Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
30.3.20 15:30

@Banny21 jasne, ze to vyjde ❤️️ O tom nevahej! To miminko si najde cestu :) Ja jsem si Tim jista. A myslim, ze az prijde to spravne nastvani, ze uz te to nebavi a zacnete planovat jine veci, tak vam do toho vleze miminko. ❤️️ Ja v to verim 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
30.3.20 16:33

@LBL děkuju ty jsi opravdu skvělá podpora :srdce: Máš pravdu a doufám, že se tak jednou zvládneme nastavit a že to pak konečně přijde :srdce: Teď jen doufám že to brzy dostanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24339
30.3.20 19:49

@LBL no když já mám vzteklé dítě :pankac: :lol: to není výmluva to je fakt. Asi mi hrábne :lol:
@Banny21 no já jak jsem zavřená se synem doma tak je to náročné :think: manžel taky maká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.3.20 10:10

Holky, tak Ja uz to dneska dostavam, zatim Jen spinim a trochu me poboliva podbrisek, ale cekam, ze se to rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.3.20 11:59

@LBL jeej to je škoda, termín MS máš vlastně zítra? Jestli si dobře pamatuju.. Tak tento měsíc aspoň nabereš síly na to lednové mimčo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.3.20 12:09

@Kenilka zítra, ale normálně teď nic zase, je to divné…ale pokud bych to dostala dnes, tak předpokládaný termín porodu vychází na moje narozeniny, to bych brala ❤️️😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.3.20 19:55

Holky, mě cely den čas od času bolí podbrisek, jal kdybych to dostala, vždycky letim na wc a nic. Tak buď tam opravdu je mimino nebo mám po tom biochemku ještě to nějak divné, normálně když mě začnou tyhle MS bolesti, tak do hodiny mám červenou krev. Dnes ráno jsem lehce zaspinila, ale pak cely den nic, i sex jsme měli a vůbec…ani kapka 🤷🏻‍♀️ a ten sex mi to vetsinou jeste vice rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.3.20 22:19

@LBL a co zkusit zítra ještě test pokud se to nerozjede úplně? Je to divné. Termín na narozky by byl ale taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.3.20 22:31

@Kenilka porad nic, zmenil se mi hlen, skoro mi prijde jako ovulacni. Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.4.20 07:56

@LBL dokonce tak? Hm, tak to nevím, zkusit ovulační test, těhotensky test, nebo si udělat pohodičku a vykašlat se na všechno a čekat? Jinak mě nic nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.4.20 07:58

@Kenilka vykaslat, dneska do rana stale nic, tak kdyz to neprijde, asi zkusim, ale jinak myslim, ze 10 DPO by uz tam neco bylo, takze si myslim, ze to jsou rozhazene hormony 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.4.20 08:10

@LBL noo teď to má hodně lidí, i moje ségry říkaly že to snad musí být tím jarem. Ale já bych brala 14dpo jako rozhodující a když nic tak nic. Však uvidíš jak to bude pokračovat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.4.20 08:11

@Kenilka Ja bych ho I zkusila, ale partner je v tomhle takovy, ze mam pockat, za kdyz to opravdu neprijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.4.20 09:29

@LBL já bych dělala tajně, protože bych nevydržela. Znám se, nic si nebudu nalhávat :D :D ale jestli se máš jak rozptýlit, tak to vydržíš počkat. A nějaké doprovodné příznaky MS máš, nebo bylo jen to špinění a už vůbec nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.4.20 09:35

@Kenilka Tak jsem to zkusila, po minute nic nevybehlo, tak jsem to vyhodila, dnes rano zase trochu spineni, tak se to asi rozjizdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí