentokrat věřím, ze bude vše dobre ❤️️
@LBL Měla jsi ten 6.smysl, a proto to vyšlo, vše tak krásné pozitivně. A jistě se zadaří.
.
@LBL moc gratuluji
šok tohoto typu musi byt naprosto uzasny a uplne se dokazu vžít do tve kůže
moc ti to preji a zaroven ti přeji a, aby bylo vse v pořádku ![]()
@LBL zatim neni jediny duvod si to myslet, zas takove závěry, akorat přidávají stres. Ja kdyz se nad tim zamyslim tak u druheho tehotnstvi jsem to zjistila snad nekdy v 6tt a carku jsem mela asi jako ty teď, i moje mama po MS mela hned prohlidku na gynde a zjistila ze je těhotná, proste se to vajicko udrzelo ve sliznici a byla jsem z toho ja
Takze nikdo ted nemuze rict jak to je, to budes vedet až po utz ale neprivolavej si nic zleho. Mozna ze i ted pres tyden uz by aspon doktor viděl kde ten zarodek je, jak bude tečka v deloze tak je napul vyhráno. Rozhodně dej vedet az budes mit nejake nove informace zase ![]()
@LBL píše:
@Kenilka porad nic, zmenil se mi hlen, skoro mi prijde jako ovulacni. Chjo…
@Kenilka ze bych našla kdy byla ta ovulace? 😂
@LBL presne tohle me napadlo ale nechtelo se mi to hledat 😂 no asi jo, sedi to ze ta ovulace v tech dnech byla
tak to je paráda. To je videt ze ani měření neznamena jistotu, ze te pak telo samo nepřekvapí ![]()
Tak me dr. objednal na pristi ctvrtek na 8.00, s Tim, ze to je pravdepodobne standartni tehotenstvi. Tak snad 🤞🏻 Pokud by se ukazaly nejake komplikace, jako krvaceni nebo velke bolesti, mam prijit.
@LBL budu na tebe myslet at je vse v pořádku
jak se cítíš? Ja mam asi nevolnosti za tebe, vcera jsem snedla asi moc bramboroveho salatu a dneska je mi zle ze si nedam ani kafe radsi
![]()
@kataros juuu to je krasne bříško
hlavne hodne zdraví pro vas obě ![]()
Ahojky, tak se opět ta menzes, trochu rozjela.
Ale doufám ze budu už končit.
Myslíte si ze jsem vysadila, ten Jerab ptaci a Inofolic, ze to udělalo, takový skok a menzes se dostavila.
@Kenilka To je me líto, ze je ti zle, me to taky dělá, z bramborové salátů, je zlé. Ale uvidíš, bude lip.
@LBL Super, ze te objednala brzo, držím palecky, hned pak musíš napsat jak jsi dopadla.
A neboj, bude to super, krásné těhotenství.