Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
12.6.12 21:14
@alokin89 píše:
Jihomoravský kraj?

Nene Ústecký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
12.6.12 21:21
@Danny123 píše:
Nene Ústecký :-)

To už by byla teda náhoda :D Já už se nemůžu dočkat až budeme mít bříška :)

• Citovat
  • Upravit
773
12.6.12 21:23
@alokin89 píše:
To už by byla teda náhoda :D Já už se nemůžu dočkat až budeme mít bříška :)

No to by byla :) to já taky ne, na bříšlo se těším, na mimčo se těšim ale na co jediný ne je porod… bojim, bojim :,( ale vydržely to všechny tak já taky ale bojim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
12.6.12 21:27
@Danny123 píše:
No to by byla :) to já taky ne, na bříšlo se těším, na mimčo se těšim ale na co jediný ne je porod… bojim, bojim :,( ale vydržely to všechny tak já taky ale bojim :-)

Jj toho se taky bojím, ale přesně tak všechny to zvládly, my to taky zmáknem. Uklidňuju se tím, že to pak už bude úleva než vláčet to velikánské bříško :)

• Citovat
  • Upravit
773
12.6.12 21:29
@alokin89 píše:
Jj toho se taky bojím, ale přesně tak všechny to zvládly, my to taky zmáknem. Uklidňuju se tím, že to pak už bude úleva než vláčet to velikánské bříško :)

To určitě :) ale moc mě to neuklidní, mám pořád strach, ale to dáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
12.6.12 21:35

Určitě :) tak já pro dnešek končím, hrne se sem velká bouřka, tak se jdu zachumlat do pelechu k telce :-D Dobrou noc budoucí maminky :*

• Citovat
  • Upravit
773
12.6.12 21:38
@alokin89 píše:
Určitě :) tak já pro dnešek končím, hrne se sem velká bouřka, tak se jdu zachumlat do pelechu k telce :-D Dobrou noc budoucí maminky :*

Taky přeju dobrou noc budoucí maminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
12.6.12 21:44

Holky já se toho taky bojím. Moje švagrová se snažila o mimčo 9 měsíců a co vím tak 2 kamarádky skoro rok. A pak jsou zase případy, kdy se to povede skoro hned, tak doufám že na tom budem stejně, já jsem hódně netrpělivá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
12.6.12 21:45
Tak to jsme na tom stejně..
@alokin89 píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Taky se snažíme prvním měsícem, a MS očekávám taktéž příští týden. Kéž by nedorazila :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.12 21:46
@Deniska2000 píše:
Holky já se toho taky bojím. Moje švagrová se snažila o mimčo 9 měsíců a co vím tak 2 kamarádky skoro rok. A pak jsou zase případy, kdy se to povede skoro hned, tak doufám že na tom budem stejně, já jsem hódně netrpělivá :lol:

To já taky chci vždycky všechno hned ale tohle se bohužel nedá nijak ovlivnit jako když si usmyslim, že chci novou kabelku tak si ji prostě koupím…kéž by to s timhle taky tak šlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
13.6.12 07:21

Ahoj holky,
jsem rada, ze se tahle diskuze rozjizdi :-)
holky udelejte si podpisy abychom vedeli co a jak u ktere. juknete ke me ;-)
aby jsme meli trochu prehled o nas vsech :-)
tak ja to vcera dostala po 36DC, tak nevim zda je to SP a nebo jen opozdena MS. no kazdopadne volam doktorovi zda mam zitra chodit nebo ne…moc se mi nechce tak to asi necham byt a o nebo po vikendu se zacneme snazit obden. Ja mela pred potratem stesti, ze to slo hned na poprve, tak doufam, ze se telo nezaseklo a ted to nepujde!!! od zari jsem nebrala HA a v lednu jsem otehotnela, takze telo se dobre vycistilo.
no uvidime, ted se poustim do hubnuti a zitra do poradne ocisty zahradky :-) je jako prales :-D tak sem si koupila motycku a musim makat. my si taky predelavame postupne baracek. ted do cervence budeme mit obyvak, jidelnu a kuchyn (krom kuchyne) tu mam stale starsi nez nasetrime dalsi penizky. no a doufam, ze do prcka bychom mohli zvladnout jeste nejakou mistnost, moc by se mi libila loznice se satnou. tak uvidime co bude :-) ale taky sem netrpeliva a mela bych rada hnedka vsechno vcetne miminka. nejdriv nebylo az tolik planovane, jen sme si rekli, ze si nezacneme davat pozor, ale byla jsem vsoku kdyz to hned vyslo a ted? :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
13.6.12 08:37

Ahoj holky, já mám ještě MS nepravidelnou od té doby co jsem vysadila tu HA (od prosince) tak podle posledního cyklu, který trval 32 dní bych to měla dostat příští sobotu. Hrozné to čekání :D
My doděláme bydlení nejdříve příští rok, ještě dostavujeme jednu místnost a v létě nás čeká část nové střechy, takže na vnitřek se půjde až přes zimu. Taky mě tento týden čeká okopávání ale brambor :D no už se nemůžu dočkat :? ale má být teplo a slunečno tak se těším, že se u toho aspoň opálím :D

• Citovat
  • Upravit
1655
13.6.12 09:32
@alokin89 jj to mas pravdu, ma byt krasne. ja o vikendu brigadnicim, ale zitra mam volno tak budu delat zahradku :-D to jsem zvedava jak to dopadne…
jj baracek, to je zrout penizku, ale aspon je clovek ve svem… tesim se az pristi rok budeme delat zahradu. vse stare se vyhodi a vysazime si nove stromecky a ja si udelam konecne vysnenou zahradku se zeleninou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
13.6.12 10:15

@Danny123 Jo jo, kéž by to šlo jako s nákupama :lol: Ale u sebe si říkám, že anitkoncepci jsem nebrala 12 let, tak by to mohlo jít rychleji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.6.12 21:47

Ahojky, ráda bych se k vám přidala. S přítelem se snažíme třetí den. Spočítala jsem si plodné dny, takže naše snaha započala v pondělí. Tak nějak ale ještě pořád nevím, zda je ten správný čas. Dokud se jen plánovalo, tak jsem si byla touhou po miminku naprosto jistá. Teď jak jde do tuhého, malinko váhám. Znáte ten pocit také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí