Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24334
17.4.20 06:53

@LBL jojo normální, ono to břicho bude něco dělat až do konce těhotenství. Mě teď bolí vpravo. I na dotek, ale já tam mám srůsty nejspíš a to žluté tělísko tam dost tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.4.20 06:58

@anavi13 mne přijde, ze tam mám natazene vazy. Včera mě to popichavalo zase na levo, tam kde ani nemám vajecnik, čas od času. Teď zase na pravo, kde ho mám…do toho ty celodenní nevolnosti. Ráno mě to vzbudilo, večer jsem s tím usinala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24334
17.4.20 07:10

@LBL njn těhotenství, to je normální :lol: ono to není úplně nic příjemného. I když mě přes všechny ty neduhy těhotenství bavilo :srdce: zabav trochu hlavu to pomáhá ;) ať se tolik nepozoruješ. Já dnes dodělám zahrádku, uvařím guláš a budeme uklízet a hrát si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.4.20 07:26

@anavi13 já mám dost práce, naštěstí. Odpoledne jdeme ke kamarádům, jsou naše jediná sociální skupina, navíc ona je moje svědkyně 😂 a čerstve zasnoubena, tak se těším na novinky.
No jo, já už jsem strašná hysterla a sleduji každé pichnuti, protože už si nedokážu představit mít mimodelozni po druhé v životě. To byla nejhorší bolest, fyzická, kterou jsem zažila. A to jsem měla různé zlomeniny, otevřené fraktury, ale tohle byl děs…tak snad už mě to nikdy v životě nepotká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24334
17.4.20 08:05

@LBL jojo to znám, ale chce to klid a pohodu pro to miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
17.4.20 11:47

@LBL tahalo, pokazde az do konce, mela jsem pocit ze porad neco taham tim brichem, bylo takové těžké, natažené, napnute. Taky bych se bala po tom vsem ale jestlo nemas nejake velke bolesti tak to bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.4.20 12:01

@anavi13 aha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.4.20 13:01

@Kenilka tak byť jsem říkala, ze už ne…tak poslední na mě Koukal, tak jsme ho s partnerem udělali a myslím, ze jsem se tímhle vytestovala na další rok a půl 😂 co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
17.4.20 15:09

@LBL tak tenhle je uzasny, to chce vidět na testu každá těhotná, pozitivnějši uz nemuze být :dance: ted uz ti oficialne gratuluju mamčo :srdce: já mam bolesti podbrisku trošku, plodny hlen, takže se chysta ovulace kazdym dnem, tak ted budem aktivní a za 14 dni se uvidí co bude 8o vydrzela jsem bez testu a mereni tak jsem ráda, nestresuju se ale ruce me svrbi kazdy den, hlavne kdyz mi prisly ty ovulacni testy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
17.4.20 15:39

@LBL je ty si těhotná gratuluji :hug:
Dlouho jsme tu nebyla…
Jinak ano je to normální že tě bolí břicho, tahá, poboliva atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.4.20 15:49

@Kenilka a jak jsem si říkala, ze nebudu tento měsíc testovat 😂 doufám, ze se tu za 14 dni setkáme s tvyma //! To by bylo skvěle ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.4.20 15:51

@Kajka9 snad ano…já už jsem z toho mimodelozniho tak nervózní…doufám, ze tentokrat bude na správném místě ❤️️ Miminko naše jedno ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
17.4.20 17:06

@LBL tak prubeh u tebe vypadá odpovodajici, sili ti test ukazkove, mas priznaky, nejake bolesti jsou úplně běžné a nemas žádné křeče nebo neco podobneho, nekrvacis, nemas duvod si myslet ze je něco špatně. Do tohoto mesice jsi sla s tim ze to vyjde, takže ti to prostě vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
18.4.20 07:30

@Kenilka a snad i tobě ❤️️ Já to potrebuju s někým sdílet. Už abys to nedostala ????Sice mám jednu kamosku, která to ví, a teda včera to odhalila další, protože si běžne dáváme vinko a já tam byla o juice a čaji, navíc jsem byla porad zelená…ale jinak to chci ještě dalších x měsíců tutlat. A to je strašne těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.4.20 09:36

@LBL to je tezke ze, chtela bys vyřvat to do světa ale je na to moc brzy :lol: ja jsem to pokazde rekla jedne kamaradce ktera byla dvakrat tehotna se mnou a po ultrazvuku moji mamimce, ta to nikde nevykecala ale aspon se radovala se mnou :srdce: ale bylo to malo tak jsem vysedavala na diskuzich :lol: jee jak ja bych byla stastna kdybych uz to nedostala tenhle měsíc. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí