Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3250
24.6.12 13:04

@ninaj Jééé já to zpletla je tzo opravdu pepíno, koupila jsem toje v Tescu a stojí necelích 30 kč. Pro mě je nejlepší. Tak ať ti pokus vyjde úspěšně a můžeš se radovat z miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
24.6.12 13:07
@Levandulka7 píše:
Ahoj holky :kytka: muzu se k vam pridat? Hledala sem podobnou diskuzi jako je vase, prave sem dnes objevila na testu ducha (nejsem si jista) sem teprve 11dpo takze mam jeste 4dny do ms a docela se bojim. Je tady nektera z vas ktera objevila ducha pred ms a mimi se udrzelo? Preji krasny den a brzy // :kytka:

Já měla ducha už 10 DPO ale to nebyl tedy tak vydět jako ten tvůj. Myslím že to vypadá skvěle. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.6.12 14:32

Držím pěsti ať všechny máte brzy // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.6.12 17:50

Ahojda! taky drzim pesti aby vam vysly //. Jsem konecne 2DC tak za par dni muzeme zacit znova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
24.6.12 20:53
@ninaj píše:
Děvčata co teprve čekáte na ortel //, cítíte nějaké příznaky, něco jinak?

ahoj, já mám cca 6 dní po ovulce, jakože žádné příznaky se snažím nehledat, minulý měsíc jsem si je totiž skoro všechny psychicky vyvolala :D takže jediné, co mi ted příjde podezřelé je bolest v bradavkách, občasné píchnutí v podbříšku a pořád se u mě drží bílý výtok (což už normálně v této části cyklu nemívám), ale nechci nijak předvídat, nějak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
24.6.12 21:19

Bude miminko ;o)

Ahojky, ráda bych se přidala do diskuze. Původně jsme si s manželem říkali, že všemu necháme volný průběh a nic plánovat nebudeme. Ale nedá se to. Jediným mým štěstím bylo, že ovulace přišla o několik dní dříve, než ve skutečnosti měla. :mrgreen: Protože když jsem věděla, že by měly přijít plodné dny, začala jsem být hodně nervózní. No a pak to začalo, snad už druhý den po možném oplodnění mě začala bolet prsa a záda. Sem tam taky podbříšek. Ve skutečnosti snad ani nebylo možné, aby těhotenské příznaky přišly tak rychle, tak jsem usoudila, že jsem hysterka :D No všechno potom více méně ustalo a v sobotu jsem se probudila dost nešťastná, že těhotná nejsem. Světe div se - test ukázal slabou druhou čárku!! :potlesk: :hug: Dneska už jsem nemohla vydržet a odpoledne jsem zkusila test ještě jednou a byl tam dušík :) Upřímně doufám, že tohle nejsou plané naděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
24.6.12 22:06

@Fufik Ahojky určitě naděje je, dušíky určitě zesílí a budeš se za chvilku radovat z krásné dálnice. Kdy máš mít měsíčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
25.6.12 06:47

@anastazia6 To já teď úplně přesně nevím, měla jsem hodně nevyrovnané cykly. Ale po ovulaci už je to asi 12-13 den, takže už bych je měla mít. Dneska ráno byl druhý proužek docela zřetelný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
25.6.12 08:38

@Fufik Tak to Ti přeju a moc závidím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.6.12 10:23

Ahoj holky já nějak nestíham sem zaběhnout. Víkend byl celý rozlítaný a večer padam na ústa ať jsem slušná. Dnes mam 8DC tak jdeme na to :oops: někde jsem četla že se má začít 4 dny před a ještě 2 dny po to zkoušet. Já ovulku poznam a dokonce z jakého to je vaječníku. ;) to je tak nepříjemné píchání a kolikrát nemůžu ani normálně dosednout. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.6.12 10:26

Já se tak těšim až zase jednou toho ducha uvidím, je to tak vzrušující pocit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
25.6.12 13:23

@Fufik gratuluju a přeju ať je čárka čím dál silnější ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
25.6.12 13:35

@ladynka1 Já jsem 9 DC a od zítřka se jdem taky snažit, ještě nechám dneska manžela v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.6.12 14:21

Holky jak často pijete ten kontryhelový čaj a myslíte že to trošku pomáhá?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.6.12 16:33

Tak jsem se teď dočetla, že by se ten čaj měl pít 7dní po MS 2× denně ráno a večer, po té jednou denně a při MS nepít. V prvním trimestru nepít! tak holky do toho ať tam máme příští měsíc všechny // :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí