Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kenilka no ten dnesni je uz skoro silna testovaci jako kontrolni…uz se asi nebudu tyrat pohledem…
@LBL ted uz se na to vykasli a jen se těš
uz vcera byla silna, dneska uz je to jasné ![]()
@Kenilka ❤️️ Uz asi ano ❤️️ Hezky se ni to v tom podbrisku roztahuje…jsou to teda uplne jine pocity jak u mimodelozniho 😊
@LBL no to mimodelozni muselo bolet dost, takhle pri prvnim diteti to asi nejde dobře poznat ze je neco v neporadku kdyz jsi vlastne nevedela kde to ma bolet a jak, teď to bude v pořádku ![]()
@Kenilka verim, ze jo…to boldly uplne Jinak. A teda na leve strane strasne…na prave vlastne skoro vubec. Hlavne to nase miminko se uz pekne ozyva, je mi taaak blbe 🤢
@LBL jeeej, ted ti to asi nepomůže, ale jednou na to budes vzpomínat s láskou
treba brzy peijdes na to co by ti pomohlo, mi teda pomáhala Coca Cola, ale to me kazdy soudil jak to muzu v tehotenstvi pit.. A pak homeopatika, zazvorove lizatka, černy čaj… Snist par susenek jeste v posteli pred vstáváním.. Úplně mi nepomohlo nic, spíš to vzdy malinko zmírnilo na chvilku. Snad se te to nebude drzet dlouho ![]()
@Kenilka no, mame doma zazvorovy tonic a piskoty u postele, ale nepomohlo to…stejne jsem letela. Kamoska mi pri vsem tehotenstvi rekla, ze jsou to jen vymysly, no, to nevim teda…ale u me je to z minuty na minutu…
@LBL tak nekomu je dobre a ani nevi ze je tehotny, ja poprve zvracela od 4tt az do porodu kazdy den a rozhodne si to neslo vymyslet
![]()
@LBL mozna proto se vsechny těhotné tak cpou
udelej si krabicky se zeleninou, ovocem a susenkama a neco zobej, kdyz je ti zle z hladu, ja jsem neuvaženě jedla jak urvana a pribrala 30 kilo… Podruhe jsem uz si davala pozor, ty kila se shazovaly blbě
noo ten test je super, pokud te to uklidnuje tak klidne testuj, vic nez dve carky uz tam nebudou ale pokazde to potěší je vidět
![]()
@Kenilka už to zkoušet nebudu, já se vždycky nervuju 😊ale teď už neee…❤️️
@LBL Ahojky, mas krásný testik, Nám to tu nevadí, ze sem davas testiky.
Holky ja stale spinim, uz jsem si myslela ze se budeme snažit, a opet nic.