Snažilky červen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.7.11 21:22

přemejšlela už jsem nad ním akorád nevím jestli to není zbytečný jestli nemám ještě počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551

Holky četla jsem hodně dikuzí a psaly tam ,že až vlastně 14 dnů po vynecháni atd. mrkněta na negativní těhot. test a příznaky těhu je tam toho hodně.Jinak se loučím zítra v práci toho bude asi hodně.A to tu ještě strašíma a nějakou dobu budu musím zase něco dodělat :poblion:
Jé kéž by alespoň jedna z nás byla těhotná a TT to ukázal později,ale já už žádný nekupuju a ani nedělám budu čekat do druhého vynechání vždy a pak k doktorovi v těch testech je peněz už kašlu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551

jinak dobrou noc holky pěkně se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.7.11 21:24

Luci tak ho sem hoď ducha jednoho a držím pěstičky ať sílí doušek jeden,na příznaky kašlu někdo je má a někdo si je umí vsugerovat(jako třeba já).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 21:24

taky jsem přemýšlela že počkám a pak zajdu k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 21:27

taky jsem už přemýšlela nad tím jestli z tohonejsem takovej magor že sem si to vsugerovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.7.11 21:31

Mischu já už určitě a snažím se ovládat před mužíkem,protože už jsem asi s tím pěkně otravna.Budu se snažit vydržet :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.11 21:33

mě už je taky blbý pokaždý na otázku co ti je řikat chci mimnko:-( je to šílený:-(ale vždycky si řeknu kašlu na to,ale to nejde:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.7.11 21:40

chápu...... dobrou noc holky a pěkně na tom mákněte :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
12.7.11 23:47

Holky tak to máme tak nějak všechny stejné … Já už taky začínám mít pocit, že si všechny příznaky vsugerovávám :oops:. Sice jsme si s manželem řekli, že tomu necháme volný průběh, ale nějak mi to nejde … Vím, že se každý měsíc budu trápit otázkou jestli už … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
13.7.11 05:50

dobré ránoholky,denska bt 36,9 protože sem měřila půl hodky před,a na tesku malinkej dušík,takýe na fotce nejde ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.7.11 06:36

luci to nevadí že je malý hlavně,že je :dance: :dance: já též 34 MC a ms nikde a testy neděláma budu na ni vyčkávat potvoru rudou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
13.7.11 10:12

Lojzičko, proč nechceš dělat testy a vyčkávat???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.7.11 10:37

Protože mě už nebaví pořád / a to sklamání a těch peněz za to už 8-o ,ale horší je zklamání a tak buď přijde ms či nepřijde,stejně mám za 6 týdnů kontrolu u dr a tak se ukáže,ale myslím,že do pátku tu mrchu mám začíná mi dovča tak mi zpříjemní a bolí mě v kříži jako pře ms a podbřišek též jako před ms mrcha rudá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
13.7.11 11:10

:mavam: ahojteee..
nestíhám tedmoc odepisovat, ale letmo nakukuju..jsme pořád u vody… :-)
Lucí to je parádá, že máš dušíka..potichounku gratuluju.. :hug:
já měřim tu bazálku a asi jsem tu ovulku neměla..ted mi to doslo jak na to koukam..teplotu mam porad 36.3 nebo 36.4… :zed: to je k vztekuuu.. :roll: holt si pobezim na konci mesice pro ten clostil..
holky nemáte s ním některá nějakou zkušenost? asi je to blbý, ale bojim se, abych po nich moc nenabírala.. :nevim: :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex