Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1veronique no jasny, protoze my si ty carky dokazeme hezky domyslet vid
takze pokud to vidi chlap je to jasny
![]()
a moc jeste jednou gratuluju, hlavne se hodne opatruj at jste v poradku!!!
neboj taky sem se to bala rict v praci, bohuzel u me to dopadlo spatne. ale neboj i chlapi to berou v pohode ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala. Úplnou náhodou jsem se prolistovala netem až sem
S přítelem se snažíme o mimčo, MS nemám už 10 dní, test negativní a ve středu jdu k doktorce. Takže uvidíme, co to je..
krásný den, Katien
[ahoj Katien, vitej mezi nami.
budu drzet palecky at vam to vyjde co nejdrive ![]()
@Katien píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala. Úplnou náhodou jsem se prolistovala netem až semS přítelem se snažíme o mimčo, MS nemám už 10 dní, test negativní a ve středu jdu k doktorce. Takže uvidíme, co to je..
krásný den, Katien
Ahoj Katien, taky tě vítám - taky jsem nová
Moc ti přeju, aby to bylo těhu…a budeme nastejno ![]()
@Katien píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala. Úplnou náhodou jsem se prolistovala netem až semS přítelem se snažíme o mimčo, MS nemám už 10 dní, test negativní a ve středu jdu k doktorce. Takže uvidíme, co to je..
krásný den, Katien
@DanielkaC píše:
@Deniska2000 neboj urcite vam to vyjde!!! nesmis se na to tolik upinat hm? ted v lete bude spoustu veci co muzete delat, tak se od toho trochu odprostis a pak zjistis ze si to nedostala a sup a budou tam //… neboj najdes je![]()
@Deniska2000 to vis ze jo
uz v zari si budeme delat metriky
mozna i drive. ono kdyz to nejmin cekas tak to prijde a ja tomu verim ![]()
@DanielkaC To doufám, přes zimu, bych se asi zbláznila, je to samo o sobě depresivní období a ještě tohle k tomu
Do Září, maximálně do Října budeme těhule!
DanielkaO, Deniska2000, 1veronique: děkuju vám za podporu a milé přijetí
bylo by super, kdyby to vyšlo
budu vám dávat info. A jak jste na tom vy? Těším se, že si o tom můžu s někým popovídat a vyměňovat si navzájem zkušenosti ![]()
@Katien píše:
krásný den, Katien
Taky tě tu vítám a přeju aby Vám to vyšlo ![]()
@Katien no ja jsem mela tyden spozdeni a nevim zda to nebyl SP zjistim to az v pondeli doktor mi bude brat krev.
jinak ja jsem v lednu otehotnela taky hned na poprve, ale bohuzel v breznu potratila. a ted se snazime znovu ![]()