Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
4.4.20 18:17

@LBL To je dobře, konečně už nemusíš čekat a brzo bude zas ovulace :kytka:
@Izzylka jeeej to mě mrzí, ještě štěstí že jsi v pořádku a nedopadlo to hůř, třeba se to teď opravdu podaří, jak se říká když máte pohnojeno.. nebo si dáš pauzu a uvidíš kdy se to podaří. Je dobře že jsi v pohodě a tolik se tím netrápíš :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.4.20 10:15

@Banny21 jak to s tebou vypadá? Přišla MS? Nebo zesílil test? ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.4.20 10:16

@Kenilka jo, jsem rada! Sice jsem do toho přišla o hlas, vypadá, ze na mě vlezla asi angina, ale aspoň to brzo vylezim a duben si uzijeme. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.4.20 11:58

@LBL jeeej to je ted zradne obdobi, ja mivam anginy kazde jaro, tak se brzo uzdrav :hug:
Ja porad MS nic, az vcera jsem zjistila ze BT v ustech a v pochve ma rozdilne hodnoty, nikdy jsem se o to nezajimala a prvni mesic jsem to ted chtela v puse zkusit. Tak v ustech BT 36,7 a dole 37,1… Jsem 12dpo a test vuuuuubec nic, nejak jsem ho nestudovala ale ted uz by byla hezka carka podle me, desne me boli prsa dneska a bricho, jako bych uz MS mela. To jestl ise mi tak natahly cykly tak teda PMS si kazdy mesic uziju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.4.20 16:25

@Kenilka tak uvidis ❤️️ Třeba se ještě něco ukáže ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.4.20 17:15

@LBL na to je pozdě, vsichni uz maji 12dpo hezke duchy, to by byla velka nahoda kdyby zrovna ja ne :lol: :lol: ale diky, clovek se vzdy snazi druheho povzbudit ze, a taky nekdy je mozne všechno. Pockam do pozitri kdyztak na posledni test at si jsem jista a pak nezbyde nez cekat a čekat, kdy to přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.4.20 17:50

@Kenilka no, kdyžtak se budeš se mnou snažit o lednové 🧘🏻‍♀️ V dubnu makneme, at máme krasne miminko v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.4.20 18:12

@LBL to taky nezni špatně, nahodou takove miminko po Vanocich musi byt super, svatky jeste v klidu a pak do toho skočit to by se mi libilo. Ja jako verim ze se to podarit musi, vzdyt neni duvod kdyz dve deti mam. Doktor nas chtel poslat do caru, ale zas takhle to hrotit nechci… tak pry aspon zkontrolovat pruchodnost vajecniku kdyztak, kdyz se nepovede do leta… A jibak se uz vratim do sve prace a necham to byt, nechtela jsem mezi detma velke vekove rozestupy. Takže ted bude třeba do toho bušit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.4.20 18:57

@Kenilka já nemám žádné! Tak bych už jedno prosila. Dr.ale říkala, ze druhy vejcovod je průchozí, takže dobrý. A vlastně po tom biochemku vidím, ze je :smiling_face_with3_hearts: teď už jen st se všechno chytne jak má ❤️️Podaří se! A budu s miminkem slavit narozeniny dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.4.20 19:48

Holky, nutno podotknout, ze na tyhle věci vůbec nevěřím, ale přišlo mi to strašne vtipne, ze jsem měla biochemko, protáhla se mi MS a teď mi to přesně vychází na ovulaci 16-17.4.😂 😂 😂…nechápu 🤦🏻‍♀️ A byla by fakt sranda, kdyby to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.4.20 20:01

@LBL snazit se takhle o prvni musi byt mnohem intenzivnejsi, vice prozivane. Clovek jeste nevi ani do ceho jde, ta touha musi byt urcite obrovska. Vzdy je mi moc lito holek ktere se snazi roky o prvni dítě… Ja jsem to loni ze zacatku brala uplne v pohodě, klid, nic jsem neresila, nezjistovala, šly dve tak pujde i třetí, byla jsem pěkně arogantni kdyz na to zpětně vupominam…a s kazdym mesicem to pribyvalo.. ted uz me mozna depta jen ta doba, 12× byt zklamany ze nic, po potratu jsem to nezvladala vubec… to je prostě na houby. Ty otehotnos urcite. Vidis i Jonáš ti nahrává :lol: mi sice nikdy neseděl a i pohlavi bylo vzdy opačně, ale mam kolem sebe holky ktere jsou 100% presvedcene ze to funguje a vsem to vyslo, tak snaaaad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
5.4.20 20:11

@Kenilka haha, já teda vůbec, ale přijde mi vtipná ta souhra okolnosti, která k tomu vede a vychází to pak naprosto přesně 😂 Jinak po Tom prvnim potratu, a mimodeloznim zaroven to bylo tezky, ale beru to tak, ze jsem mela proste blbou nahodu ❤️️ A mimco prijde. Partner v lednu rekl, ze se na mimco se mnou tesi vic nez na jeho jmenovani a to bylo tehdy jeho top cil 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
5.4.20 21:06

@LBL Ahojky kantonu grafu stejně nerozumím co tím jako chcou říci pan Jonáš, nechápu.

Jinak Ahojky. A všem přeji krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.4.20 19:08

Tak ja uz nevim, MS porad nic, do minuleho mesice to bylo pravidelne, ted toto. Nemuzou to delat cysty třeba? Ja to jinak nechapu me to bricho fakt boli jako pri MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.4.20 19:47

Tak supeeeeer konecne 1DC :palec: :palec: vydrzet 4 dny a ted na to pujdem důkladně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí