Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@x-katharine kočičko, vy se máte, já už to chci mít taky za sebou. Teď jsi 37tt, že? Vzorek se ztratil? To jsou věci, třeba se ještě někde najde. A když ne, tak snad bude vše ok. Budu na Tebe myslet, hlavně písni, kdyby Verůnka vykoukla ![]()
@Ari86 37+2, Terku jsem rodila přesně tenhle termín. Ztratil, do laborky nedošel, musel se udělat novej. Napíšu, neboj
Cervix skóre už mám 6-7 tak jsem zvědavá, kdy to přijde ![]()
Ahojda kocky, no hlavne pak dejte vedet
ja byla taky na kontrole, vse je v poradku i pres to me tvrdnuti, tak jsem rada. jo to teplo je narocne, kdyby bylo slunicko a 25°C bohate by to stacilo, myslim, ze by byli vsici spokojeni ![]()
Od pátku by snad mělo být trochu lepší počasí a příští týden teploty spadnou
Koukala jsem, že bude dokonce kolem 21 stupňů
Sice bude asi pršet, ale je mi to úplně jedno. Hlavně, že se trochu schladíme…
Taky jsem se divala na predpoved. my teda zrovna jedeme na vikend pryc a pod stan, teda s tim ze ja budu mit moznost spat v posteli
uvidime jak me to bude vyhovovat. tak klido at je pod mrakem, ale prset by zas nemuselo
no nejsem ja vybirava??
@Schara nejsi vybíravá, taky nechci, aby pršelo, stačí, když bude polojasno ![]()
Ahojky holky, tak jak se máte? Konečně se nám ochladilo, tak už je to paráda.. ![]()
Chci se zeptat, jestli pořizujete monitor dechu? Já pořád váhám, protože ségry malá spí v posteli a do postýlky vůbec nechce..
Tak přemýšlím, že pokud bude náš chlapeček stejný, tak mi bude monitor k ničemu.. ![]()
@MonaK147 ahoj, my ho budeme mit pujceny
a mozna by me nektere za to ukamenovaly, ale ja kdyz videla kolik znamych melo pak problem ditko z postele dostat i ve trech letech, tak u nas tedy bude spat v postylce dej se co dej
ale i kdybych nemela moznost ho pujcit, tak bysme ho urco poridili. ![]()
@Schara Já si ho nemám od koho půjčit, takže budu muset koupit.. Nejvíc se mi líbí ty od Tomy.. Tak ještě kouknu.. ![]()
@MonaK147 uz se to tu psalo, neni moznost pujceni v porodnici? ![]()
@Schara Já vím, ale půjčovné je prý skoro stejné jako nový monitor..a já jsem taková, že nemám moc ráda „použité“ věci..hlavně elektro a tak..
Vím, že to mají asi nějak ošetřené, ale já se prostě bojím, si takovou věc půjčit.. ![]()
@MonaK147 chapu, ale muzes si ho koupit a popr. pak prodat… i kdyz asi pod cenou, kterou jsi ho koupila ty ![]()
@Schara jsem stejnýho názoru jako ty, prcka v posteli nechci ani vidět, radši to oželím toho tvorečka ta nemít než pak ho to odnaučovat. @MonaK147 taky jsem ho nechtěla pořizovat ale potom co furt někde slyším že h každá raději kupuje tak jsem znervoznila a koupila taky, ale já ho koupila od paní výhodně za 1600 z 2500 a ještě se zárukou tak jsem spokojená…