Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajka9 Prisly uplne stejne, tak jsem nadsena, a teda kupovala jsem jen u tech, kde jsou i nejake fotky. Ja nejsem moc zkouseci typ…
@Kenilka jak je? ❤️️ Myslim na tebe od rana, co jsem vzhuru ❤️️
@LBL ty jsi milá
v noci mi bylo blbe tak jsem snad ani nespala, bolesti, krvaceni že jsem porad behala na wc. Ale ted jen spinim, picha me okolo vaječníku a jsem šíleně unavená ![]()
@KenilkaAhojky, taky jdu příští pondělína gyndu, a snad už bude více vstřícnější, a víc řekne, nebo ju pošlu do patřičných míst.
Moc ti držím palecky, at i ty víš, co ti je.
Ahoj holky. Dnes prvni kontrola. Jsem 6tt, ma 9mm je tam kde ma byt a rikala, ze to vypada moc hezky. Tak snad to vse bude jak ma byt ![]()
@Snazilka16 super
jen tak dál ![]()
@Kenilka odpočívej
uvidíš co zítra ![]()
@Snazilka16 tak super…❤️️ Ja mam ted uplne nervy, v ten ctvrtek.
@Staninka30 no kdovi co to u tebe zousobuje, takove dlouhe spineni, to jsem nikdy nezazila. Pak dej vědět
@Snazilka16 to ke krása, moc ti to přeju, at jateboba zdraví
@anavi13 jsem z toho moc nervozni, kdyz nevim co se deje
@LBL mas krasny průběh, neni mozne abys po te smule ted nemela miminko tam kde ma byt. Uz aby byl čtvrtek, těším se co nám povíš ![]()
@LBL Chapu te ja vcera taky..je to sileny furt same cekani
ale zkus byt v klidu to maly to potrebuje a neboj vse bude v poradku. Drzim ti palce. ![]()
@LBL Chapu te ja vcera taky..je to sileny furt same cekani
ale zkus byt v klidu to maly to potrebuje a neboj vse bude v poradku. Drzim ti palce. ![]()
@Kenilka dekuji moc. Myslim moc na tebe. Opatruj se
vim ze je to tezky.
@Kenilka ❤️️ Verim tomu, ze Ano ❤️️ Ale clovek uz se nervuje, posledni navsteva s UZ byla, kdyz to bylo mimodelozni…tak uz mam srdce az v krku.