Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, byla jsem o víkendu trošku mimo, noo každopádně mám dnes druhý den zpoždění, ale na testu nic.. takže nejspíš těhotná nejsem i když se pořád cítím úplně připšerně
břicho mě na ms nebolí ani trochu za to mě pěkně bolí záda
jsem strašně unavená dneska sem myslela že umřu když mi v 5 zazvonil budík, pořád je mi pěkně zle od žaludku, motá se mi hlava, běhám čurat co půl hodinu a kdyby ste viděli ty pupínky to jsem neměla ani v pubertě ![]()
@Kenilka není to porad, v noci jsem to cítila asi jen jednou, teď ráno zase trochu, ale není to strašne. Rozhodne ne jak na MS dnes…jinak na sobě pozoruju od soboty divnou pachuť v puse, ale to mi přijde divné, protože to jsem neměla ani u biochemka ani u toho předchozího tehotenstvi, takže možná jsem jen třeba prichlazena…
Ta teplota je super. Ale schvaluji ti, ze už nemeris
Mne dnes taky trochu cukala ruka, i test mi hlavou proletěl, ale zase si rikam, ze už jsem vydržela tak dlouho, tak to dam a proste uvidím…
@Banny21 nemohlas mít také biochemický? Já to také tak měla…někdo rika, ze při biochemku nemáš žádný příznaky, ale já úplně 100%. Na testu by se podle mě totiž už něco ukázalo ![]()
@LBL jestli biochemko nevím, ale je mi fakt děsně… taky myslím že už bych na testu něco měla
no uvidím zatím mám druhý den zpoždění pokud to nedostanu do pátku tak zkusím další test ale už o tom nějak pochybuju 😕
@Banny21 je mi divné to zpoždění, tak hlavně, at to dostaneš co nejdřív. 😘 já měla zpoždění skoro týden ![]()
@Banny21 tyyyjo tak to je blbe že je ti tak zle, to mě mrzí, kéž by to bylo mimčo, počkej do toho pátku a udělej test, buď tam bude nebo máš nějak rozhozene hormony, ale nebyt toho testu tak bych si myslela že jsi určitě těhotná ![]()
@LBL každé těhotenství je jiné, třeba jestli je teď už konečně závratné správně tak jak má, tak je ta pachuť dobrý přiznak ![]()
No já jsem ten teploměr musela dát až do skříně v šatně která je přes celý byt, než bych tam došla tak už by ty naměřené hodnoty byly zkreslené, jinak bych se neovládá a měřila bych vkuse a studovala každý pohyb křivky 😀 no ale u tebe už by se to teď ukázalo na testu, to musí být hrozně pokušení
ale do pátku není daleko ![]()
@Kenilka pokud to ve středu nedostanu, tak mi asi bude cukat hodně ruka…😂
@LBL tak jeden nevinný test v den zpoždění by nebyl špatný, já se na tvůj test těším víc než na svůj tak jsem pro
ale jestli mi přijde ms v termínu tak mám tu lf tak krátkou že si na to budu muset něco koupit, tak počítám že možná nějaké krátké zpoždění bude. Už se vidím jak se budu těšit na dvě čárky a nic z toho ![]()
@Kenilka já se už ani neřeším, protože člověk nikdy neví
a popravdě se spis bojím. Už jsem z těch všech peripetii tak vycvicena, ze vím, ze i čárka v den MS nic neznamená…i kdyby tam byla. Hele, uvidíme…ve středu to mám 28 DC, tak pokud nepřijde, zkusím ve čtvrtek nebo ten pátek. Ale musim na tajnaka, já bych chtěla příteli aspoň jednou udělat prekvapko a říct mu to nějak pekne, když by to bylo //
@LBL to ano ale jsem z toho nějaká špatná 😞 až to dostanu začne nám 11 měsíc snažení
je to nějaký dlouhý… měla jsem teď tak velkou naději že by už konečně.. fakt se cítím prostě divně… zatím nám není přáno ![]()
@Kenilka počkám tak třeba sem měla pozdě ovulku
ale těžko říct no ![]()
@Banny21 po takové době už to musí být těžké, porad dokola se trápit, že to nevyšlo.. třeba je brzy na ten test, když ovulaci nemeris a nevíš kdy byla, tak to není ztraceno
![]()
@LBL jeee to je hezké, určitě by to bylo hezké oznámit mu to nějakym překvapením a tajne akce jsou nejzábavnější
je to napínavé s tebou teda
@Banny21 Já vím, člověk se nadchne a ono pak nic ❤️️ Ale věř mi, ze s tebou naprosto soucitim a věřím, ze si miminko vybere ten nejlepší čas, kdy k vám přijde ❤️️
@Kenilka moc rada bych mu to udělala pěkný! Zaslouží si to, mám v něm tu nejlepší oporu a podporu ❤️️
@Kenilka @LBL děkuju vám oběma za podporu
pořád mám maličkou jiskřičku na děje že třeba…
No co se týká překvapení pro manžela to už mám vymyšlené
udělala bych mu dobrou večeři, koupím maličký botičky dám je do krabičky na ně položím pozitivní digitální test zabalím to a dám mu to
manžel rád rozbaluje dárečky ![]()
@Banny21 to je taky moc pěkný, já ale nedokážu udržet tajemství
takže bych musela jednat promptně. Ono je to ve výsledku ae stejně jedno jak…důležité je, že mu to řekneš ![]()