Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
13.4.20 10:20

Holky přeji vesele Velikonoce :srdce:
@LBL ahooj, ja jsem 8 DC, mam 2 dny po MS a taky nemerim, dala jsem si za cil rano misto mereni zacit hned takovou startovaci jogou pro lepsi naladu, je to skvely novy zvyk, jen si odskocim na wc a pak pul hodinky udelam neco pro svou hlavu a telo, vstavam ted schvalne hodne brzy kolem 5ti, po cviceni si sam sprchu, lehkou snidani a ranni kafe a mam tolik energie navic!! Teplomer jsem zahrabala hluboko do skříně a nechavam to na přírodě, jestli je moje telo dost pripravene a silné aby odnosilo dítě, tak se to podaří a kdyz nepodari, je to pro mě znamení že bych se o se mohla jeste vice starat, takze se mnou to je ted hodně pozitivni, po ovulaci to bude kdovi jak :lol: :lol: To jsem na tebe taky pysna, ze jsi to hezky vydrzela, treba pak mimco bude vetsi prekvapeni a prozitek kdyz to nebudes tusit podle teplot a odhali to az test :andel: uz se ti přibližně asi blizi ovulace že? To uz jsi v plodnem obdobi, tak ti moc držím palce aby ti to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
13.4.20 10:44

@Kenilka no…vydrzela! A je z toho tohle…nechapu. MS byla, musela jsem asi mit druhou ovulaci nebo nevim…Ja to nechapu, sedim tady a nevericne na tu carky koukam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.20 12:45

@LBL tak to si delas srandu!!! :srdce: :srdce: :srdce: tak to je síla, musos být úplně v šoku, ja jsem i za tebe!! Moc ti to preju, jen at jste v pořádku :srdce: jak te napadlo delat test?? Mela jsi nejake priznaky? To je nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.20 13:01

@LBL zrovna jsem vcera manzelovi rikala ze nema cenu si uz delat test (zdalo se mu ze jsem nejaka divna, pry mu to pripomnelo tehotenstvi), říkala jsem ze je nepravdepodobne ze by to vyslo :lol: a nekomu to prece jen vyslo! :srdce: mam z tebe radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
13.4.20 13:22

@Kenilka no, Ja po tom sahla uplne bezmyslenkovite…od vcera me bolely prsa, ale myslela jsem si, ze k ovulaci. No, pak jsem nejak rano sla na wc a buch…byly tam, asi za 10 s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.20 13:51

@LBL no ty brďo, nebudu tajit ze ti ted trochu zavidim, to je teda šok kdyz by to clovek po ms vubec nečekal. Hlavne at je ted vse v poradku jak ma byt, zaslouzis si to po tom vsem :kytka: budes volat doktorovi ted někdy a objednavat se? Ten test uz je dost silny, neni mozne ze je to normalne z te ovulace kterou si zaznamenala, jen se ukazal pozdeji? Obcas holky psaly ze proste hcg rostlo ze zacatku pomalu a ukazal se jen duch az tyden po vynechani, v tom pripade uz bys byla těhotná docela dlouho. Nebo zkusit clearblue ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
13.4.20 14:12

@Kenilka Ja chtela nekam pro clear blue, ale dnes je vse zavrene. Myslim, ze ta carka je tak 14DPO, mozna 15? Takze to vychazi tesne pred MS…a popravde, nebo let me ty prsa a nekrkat porad a dneska se mi teda chtelo zvracet z rousky, tak nic…proste vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.20 15:14

@LBL já bych podle toho testu taky tipla tak 15dpo no, je taková už jistá podle mě, žádný duch. Tak zítra nebo pozítří půjde videt nějaký posun i na papirkovym, asi bych zitra koupila i ten clearblue a nebo bych si zasla na odběr, ale mam z toho dobry pocit, kdyz tam neni třeba nic lovit a je to tak krásně videt i na fotce. :oops: Ja si zitra volam na gyndu at mi udela hormonalni profil, ale chtela bych spíš řešit ultrazvuky a miminkovske veci teda :D

Příspěvek upraven 13.04.20 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.4.20 15:15

@Kenilka Ahojky, taky už nebudu dělat ani ovulaci, po skončení. Nejak na to nemám, pokud skončí menzes, kterou mám už týden, stále jen spinim. :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.20 15:17

@Staninka30 ahojky, takova dlouha ms? Jeeej to musi byt uz otravne, mas jinak pravidelne cykly, kratší? Nebo vzdy takhle spinis ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.4.20 15:17

Holky máte se krasne, přeji Vám krásné velikonoce. :srdce:.
@LBL Ještě jednou gratuluji.At testik hodně sílí :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
13.4.20 15:18

@Kenilka Ja zkusim ve stredu ClearBlue a koncim. Nebudu se uz ani stresovat pohledem, proste to musi byt ok ❤️️ Partner mi hned vyhodil testy, abych nesrovnavala.
Jo, ten hormonalni profil podle me nicemu neuskodi! A budete aspon vedet, zda ti nic nechybi nebo neprebyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.4.20 15:19

@Kenilka Teď jsem ro chytal po měsíci a půl. :,(.
Takže hodně, ju mám špatnou. Stale nějaké problémy, jsem vysadila Jeřáb ptaci, co jsem brala 2.mesice a i ten Inofolic jsem vysadila. A beru jen Gynex, co mě doporučili v porodnici, moje doktorka si myslela že potracim, tak proto jsem tam skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.20 15:26

@LBL s takovym testem uz neni duvod hledat problemy kde nejsou, ja bych se uz naplno radovala :hug: s kym ted budu probirat to snazeni o ledňatko :roll: :lol: no vis, mi uz podruhe začlo odkapavat materske mléko, poprve u toho biochemkana podruhe vcera den po ms, prestoze nekojim uz rok, coz mi neprijde ani v tehotenstvi běžné, natoz mimo nej, neco nebude v poradku asi, i ty cykly se mi natahujou, vajecnik me poboliva, takze aspoň zjistim cim by to mohlo byt, snad me doktor objedna :nevim:
Snad se to u tebe obejde bez nejakych protivných příznaku, zvracení a podobne, musis si to uzivat od prvniho dne, pak uz zadne tehotenstvi nebude takove :kytka: co pritel jak reagoval? Musi byt moc šťastný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.4.20 15:28

@Staninka30 jej to me mrzi, to je nepříjemné :( tak snad ti bude co nejdrive dobře :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí