Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL jojo normální, ono to břicho bude něco dělat až do konce těhotenství. Mě teď bolí vpravo. I na dotek, ale já tam mám srůsty nejspíš a to žluté tělísko tam dost tlačí.
@anavi13 mne přijde, ze tam mám natazene vazy. Včera mě to popichavalo zase na levo, tam kde ani nemám vajecnik, čas od času. Teď zase na pravo, kde ho mám…do toho ty celodenní nevolnosti. Ráno mě to vzbudilo, večer jsem s tím usinala…
@LBL njn těhotenství, to je normální
ono to není úplně nic příjemného. I když mě přes všechny ty neduhy těhotenství bavilo
zabav trochu hlavu to pomáhá
ať se tolik nepozoruješ. Já dnes dodělám zahrádku, uvařím guláš a budeme uklízet a hrát si ![]()
@anavi13 já mám dost práce, naštěstí. Odpoledne jdeme ke kamarádům, jsou naše jediná sociální skupina, navíc ona je moje svědkyně 😂 a čerstve zasnoubena, tak se těším na novinky.
No jo, já už jsem strašná hysterla a sleduji každé pichnuti, protože už si nedokážu představit mít mimodelozni po druhé v životě. To byla nejhorší bolest, fyzická, kterou jsem zažila. A to jsem měla různé zlomeniny, otevřené fraktury, ale tohle byl děs…tak snad už mě to nikdy v životě nepotká.
@LBL tahalo, pokazde az do konce, mela jsem pocit ze porad neco taham tim brichem, bylo takové těžké, natažené, napnute. Taky bych se bala po tom vsem ale jestlo nemas nejake velke bolesti tak to bude v poradku
@Kenilka tak byť jsem říkala, ze už ne…tak poslední na mě Koukal, tak jsme ho s partnerem udělali a myslím, ze jsem se tímhle vytestovala na další rok a půl 😂 co ty?
@LBL tak tenhle je uzasny, to chce vidět na testu každá těhotná, pozitivnějši uz nemuze být
ted uz ti oficialne gratuluju mamčo
já mam bolesti podbrisku trošku, plodny hlen, takže se chysta ovulace kazdym dnem, tak ted budem aktivní a za 14 dni se uvidí co bude
vydrzela jsem bez testu a mereni tak jsem ráda, nestresuju se ale ruce me svrbi kazdy den, hlavne kdyz mi prisly ty ovulacni testy
![]()
@LBL je ty si těhotná gratuluji ![]()
Dlouho jsme tu nebyla…
Jinak ano je to normální že tě bolí břicho, tahá, poboliva atd ![]()
@Kenilka a jak jsem si říkala, ze nebudu tento měsíc testovat 😂 doufám, ze se tu za 14 dni setkáme s tvyma //! To by bylo skvěle ❤️️
@Kajka9 snad ano…já už jsem z toho mimodelozniho tak nervózní…doufám, ze tentokrat bude na správném místě ❤️️ Miminko naše jedno ❤️️
@LBL tak prubeh u tebe vypadá odpovodajici, sili ti test ukazkove, mas priznaky, nejake bolesti jsou úplně běžné a nemas žádné křeče nebo neco podobneho, nekrvacis, nemas duvod si myslet ze je něco špatně. Do tohoto mesice jsi sla s tim ze to vyjde, takže ti to prostě vyšlo ![]()
@Kenilka a snad i tobě ❤️️ Já to potrebuju s někým sdílet. Už abys to nedostala ????Sice mám jednu kamosku, která to ví, a teda včera to odhalila další, protože si běžne dáváme vinko a já tam byla o juice a čaji, navíc jsem byla porad zelená…ale jinak to chci ještě dalších x měsíců tutlat. A to je strašne těžké.
@LBL to je tezke ze, chtela bys vyřvat to do světa ale je na to moc brzy
ja jsem to pokazde rekla jedne kamaradce ktera byla dvakrat tehotna se mnou a po ultrazvuku moji mamimce, ta to nikde nevykecala ale aspon se radovala se mnou
ale bylo to malo tak jsem vysedavala na diskuzich
jee jak ja bych byla stastna kdybych uz to nedostala tenhle měsíc. ![]()