Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
19.6.12 16:23
@1veronique píše:
Ahoj holky snažilky,

chci vás všechny pozdravit a dát vám vědět, že z toho mého ducha jsou od víkendu // jak vyšité :lol:

Dany: je asi fakt brzo ale věř, že i „napoprvé“! to může vyjít, mě se to stalo :-)

S partnerem jsme to pak počítali a vychází nám jediná možná varianta - měli jsme celkem 4 nechráněné tulení a muselo to být při tom prvním! :mrgreen:

Na testu jsem to zachytila hned ten asi první možný „viditelný“ den. Teď se to jen dobarvilo a já si zvykám na ten šok, že budu maminka :srdce:

Zatím je mi dobře (mamka nezvracela v těhotenství ani jednou, tak se modlím, ať jsem po ní). Jen mám stašný hlad a to už 2 hodiny po jídle! Pořád mám hroznou chuť na ovoce a džusy. I normálně jím zdravě, ale co teď předvádím. Včera jsem snědla sardinky v oleji - jen tak, samotné :mrgreen: Teda pak i to ostatní, co jsem měla na talíři :)

Všem přeju krásný den a děkuju za podporu minulý týden - měly jste pravdu!!!

Ahoj 1veronique,
velká gratulace :o) Přeji Ti aby si měla klidné těhotenstí jako tvá mamka a vše probíhalo v pořádku :-) Taky už se na ty dvě potvůrky // strašně těším, kéž bych měla tak rychlý a jednoduchý průběh jako ty… Tiše závidím :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.12 16:26
@ninaj píše:
Ahoj holky, moc ráda bych se k vám taky přidala :dance: S manželem jsme se začali snažit teď před víkendem… V lednu jsem neplánovaně otěhotněla a na konci března v 9TT revize pro zamlklý těhu… pak jsme to nějak nechali, že začneme až v září po létě, ale nevydrželi jsme to :-) předpokládám, že jsem ovulku měla v pátek. Snažili jsme se už čtvrtek, pátek a pak včera… tak uvidíme :-) Všem držím palce!!!

Ahoj snažilko, vítej! :)

Držím palečky ať to co nejrychleji vyjde s tentokrát už s dobrým koncem :-) uvidíš dopadne to dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
19.6.12 16:36

Ahoj všem, můžu se k vám přidat? Já měla minulí týden revizi ve středu v 10 týdnu zamlklé těhotenství. Mám dvě zdravé dcerky ale mezi holkama jsem 2× samovolně potratila a 1× zamlkle. Doufám že už mám vybráno a příští těhotenství bude v pořádku. Teď čekám na MS a hned po ní tomu nechám volnej průběh. Piju kontryhel čaj a beru vitamíny calibrum babyplan. V červenci se vracim do práce tak to bude snad utíkat rychleji a nebudu na snažení tak myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
19.6.12 16:38
@1veronique píše:
Ahoj holky snažilky,

chci vás všechny pozdravit a dát vám vědět, že z toho mého ducha jsou od víkendu // jak vyšité :lol:

Dany: je asi fakt brzo ale věř, že i „napoprvé“! to může vyjít, mě se to stalo :-)

S partnerem jsme to pak počítali a vychází nám jediná možná varianta - měli jsme celkem 4 nechráněné tulení a muselo to být při tom prvním! :mrgreen:

Na testu jsem to zachytila hned ten asi první možný „viditelný“ den. Teď se to jen dobarvilo a já si zvykám na ten šok, že budu maminka :srdce:

Zatím je mi dobře (mamka nezvracela v těhotenství ani jednou, tak se modlím, ať jsem po ní). Jen mám stašný hlad a to už 2 hodiny po jídle! Pořád mám hroznou chuť na ovoce a džusy. I normálně jím zdravě, ale co teď předvádím. Včera jsem snědla sardinky v oleji - jen tak, samotné :mrgreen: Teda pak i to ostatní, co jsem měla na talíři :)

Všem přeju krásný den a děkuju za podporu minulý týden - měly jste pravdu!!!

Mooooc gratuluji :potlesk: ať hezky rostete a jste silní :) Moc si to užívej, taky už se nemůžu dočkat až tam budou ty dvě mršky // :P doufám, že se budu moc co nejdříve taky radovat.
A prosím tě měla si nějaké příznaky než sis udělala test? :)

• Citovat
  • Upravit
773
19.6.12 16:40
@anastazia6 píše:
Ahoj všem, můžu se k vám přidat? Já měla minulí týden revizi ve středu v 10 týdnu zamlklé těhotenství. Mám dvě zdravé dcerky ale mezi holkama jsem 2× samovolně potratila a 1× zamlkle. Doufám že už mám vybráno a příští těhotenství bude v pořádku. Teď čekám na MS a hned po ní tomu nechám volnej průběh. Piju kontryhel čaj a beru vitamíny calibrum babyplan. V červenci se vracim do práce tak to bude snad utíkat rychleji a nebudu na snažení tak myslet.

Ahoj @anastazia6,
vítej mezi námi :-) To mě mrzí to co si si prožila bych žádný nepřála, musí to být hrozný na psychiku…Taky přemýšlím o kontryhelovém čaji, holky píšou, že pomáhá máš s ním nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
19.6.12 17:10
@Danny123 píše:
Ahoj holky,
s přítelem jsme se celý víkend poctivě snažily a odedneška mám takový hodně jemně křečovitý píchání v podbříšku, jinak mi přijde že můžu pořád jen spát jsem hodně unavená a občas jako by se mi zved žaludek ale přijde mi to nějak moc brzo asi to je jen z toho vedra co je venku ale nepamatuji se, že bych se takhle někdy cítila. Byli to uplně první dny snažení a po 3 letech co jsem brala HA by to byl nějaký fofr :-) né že by mi to vadilo ale nevěřím že bych měla takové štěstí…Test jsem si ještě nedělala je moc brzy…Prosím o Vaše názory… Děkuji :-)

Ahoj Danny :) Já si myslím, že je taky ještě brzy, na nějaké příznaky. I když každá z nás je originál a člověk nikdy neví co se v těle může odehrávat. Moc Vám to přeju ať se zadaří :)

• Citovat
  • Upravit
alokin89
19.6.12 17:12
@anastazia6 píše:

Ahoj vítej mezi námi :) přeju už jen samé pozitivní zprávy ;)

• Citovat
  • Upravit
alokin89
19.6.12 17:13
@Danny123 píše:
Ahoj @anastazia6,
vítej mezi námi :-) To mě mrzí to co si si prožila bych žádný nepřála, musí to být hrozný na psychiku…Taky přemýšlím o kontryhelovém čaji, holky píšou, že pomáhá máš s ním nějaké zkušenosti?

Taky jsem o něm přemýšlela, abych si i upravila cykly, když to mám pořád rozházené :cert:

• Citovat
  • Upravit
773
19.6.12 17:16
@alokin89 píše:
Ahoj Danny :) Já si myslím, že je taky ještě brzy, na nějaké příznaky. I když každá z nás je originál a člověk nikdy neví co se v těle může odehrávat. Moc Vám to přeju ať se zadaří :)

Přesně tak každá to má jinak…Také držím pěstičky ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
19.6.12 17:32

@Danny123 Nemám s tím čajem žádné zkušenosti, jen že tu hodně ženských píšou že ho pijou po revizi. Já si ho koupila a piju ho asi 4 den. Budu ho pít do ovulace po měsičkách a pak ho vysadim. No na psichyku je potrat určitě, já to ale tentokrát zvládla docela dobře, měla jsem od začátku problémi, špinění, krvácení, mám dvě dělohy tak jsem v jedné měla menstruační ciklus. Hned jak jsme přišla z nemocnice po revizi tak jsme si jeli koupit šťěňátko, labradorka fenečku. Moc jsme si z přítelem pejska taky přáli ale stále jsme čekali až bude vhodnější chvíle. Te´d ale nebyla lepší příležitost kdy ho pořídit. Vynahrazuje nám tu strátu že nemáme ani čas na to myslet. Z přítelem nás tato situace strašně zblížila a už se těšíme na další snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
19.6.12 17:36
@alokin89 píše:
Taky jsem o něm přemýšlela, abych si i upravila cykly, když to mám pořád rozházené :cert:

Myslím že není na škodu to zkusit. Já mám jak sypanej tak i sáčkovej. Dělám si každý den dva- ráno sypaný, odpoledne sáčkovej. Někdo říká že se v těhotenství může ale někdo zase že může vyvoval potrat tak by jsem to určitě po ovulaci nebrala a zvolila čaj pro těhotné. Jinak jsem zvědavá kdy dostanu měsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.12 17:36

@anastazia6
To věřím a držím pěstičky už se ta smůla musí obrátit v štěstí :-) mě ten můj malej pacholek také vynahrazuje mimčo, je to domácí mazlíček a tím jak je malinkej má ani ne 2kg vynahrazuje mi mimčo starání se moc nelyší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
19.6.12 19:14

Taky bych moc ráda oznámila // ale bohužel se dostavila MS :( takže druhý měsíc snažení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
19.6.12 19:15

@bebecinka Tak držím pešti ať to vyjde příští měsíc… :-) A snažení je přece příjemné ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
19.6.12 19:19

@Danny123 no to sice je, ale aby to k něčemu bylo!! zitra jdu koupit čajík a koukala sem i na jiné přípravky, tak snad to vše zabere!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí