Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
15.6.12 09:27

Danielka: to bylo dobře trefný, že když to vidí i chlap… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
15.6.12 10:02

@1veronique no jasny, protoze my si ty carky dokazeme hezky domyslet vid :-D takze pokud to vidi chlap je to jasny ;) :potlesk:
a moc jeste jednou gratuluju, hlavne se hodne opatruj at jste v poradku!!!
neboj taky sem se to bala rict v praci, bohuzel u me to dopadlo spatne. ale neboj i chlapi to berou v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katien
15.6.12 10:17

Nováček

Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala. Úplnou náhodou jsem se prolistovala netem až sem :) S přítelem se snažíme o mimčo, MS nemám už 10 dní, test negativní a ve středu jdu k doktorce. Takže uvidíme, co to je.. :) krásný den, Katien

• Citovat
  • Upravit
1655
15.6.12 11:07

[ahoj Katien, vitej mezi nami.
budu drzet palecky at vam to vyjde co nejdrive :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
15.6.12 11:23
@Katien píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala. Úplnou náhodou jsem se prolistovala netem až sem :) S přítelem se snažíme o mimčo, MS nemám už 10 dní, test negativní a ve středu jdu k doktorce. Takže uvidíme, co to je.. :) krásný den, Katien

Ahoj Katien, taky tě vítám - taky jsem nová :-) Moc ti přeju, aby to bylo těhu…a budeme nastejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
15.6.12 11:53
Vítám Tě a držím pěsti, aby to bylo mimčo a ne jen zpoždění :dance:
@Katien píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala. Úplnou náhodou jsem se prolistovala netem až sem :) S přítelem se snažíme o mimčo, MS nemám už 10 dní, test negativní a ve středu jdu k doktorce. Takže uvidíme, co to je.. :) krásný den, Katien
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
15.6.12 11:55
Máš pravdu,díky. Taky si říkám že přes léto to bude v pohodě,máme dovču a jezdíme na výlety, budu tady mít neteře a že jich fakt mám hodně,takže s nima myšlenky na mimčo ani nepůjdou :lol: Ale v zimě,by to byla pořádná depka,doufám že do zimu budu těhule ;)
@DanielkaC píše:
@Deniska2000 neboj urcite vam to vyjde!!! nesmis se na to tolik upinat hm? ted v lete bude spoustu veci co muzete delat, tak se od toho trochu odprostis a pak zjistis ze si to nedostala a sup a budou tam //… neboj najdes je ;) :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
15.6.12 12:00

@Deniska2000 to vis ze jo :-) uz v zari si budeme delat metriky ;-) mozna i drive. ono kdyz to nejmin cekas tak to prijde a ja tomu verim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
15.6.12 12:09

@DanielkaC To doufám, přes zimu, bych se asi zbláznila, je to samo o sobě depresivní období a ještě tohle k tomu :lol: Do Září, maximálně do Října budeme těhule!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
15.6.12 12:22

@Deniska2000 :potlesk: :palec: to si pis ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.6.12 12:25

DanielkaO, Deniska2000, 1veronique: děkuju vám za podporu a milé přijetí :) bylo by super, kdyby to vyšlo :) budu vám dávat info. A jak jste na tom vy? Těším se, že si o tom můžu s někým popovídat a vyměňovat si navzájem zkušenosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
15.6.12 12:28
@Katien píše:

Taky tě tu vítám a přeju aby Vám to vyšlo :)

• Citovat
  • Upravit
1655
15.6.12 12:33

@Katien no ja jsem mela tyden spozdeni a nevim zda to nebyl SP zjistim to az v pondeli doktor mi bude brat krev.
jinak ja jsem v lednu otehotnela taky hned na poprve, ale bohuzel v breznu potratila. a ted se snazime znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.6.12 12:35

@DanielkaC tak v tom případě držim pěstičky, ať se zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.6.12 12:40

Alokin89: děkuju za přivítání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie