Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
14.4.20 10:17

@kataros Krásné bříško, a gratuluji k princezně.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.4.20 11:19

@Staninka30 tak to teda netusim, mozna ze to vysazeni s tim muze souviset, kazdy reaguje jinak, ja treba nemuzu uzivat gynex protože mam pak cyklus uplne mimo, ostatni si ho chválí, tak kdoví co delaji ty doplnky s tebou ted.
Jo snad je to z toho salatu, at nemam nejakou virozu, to by mi ted jeste chybělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.4.20 11:24

@Kenilka Taky jsem zvědavá, zda to pomůže, či ne.Ano každému, to nepomůže, a nebo rozchází. Dneska je to týden co to beru, jen posledni dobou uz me to neleze, jenž dost nechutná chuť.
Třeba ti salát, nějak nesedl, zadán viróza nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24334
14.4.20 11:26

@Kenilka já měla virózu střevní kolem ovu a asi to taky pomohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.4.20 11:56

@Staninka30 no je pravda ze uz se mi udelalo lip, obycejne jim lehkou stravu a to na me byla velka bomba asi :lol:
@anavi13 Joo měla? Tak super kezby to pomohlo i nam :lol: uz jsi byla u lékaře nebo mas zatim jen testy pozitivní? :dance: nemam moc prehled je tu nejak moc těhotných na tom emiminu tedb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24334
14.4.20 12:03

@Kenilka jen pozitivní test :mrgreen: jo měla. Ovulace byla 11dc a 15, 16dc jsem měla nějaké to bolení břicha, taková viróza bych řekla. Dnes jsem 23dc, od 10dpo mám pozitivní test, tak snad to tak už zůstane. Ale já už mám potraty dva za sebou, takže se raduji hodně opatrně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.4.20 12:04

@Kenilka Super, ze se ulevilo, tak opatrně. Víc odpocivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.4.20 12:08

@anavi13 tak se hlavne drž, musi to ted byt trochu stres, potraty jsou těžké takze ti moc preju aby se ti uz ted zadařilo a at jste oba v pořádku. A gratuluju potichu nenápadně :kytka: dej vedet jak dopadla prohlídka. A jak se citis? Je ti dobře? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24334
14.4.20 12:14

@Kenilka bolí mě dost břicho, ale spíš povolují vazy. Křeče to nejsou. Břicho mám nafouklé. Trochu cítím prsa. První příznak byl asi pocit zimi večer, což mě je většinou teplo :lol: dnes ráno mi bylo trochu špatně, ale to je takové nic. Tak snad to bude dobré, uvidíme za pár týdnů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
14.4.20 12:42

@anavi13 mne je zase furt vedro a Ja mam standartne furt zimu 😂 a popichava me chvili v levo, chvili v pravo. Pak podbrisek celkove, dnes rano jsem mela nevolnost a I vcera, ale to bylo z toho pachu rousky. Jinak citim prsa a Jinak jsem ok :) pry uz nemam ani testovat 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.4.20 13:16

@anavi13 A kdy jdeš ke dr, zítra bude testik, a i když nemáš menzes, tak můžeš otěhotnět.
Co jsem četla, na začátku menopauza řečeno přechod, mužů otěhotnět.
Zitra musis pak dat vedet.Ale vše u tebe bude 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24334
14.4.20 15:00

@LBL no už raději netestuj, leda tak za tři dny ať vidíš rozdíl :lol:
@Staninka30 zítra to testnu znovu jen jestli ten test síly a není to třeba biochemko nějaké malé jak minulý měsíc. Dr. půjdu až někdy 6tt. - takže tak za tři týdny. Chci jít až na srdíčko, když nebudou potíže. No MS není potřeba, ale ovulace. Dám vědět, jsem taky zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
14.4.20 15:15

@anavi13 ale ja jsem tak strasne unavena…tohle vubec neznam 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24334
14.4.20 15:49

@LBL já taky, ale já tu mám dítě, takže si lehni nejdříve v osm večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
14.4.20 16:57

@anavi13 A partner mi rikal, jeste pred testem, ze se mu zda, ze jsem nejaka jak pred PMS…vetsi prsa, ubrecena 😂 a Ja rikam, ze asi z te blizici se ovulace. Tak si asi na chvili zdrimnu, v praci jsem tam sedela jak oukropek 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí