Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
16.4.20 10:00

@anavi13 Tak drzim palecky, abyntivtestikvsilel, amjak jsi na tom,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24336
16.4.20 11:13

@Staninka30 teď dobře holky, nešpiním. Je to jen úplně občas a trochu. Bolí mě na střídačku vaječníky. Víc v pravo, ale tam mám asi strůsty. Jinak cítím hezky prsa :palec: jen začínám být jak puberťák, ale já měla pupínky i v těhotenství, takže to je fuk. To jsou ty nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
16.4.20 11:15

@anavi13 Ja taky citim, levo, pravo…v levo nemam vajecnik, ale asi ty upony. A teda prsa, o tech ani nemluvim…a trochu v krizi, ale jak se prijdu, tak je to dobry…jsem hrozne hysterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.4.20 11:49

@anavi13 No vidíš uz jsou trochu, nějaké příznaky, těhotenství. Paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24336
16.4.20 12:04

@Staninka30 jo to jsou, ale už taky vím, že to nic neznamená :lol: hele to je prostě v háji, když mám tolik zkušeností a ne všechny hezké :lol:
@LBL normál, bude hůř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.4.20 12:09

@anavi13 Se ti to pak uklidní, čau budeš okolo 11.tt.To me mrzí.
No ten me naštvaná pošta, místo aby, balík donesli, tak hodili, papír ze si to ma vyzvednout na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.4.20 12:18

@anavi13 Máš moc pěkně testiky, úplně koukam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24336
16.4.20 12:43

@Staninka30 jo jak budu za tím 7tt tak už budu trochu klidná. No teď musím být trpělivá :lol: testy jsou super, hezčí než se synem. Takže to je jen o tom špinění. Každopádně jsem se trochu uklidnila tím, že mám ten Utrogestan a jdu na kontrolu za týden. I když vím, že tam nic moc vidět nebude tak je to taková útěcha. No aspoň mě to špinění nutí víc vychovávat syna a tak neustupovat. Tak ho učím, že se usíná fakt v postýlce, usinal přes den v nosítku a snažím se ho méně tahat přes den. A je pravda, že to nese ovoce :palec: pošta to je vždy průser. Mě štvou každou chvíli. Raději přes ně moc neobjednávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.4.20 12:59

@LBL nejsi hysterka, kazdy rika jak příznaky jdou vydrzet a ze konec tehotenstvi je horsi a kecy jak jsou zenske citlivky, ale zažila jsem si to, bolesti v krizi, kyčle, cely spodek, panev, hlava, bývala jsem dost hubena před detma a to roztahovani bylo mučení a to byly teprve začátky. Neboj se přejde to :hug: jestli mas dost volneho času, tak jsou skvělé cvičení na míči pro těhotné, nebo nejaka lehci tehotenska joga na uvolneni, hodne jich je i na YouTube, jinak je super plavání, ale to ted nejde no.. a kdyby se to zhoršovalo tak mi desne moc pomohl dlouhy kuličkový kojici polstar, napolohovat se na bok, dat si jej mezi nohy a podel celeho tela, uvolnit se, na spani super :pankac: a mozna by stacil i nejaky obycejny polštář. Treba to uz ani nebude horší nez ted, ja ti to i zavidim to jsou veci ktere se uplne zavrtaji do pameti :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.4.20 17:25

@anavi13 taky krasa odpocivej nozky nahoru a netahej nic 😊 spineni je ok, duphaston podpori tehu neboj :hug: srdicko snad uz bude v ut uz se tesim na prohlidku az to bude potvrzene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.4.20 17:26

@Kenilka dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24336
16.4.20 18:59

@Snazilka16 já to naopak zatížila, udělali jsme zahradu, zaseli co bylo potřeba. A dobrý, čisto :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.4.20 19:10

@anavi13 Ja včera myla okna a delala jarni úklid chápu te :) ale musíme se šetřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24336
16.4.20 19:16

@Snazilka16 no s jedním dítětem doma už je to jen sen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.4.20 06:37

Holky, vy už jste zkušené, měla jste pocit, ze vás to jakoby tahá? Hodně mě to tahá na prave straně, ale nebolí, spis, jako kdybych měla nataženy sval. Já už se strašne sleduju, protože po tom mimodeloznim mám strach. I když ty pocity jsou jiné…nejradši bych se vším hned běžela k lékaři. Chjo…já se bojím, ze budu neustále cele tehotenstvi u lékaře s každým prdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí