Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
20.4.20 11:00

@Staninka30 kdyztak osobne :) poslala bych ve zprave ❤️️ Moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
20.4.20 12:26

@LBL Však pak posli, do SZ ju.Vsak Jsme si tam i psali :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 13:05

@LBL ahoj. Tak rano test pozitivni, sice nemeli mamatest, ale stačil tenhle. Pak jsem zacla trochu krvacet cerstvou svetlou krvi, bolel me vaječník, tak jsem volala na gyndu, doktor si me pozval na krev a napsal utrogestan. HCG je 410 - ale krvacim cim dal vic, ted to uz připomíná menstruaci jen bez sliznice, mam prijit pozitri zas na krev, nic vic se ted neda delat :,( sliznice zvětšená, jinak nikde nic…ja uz asi vim co přijde..ani se mi o tom nechce povidat, chtela bych to zaspat a delat jakoby nic. Ten ranni test sem hodim, ale uz na to chci pak přestat myslet, at si to dopadne jak chce.
Jak se mas ty, je ti uz lépe nebo pořád trvaji ty nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
20.4.20 13:09

@Kenilka Achjo tak to mě mrzí :? Ale jediné co je dobře, že v děloze byla vyšší sliznice, že to není mimoděložní. Ona vlastně menstruace byla ne, včera jsem to četla a nestihla jsem odepsat :think: tak jak přestane krvácení tak na to znovu hupsněte, to bude skvěle pohnojeno :palec: uvidíš, že brzy se to povede a pořádně :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 13:09

@Kenilka ❤️️ Moc na tebe myslim ❤️️ Aby bylo vse dobre. To muselo byt take pred MS! Hele, spousta holek krvaci a daji to. Mas moznost lezet?
Ja dnes nevolnost rano a Ted pred chvilkou, ale vecer to byl masakr.
Jsem strasne litostiva, v noci me budi bolest prsou…ale pro toho milacka udelam cokoliv ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 14:19

@anavi13 jo, muzu to ještě zkusit, mestruace byla no… Ja uz jen mam strach jestli vubec dite udrzim, tohle uz je potřetí, nwvim co je špatně :,( @LBL tohle uz neni zadne slabe krvaceni..to nebude dobre. Ted jen aby to netrvalo zbytecne dlouho, uz tak mam anemii tak to chci mit za sebou. Nedelam si naděje. Lezim, deti jsou u mámy. Noo ty hormony jsou nekdy jízda, ale jak rikas, pro to miminko to clovek vydrží, nakonec se na to nevzpomíná špatně 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
20.4.20 14:55

@Kenilka ono to vyjde :hug: nějaké vyšetření už máte :think: asi by to chtělo :think: děti jsou stejného partnera? Možná zkusit nějaký ten Utrogestan hned po ovulaci na udržení. Záleží kde je problém. Tohle když byla MS je fakt divné :think: to bych řekla, že se neudrželo skrz nízkou sliznici a otěhotnět jsi musala fakt těsně před MS. No já se synem hodně krvácela, takže možné je vše :think: ta hodnota je celkem vysoká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 15:01

@Kenilka moc na tebe myslím, at je to jakkoliv.❤️️ My jsme fakt případy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.4.20 15:06

@Kenilka Moc na tebe myslim drz se..nadeje umira posledni :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 16:23

@anavi13 ano obe deti jsou manzelovy, u prvniho bylo vsechno úplně v pohode, to druhe jsem malem potratila koncem prvniho trimestru, protože jsem mela těžkou chřipku s horečkama, ale udrzel se. Po ukonceni kojeni mi akorat delali hormonalni profil ktery byl tehdy taky dobrý..Jinak jsem byla tehotna v lete a skoncilo to v 8tt a nedávno po krásně pozitivnim testu prisla menstruace. Podle toho jak to dopadne se pry naplanuje nejake vysetreni, ale ja spis premyslim nad tim, ze to treti dítě prostě vzdam a nejak to v sobe uzavřu. Ma cenu se takhle tyrat?? @LBL děkuji ti :srdce: no jsme fakt potižistky. @Snazilka16 dekuji, ja si nechci nic namlouvat, ale třeba se stane zázrak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
20.4.20 16:35

@Kenilka tak to taky může být prostě jen náhoda :think: určitě to chce ale vyšetření udělat. Nějaké ty nemoci jako toxoplazmózu s pak štítnou žlázu. Prostě, aby si věděla, že jsi zdravá a pak se můžeš rozhodnout co dál. Nevím no, to rozhodnutí je těžké. Ještě před prvním dítětem bych ti řekla, že dvě stačí a netrap se ( taky chci jednou tři). Ale teď jak už jedno mám a snažíme se o druhé, tak je snad ta touha po dalším ještě větší, takže asi bych se na tvém místě spíš ještě snažila. :nevim: ale chápu tě, pač s tímhle pozitivním testem a s tím špiněním mě napadlo úplně to stejné co tebe. Ale asi by mě to mrzelo to nezkoušet dál. Kor když já na podzim měla spontánní potrat a to nebylo tak hrozné jak revize. Uvidíš jak to dopadne, pak vyšetření. Asi by byla dobrá genetika páru, ale vzhledem k tomu, že dvě děti máte tak možná zbytečná :think: ono si to ještě trochu srovnáš v hlavě a budeš vědět co dělat. Já vlastně minulý měsíc měla taky biochemko a teď teda snad to bude dobré, ale vzhledem ke špinění jsem nervózní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 16:58

@anavi13 a porad spinis? Kamaradka krvacela skoro cely prvni I druhy trimestr a tretim jako kdyz utne a ma skoro 2leteho prcka ❤️️ Ja verim, ze nektere tu miminka jsou proste bojovnici. No holky, moc bych nam vsem prala, aby ta nase ditka byla v pohode. Ja verim, ze to tak bude, ale taky jsem pekne nervni z toho ctvrtku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 17:29

@anavi13 presne jak píšeš, holky ktere snazi o prvni to asi nepochopi, taky bych to nechapala, protoze to berou tak ze uz prece deti mame… ale my uz vime do ceho jdeme, uz si to dokazes uzit a prožít, ty materske sklony uz mas v sobe.. ja si to tak moc preju :( mozna nejake vysetreni neni na skodu. A jen spinis? Ktery jsi týden? Treba je to jen nejaky drobny hematom nebo tim jak vsechno roste, snad to bude v poradku at se muzes dat do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.4.20 19:19

@Kenilka a Ja vas chapu…Ja chci velkou rodinu, Ted doufam, ze teda aspon s timhle mrnousem v brise ❤️️ Hlavne tentokrat uz vidim, jak se tesi i budouci manzel. Uz Tim docela zije…ale velka rodina je pro nas zaklad. Paradox, protoze jsem si uvedomila, ze chci deti tesne pred Tim, nez jsem ho poznala. Do te doby jsem deti vubec nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.4.20 19:54

@LBL velké rodiny jsou uplne jine, takové lidske, přátelské. Kazdemu vyhovuje neco jineho, ale kdyz vidim na hristi ustarame rodice s jednim ditetem které si nesmi pomalu ani uspinit teplaky, porad kolem nej litaji a utiraji ho a podavaji čaj a nenechaji ho proste blbnout, je zvykle byt samo nebo s dospelyma, tak je mi to lito, kdyz uz ma nekdo jedinacka tak by ho mel aspon poradne socializovat mezi kamarády at z toho detstvi vytěži co nejvic. Ale kazdy to vidi po svém že. Ja jsem vzdy chtěla 4 deti, nakonec jsme usoudili ze akorat budou 3, chteli jsme je vždy, nam to prostě sedí být máma a táta, asi se umime povznest nad ty starosti kolem potomků a vidime na tom vic toho hezkeho 😊 Urcite mas fajn budouciho manzela, z toho co pises to vypada ze si hezky rozumite a ladite spolu. To bude hezke, mit svatbu uz i s miminkem v brisku, taky jsem se vdavala těhotná a bylo to krásné. Kde budete mit tu svatbu? A jake mas šaty, normalne svatebni ktere sis vybrala nebo to bude az na te druhe svatbě? (jestli jsem to správně pochopila teda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí