Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
23.4.20 12:26

@anavi13 no taky si myslim, vetsina mych spolužaček ceka teprve první, nektere to planujou az za par let. Nevim teda v kolika letech bych mela pak zacit abych mela 3 deti tak brzy, v 18ti? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
23.4.20 12:46

Holky, porad se snazim uvazovat pozitivne- kdyby to byly treba dvojcata, tak to hcg muze byt vyssi a nemusi jit videt?
Popr. Kdyby to fakt dopadlo blbe a vzali mi I ten druhy vejcovod- za jak dlouho clovek muze zacit resit IVF- je to ten nejcernejsi scenar, ale snazim se proste najit neco, co moje hlava racionalne chape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
23.4.20 12:52

@LBL Kamarádka měla 4.potraty, a jak otehotnela musela nasadit, anopiryn jediný lék co ji udrželo mimco.
Neboj, vše dopadne dobře. Uvidíš zítra co ti řekne, a pri ti týden ti jistě udělá dal s ultrazvuk to vypadá.
A IVF si myslím, že můžeš taky jít, jestli se nedaří, otěhotnět, jen ale ty jistě jsi. Zlatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
23.4.20 12:54

@Staninka30 tehotna Ano, ale nevim, zda normalne nebo mimodelozne. Pokud by to bylo opet mimodelozni, musi mi odebrat vejcovod a tim padem nam prichazi v uvahu pouze IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.4.20 14:04

@LBL dvojcata ano - nejsou videt, hcg vysoke, u tebe i klidne pravdepodobne s tema ovulacema. A o vejcovod neprijdes, takze to ani nezjistuj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
23.4.20 14:07

@LBL Nad tím holka neuvažuji, mimo bude tam kde má. :dance:.
Musí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24341
23.4.20 14:07

@LBL kdyby to byli dvojčata tak by to HCG mohlo být i vyšší, ale to by byla taky dobrá náhoda. Spíš bych řekla, že bude akorát těsně kolem tisícovky a nebo bude nižší a bude to hodně malé těhotenství, což taky může být a nebo neprosperující jako teď u @Kenilka . To jsou podle mě nejreálnější varianty. Mimoděložní by byla dost velká náhoda, když už jedno jsi měla, to by bylo pomalu do nějaké knihy. Ale jo kdyby to tak bylo, tak by naprosto nebyl problém udělat IVF, těhotníš lehce, tudíž by se jen dalo embryo na správné místo.

@Kenilka píše:
@anavi13 no taky si myslim, vetsina mych spolužaček ceka teprve první, nektere to planujou az za par let. Nevim teda v kolika letech bych mela pak zacit abych mela 3 deti tak brzy, v 18ti? :lol:

Přesně tak. Kolem mě teprve začínají v tomto věku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
23.4.20 14:48

@LBL IVF nevím ale dvojicatka nemusí jít vidět kór když neviděl pořádně ani jedno takže je možné že tam budou 2… Musíš počkat :)
Ale tak nepřemýšlejí nad takovými věci proč by to nemělo dopadnout a i kdyby se stalo tak proč vzít vejcovod..to bude dobrý neboj moc necti a najdi si koníčka zábavu na celý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
23.4.20 14:49

@anavi13 u nas ty dvojcata jsou mozne, manzel ma dvojcata v rodine…mas pravdu, s Tim mimodeloznim, to uz by byla vazne extremni smula, budu verit v ty dobre scenare 🤞🏻 🙏🏼 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
23.4.20 17:17

Holky, vysledky nejsou, ja lehce spinim. Byli jsme se s manzelem projit a zacala jsem slabe krvacet…tak asi blby. Uz mam I zabaleno do nemocnice, kdyby nejhur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24341
23.4.20 18:56

@LBL :hug: :hug: :hug: hlavně ať je to v té děloze :hug: zkus kdyžtak zavolat na ty výsledky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.4.20 19:34

@LBL jeeej snad to nebude nic vážného 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
23.4.20 20:12

Tak zitra operace, opet mimodelozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.20 20:30

@LBL to snad není možné, holka drž se.. Je mi to líto, Držím palce, to zvladnes a bude to v pohodě a věřím, že se miminka dočkáte :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
23.4.20 20:33

@LBL To snad ne, holka drž se, budeme držet palecky, a moc.😢 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie