Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kenilka No z čím se to moje tělo, teď rozchází, nevím.
A doufám doufám doktorka otevře oči, a pomůže, když vím ze chci dítě.
@Staninka30 zkusila jsem test a je o dost slabsi nez ten vcera, i kdyz byl jine znacky nez ten minuly, nase lekarna ted neni moc zásobena, i tak je to jasné ze to je blbe. Tak musim stejně vydrzet do zitrejsiho rana na krev a pak az do odpoledne na vysledek. Uz zase krvacim. Konecne jsem si to přiznala a trochu se vybrecela a je mi uz mnohem lip, ja to zvládnu ![]()
Holky uzivate ten Jeřáb ptačí jeste nekdo? Ja si ho asi koupim, i kdyz to třeba nepomuze tak mi to urcite neuskodi. Od jake značky třeba? Na internetu je toho tolik.
@Kenilka Mám Jerab doma, a lrestala ho užívat.
Brala 2.měsíce a nic mocnezabral.
To je fajn ze se ti menzes spustila, a buď držet palecky, aby všechna vyšetření byla v pořádku.
@Staninka30 a nechtelo to treba uzivat déle? Ja prave nevim co jineho zkusit, koukala jsem na Drmek, gynex, fertipronu, je toho na vyber docela dost, cim vic jsem hledala tim vic se nemuzu rozhodnout
@Kenilka to je dobre! Plac pomaha ❤️️ Drz se, kocko ❤️️ Ja tady zitra moc nebudu, mozna sem tam nakouknu, ale doufam, ze nam napises co a jak! Moc Drzim pesti, at to probiha v klidu a hcg nejak rozumne klesa, kdyz uz ❤️️
@Kenilka No Taky jsem ještě uvazovalala že si poridim drmek. A teď zůstanu u genexu a uvidíme, jak to bude.
Je toho hodně, těch kapek léků p ytlicku, a co z toho vybrat je záhada,
@Kenilka tak snad to aspoň odejde v klidu samo
já beru vždy gynex, Nosifol, před ovu grep a po ananas
a před ovulací ještě červené víno
ten gynex je fajn na psychiku ![]()
@LBL nojoo ty jsi psala ze mas ve stredu svatbu, tak to nebudes mit cas na nejake emimino
jsi nervózní? Uz se sem vratis jako vdana paní
hlavne si to užij. @Staninka30 no lepsi je to nepřekombinovat, aby to zas nenadelalo vis skody nez uzitku že.
@anavi13 jo, snad odejde samo..ja si to preju a zaroven nepreju, chvílemi me proste napadaji takove nerealne scénáře, že zitra prijdu k doktorovi a bude vse v pořádku, úplně me to uklidnuje a pak mi dojde ze to tak urcite nebude a zase řvu…uz vypadam jako bych brecela asi tyden vkuse..
Grep a ananas uz jsem zacla jist kdyz jsem vloni procitala cervencovou diskuzi, nekdo to tam psal a holky se tim ladovaly horem spodem
ale moc casto na to nemyslim, tak ob mesic si vzpomenu a koupim. Jinak neberu nic, vino jsem zacla nedavno pit docela pravidelně, ted muzu aspon tvrdit ze je to kvuli ovulaci
ja jinak cvicim hormonalni jogu ale s kombinaci a ruznyma jinyma jogama, kdysi mi to hezky srovnavalo cyklus, kdyz jsem byla v pubertě, ani ms nebyla tak bolestiva, ale moje telo je na to zvykle takze ted to nevyresi nic ![]()
@Kenilka já tě chápu, měla jsem to tak taky pokaždé. I teď na jednu stranu už plánuji co a jak a na druhou se snažím držet při zemi, pač vím, že není nic jisté. Hlavně chlap už se hrozně moc těší, tak je to o to náročnější. Ani nevíš jak moc bych ti přála, aby to zítra bylo v pořádku. Si pamatuji jak jsem začala špinit se synem to bylo před prvním ultrazvukem a ono tam to srdíčko bylo. Pak jsem začala krvácet a držel se krásně dál. Byl to zázrak
ale teda břicho mě u toho nebolelo, jen vazy a tak jak normálně v těhotenství. Ono i u těch potratů jsem neměla skoro žádné bolesti ![]()
@Kenilka anooo, zitra svatba 😍 dozehlila jsem si saty a uz mi tu visi. Strasne moc se tesim a bojim zaroven! Ale vim, ze vstupuju do manzelstvi s tim nejlepsim chlapem ❤️️
@anavi13 no ja mivam takove narazove bolesti fakt silne az krecovite, pak zase povoli, picha mi kolem leveho vajecniku, obcas se mi mota hlava… No uz aby bylo ráno. To utece a az budes mit fotku z ultrazvuku tak se uklidnís, nejlepsi je ten pocit úlevy po prvním screeningu kdyz vis ze je vsechno super a muzes se jen radovat.
jeee jak je to tehotenstvi krásné obdobi..
@LBL budu na tebe myset, at se vse vydari tak jak si přeješ
a přeji vam do manzelstvi jen to nejkrásnější
ten strach bude asi trvat az do rana to jo, i kdyz tezko rict odkud se bere, vzdyt se neni ceho bát
ale zitra uz z tebe bude vdana paní, k tomu jsi cerstve nastavajici maminka, takze tovjsou samé krásné věci. Ja bych se vdavala hned, bylo to krásné ![]()
@Kenilka to píchání je divné u toho vaječníku
ale jako mě tam píchalo každé těhotenství, může za to žluté tělísko. budu na tebe zítra myslet
já věřím, že se toho miminka dočkáš, to prostě musí vyjít
jojo po screeningu následuje velká oslava
![]()
@LBL Krasnou svatbu a moc si vás den uzijte
Jen to nejlepsi do manzelstvi vam preji ![]()