Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
30.4.20 14:49

@April95 nám se přírodní cestou určitě nezadari. Chybí mi oba vejcovody :) takže u nás je už jen možnost ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.5.20 11:06

@LBL to je fakt šílené, nikdy by me nenapadlo ze nekdo muze mit dvakrat mimodelozni za tak krátký čas. Ještě že je ta moznost ivf. Vzhledem k tomu, ze nemivate problem tehotnet, bude stacit kdyz bude konečně uhnizdene na správném místě a hotovo, drzim palce at to vyjde nejlepe hned napoprvé. A třeba i ty dvojčátka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
1.5.20 19:59
@LBL píše:
@April95 nám se přírodní cestou určitě nezadari. Chybí mi oba vejcovody :) takže u nás je už jen možnost ivf.

V tom případě drzim palce, aby to vyslo tak i tak at je to jakoukoli cestou 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.5.20 09:03

@Kenilka me take ne…ale proste se stalo. Clovek musi jit dal a brat to, co mu zivot dava. V cervnu bychom mohli zacit se stimulaci, tak se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.20 15:41

@LBL tak to uteče, červen je za chvilku. Jak to mate v planu, zkusíte rovnou dvě/tři nebo po jednom jestli se uchytí? Na druhou stranu i to ivf je zajímavé, dnes nic neobvyklého, odpadá ten stres jestli se uhnizduje kde má a už je to jen o štěstí, i kdyz vám se dařilo slušně za tu dobu co tě tady potkávám, takže v létě už by to mohlo být :kytka: dej vždy vědět jak to s tebou vypadá. Nemela jsi jinak žádné komplikace? Cítíš už se dobře? Je dobre že ti to vyšlo a nemusela jsi do nemocnice třeba místo svatby, to by uz byla nejhorší smůla, kdyby ty potíže přišly ještě o něco dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
26.5.20 06:17

@Kenilka ahojky, jak se u tebe daří? Co vadě zkoušení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
26.5.20 15:49

@LBL ahoj :) my se pokoušíme dál, mam po vyšetřeních a všechno je v pořádku, takže musíme vydržet. Tento mesic nevim kdy ocekavat MS, měla jsem mensi duchy na testech ale bylo to uz minuly tyden. Ted nic. Jsem ted trochu rozhozena, silene me boli prsa, asi to chce cas aby přišla MS a pak uz se snad povede. Jak pokracujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
26.5.20 16:08

@LBL ale ja vlastně ani nevim kdy presne byla ovulace, nemerila jsem to, takže jsem vse odvijela od běžného 12. -14. dne nejpozdeji jako obvykle…
Plodny hlen jsem ale pozorovala až 17.-18. den cyklu, takže pokud to byla opravdu jen pozdější ovulace, tak jsem dnes 9-10 DPO a zitra nebo pozítří by už mela přijít MS, takže možná je cyklus uplně v pořádku i kdyz se nezadařilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.5.20 06:48

Ahoj holky, byla jsem tu s Vámi. Pak jsem přešla do února a v březnu se zadařilo. Bohužel to skončilo minulý týden revizí po ZT ve 12tt. Takže teď čekám na porevizní MS a pak se uvidí. Moje dr radí 3 měsíce čekat, v nemocnici prý, že stačí porevizní MS. Jsem v pohodě. Trochu jsem to čekala, protože to od začátku nebylo úplně dobrý. Piju kontryhel a beru Fertipronu, tak doufám, že to příště vyjde a bude to dobrý. Všem moc přeju // čárky na testu a pohodové těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.5.20 07:18

@Salorka to me moc mrzi. Ja bych pockala be porevizni, ale po druhy MS. Ono po tu revizi se hned prvni cyklus spatne tvori delozni sliznice a pry to neni Dobry otehotnet, ze pak hrozi vetsi riziko potratu. Tak snad to bude u tebe uz Dobry ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.5.20 07:19

@Kenilka Ja cekam na MS abych konecne mohla jit na testy, je to nekonecne. Jsem 27DC…tak snad uz to prijde. Dneska se mu trochu zdalo, ze me poboliva bricho, ale zase nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.5.20 07:23

@LBL Hele uvidím, k mé dr mám jít před MS, tak podle toho co mi řekne. Koukala jsem, co potkalo Tebe…moc držím palce, ať už je vše jen dobrý! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.5.20 07:34

@Salorka no, snad bude 🙏🏼 Uz bych si vazne prala normalni tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.5.20 08:06

@LBL To chápu, určitě bude! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
27.5.20 08:35

@LBL to cekani musi byt dlouhé, to ti věřím. Jaké testy tě čekají? A výhledově, kdy nejdříve se už může podařit úspěšné těhotenství, když všechno půjde tak jak má? Fakt bych ti to přála aby sis uz mohla konečně užívat klid a těšit se na miminko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí