Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
18.4.20 10:02

Holky, já se měla dnes vdávat 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.4.20 11:58

@LBL jezis to je hrozne a tal krásné počasí bys mela a tak :( ti je mi líto teda. Ale vynahradíš si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.4.20 12:57

Tak vcera večer me manzel přemluvil, at si udelam konecne nejaky test, ze jsem proste divná, naladova, ze to jsou urcote hormony. Treti den me jen svedi bradavky a boli prsa jakoby smerem k podpaží, ale jinak nic, ocekavala jsem teda normálně ovulaci, i male mnozstvi plodneho hlenu jsem zaznamenala. Tak jsem rano zmerila BT a ta byla 37°C - bud za to mohlo vino z večera, nebo uz je po ovulaci. Tak jsem udelala ovulacni i tehotensky test, ale z druhe moci, rano jsem těhotensky neměla doma. @LBL ty sice svetle carky dobre nevidis, ale mi se teda nazivo ukazal moc hezky viditelny ruzovy tlustý duch. Ale ono neni možné dneska, tyden po normalni probehle menstruaci mit tohle, tovuz by byly čárky, ovulacni je negativni. Že ja se nechala přemluvit, ted sazim asi na nejakou cystu nebo zas nejaky problem. Tak sem hodim fotku, ruzovy je ovulacni, zeleny tehotensky, oba dva pepino z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
19.4.20 13:30

@Kenilka ty jo, jako Ja normalne nic moc nevidim, ale zda se mi, ze neco malo…a Nemas ho nekde jeste samotny? Ze bych koukla, jestli mi to nezkresluje ten ruzovy. Vidis me…Ja jsem 10 DC prisla na //…😂 Takze na svete je mozne cokoliv a Ja bych se uz nedivila nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.4.20 13:37

@LBL ja uz ho vyhodila, vic jsem ani nefotila. Jsem z toho úplně divna. Ty pepino maji malo barviva, mozna by jiny test vypadal lip, ale kdy bych jako otěhotněla i kdyby se ta silenost stala? Sex byl den pred ms a pak az pozdeji, to by test jeste nezachytil, musel by to byt ten predmenstruacni sex…kdybych se chtela pozorovat hodně, tak krome orsou a mleka teda mam opar, šíleně zářivé oči a podrazdena jsem neuvěřitelně, jinak je vse pri starem. Ja tomu neverim. Asi koupim nejaky mamatest a zkusim někdy, mam strach z mimodelozniho, zamlkleho a podobně, to mi prijde pravděpodobnější :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
19.4.20 13:39

@Kenilka 🤷🏻‍♀️ Hele, nemohla byt ovu pri Ms? Jako jo, ja mela ten test mnohem silnejsi, ale uz fakt verim vsemu. Nemas jak si zajit pro test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.4.20 13:47

@LBL mam ale nechce se mi 😂 😂 😂 poslu muze mozna, nebo se projedu na kole. No ted mi to same napsala segra, ze mela ovulaci druhy dem cyklu, test pry temer stejny po dvou tydnech. Ale jsem hodne skepticka, asi me to testovani nemine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
19.4.20 15:01

@Kenilka bylo by to vtipne, ale super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.4.20 15:05

@LBL to uz by byl uplny vrchol tohle :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.4.20 21:18

@LBL to mě mrzí no co se dá dělat :?.. my máme svatbu na začátku června a zatím jsme ji nezrušili ale třičtvrtě lidí už jsme odvolali takže žádná svatba snů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 06:32

@Kenilka tak co tak co? Od rana koukam a vyhlizim…teda jako Ja proste nemuzu spat, takze tu cumakuju Tak jak tak, ale zajima me co a jak :joy @Kajka9 :. Tak to me mrzi. No, my tu svatbu snu budeme mit snad v rijnu, sice ani na ni nebudu pit a budu se nejspis valit jako soudek, ale uziju si to I tak ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
20.4.20 09:11

@Kenilka Ahojky ten růžovo test je ovulacni nebo tehotensky, moc ti to přeji. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
20.4.20 09:12

@LBL To je mě je hodně moc lito že jsi se měla vdavat a nevyšlo to. A už máte nejaky jiný termín svatby?
Mě. uz třetí den boli hlava, prášky nezabiraji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 10:20

@Staninka30 Ano, bereme se ve stredu ❤️️ Jen jsem ted takova cita, takze ho asi cely orvu ten obrad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
20.4.20 10:33

@LBL To se nedivím, taky bych brečela, tak Vám držím moc palečky, ať jste na moc šťastní :srdce: :srdce: :dance: :kytka:. Pak hod fotecky? :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí