Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Banny21 ahooojy, určitě tam je dusík já ho vidím hezky, budu na tebe myslet a další testik sem hod taky ať se můžu radovat aspoň z tebe
šance tam je, navíc může být na testik brzy takže to je slaboučke
@Kenilka děkuju moc
určitě sem další hodím když tam něco bude
asi ještě je brzy.. uvidíme, ale po těch 10 měsících bych byla šťastná kdyby už konečně ![]()
@Banny21 to ti věřím a určitě by sis to zasloužila po tom dlouhém čekání snad se na tebe usměje štěstí. Já mám tento měsíc divnou křivku BT tak jsem z toho dneska nějaká přešla. Vůbec nevím jestli ovulace byla a kdy, všechno nasvedcovalo tomu že jo, ale graf je pěkně divný, každou chvíli na něj koukám a přemýšlím co to je za guláš
![]()
@Banny21 Ahojky na tom jednom vidím píší dusika.Snad za dva až 3.dny bude silnější.
.Moc držím palečky.
Já nemám menzes prez týden, a už nevím co dělat.
@Kenilka děkuju
Tak sem ten graf hoď zkusím ti na něj mrknout ![]()
@Staninka30 děkuju, uvidíme no
zkusila bych se co nejvíc hodit do pohody určitě ms dorazí, já sem zastánce toho nechat si tělo dělat co potřebuje
Zkus třeba nějaký bylinkový čaj třeba nějaký kopřivový nebo čistící třeba to pomůže a ms přijde ![]()
@Kenilka hod graf…
Holky, muzete mi toho ducha u Banny ukazat? Ja furt koukam a jsem asi slepa, zrovna tobe bych ho tam tak moc prala…ale fakt nevim 🤦🏻♀️
@Banny21 já myslím že z něj taky nebudeš moudra, každá aplikace mi vyhazuje ovulku jinde. Jedná 13dc a druhá 18dc, mi se nezdá ani jedna úplně
@Kenilka píše:
@Banny21 já myslím že z něj taky nebudeš moudra, každá aplikace mi vyhazuje ovulku jinde. Jedná 13dc a druhá 18dc, mi se nezdá ani jedna úplně
Teď koukám že tam nemám ty dny cyklu vyfocené ale to je jedno
![]()
@LBL no koukám že to taky nevypadalo slavné ale teď máš teploty hezké tak to anovulak nebyl, ale taky bych nevěděla který den asi přesně ![]()
@Banny21 Třeba máš pravdu, a tělo potřebuje se nějakým způsobem vyčistit..
@Kenilka Jj, ja jsem prave testla I ovulacni test a ten mi to potvrdil.
@Banny21 Vidím. Na obou fotkách lidi Dusík, takze něco tam asi bude.. Jsme zvědavá na další fota.. Přeji, ať je to úspěšně tehotenstci
![]()
@Kenilka noo máš to opravdu zajímevé
a měříš každý den stejně? Když na to koukám tak bych řekla že to vypadá že proběhla tam kde je to vyznačený od ty appky proteže je tam nevětší pokles a následné stoupnutí ![]()
@LBL no jako na živo je to vidět líp no, ale tady je ![]()
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 děkuji, no uvidíme o víkendu ![]()