Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a-šmudlinka Jojo, únava, to je taky mazec. Tak hlavně, že jste v pořádku
Dcerku jsem dnes dala k babice a dědovi, pokud se rozhodnu jít do nemocnice, tak tam bude muset nějaký den být
Manžel by si ji vždycky večer vyzvedl. Tý jo, já ty prsa vůbec necítím, jen okolo ovulace a pak así týden, pak jak když utne.
@liiida Děkuji, jsem trošku klidnější, že už tam je srdíčko. Jen ta nemocnice mě trochu děsí ![]()
@veve15 no jo koho by nedesila
ono je tezky byt v klidu s deckem.ja bych asi taky neprekousla, kdyby musela byt u pritelovo rodicu.od ty doby co jsme tam pres rok bydleli je fakt nemusim ![]()
@veve15 já u dcery taky nic ale teď neustále stačí aby se mi opřela dcera rukou když se mazlí a já šílím ze se mi kroutí prsty u nohou, je to pro mě nové
@a-šmudlinka hm, tak to je taky mazec. Právě, že ta naše malá raubířka zase ráda na nás skáče, tak teď to má na mě zakázané a hrozně se diví a je naštvaná.
Hlavně, že miminko chce, ale musí to být sestřička ![]()
@liiida Ona je tedy u mých rodičů, u rodičů manžela bych to asi taky nedávala ![]()
@a-šmudlinka muj zase zapomina a furt jak mi sahne na prso, nebo proste hladi, tak to je boli, musim furt upozornovat. malou taky musim krotit, porad dela kravinky, opira se o me, preleza
@veve15 no mama je vlastne ted na marodni kvuli karpalum, pujde na operaci, jinak taky byla porad v praci a ztahana
@veve15 Jejda mane, tak snad už bude líp a do spitálu nebudeš muset
k srdíčku moc gratuluji ![]()
Jinak já dnes teplota zase 36,8 a bílý, až žlutý tahavý výtok ![]()
@veronikacek …veru tak ted zavolej na socialku…ale na tuty neukoncuj neschopenku ![]()
@veve15 taky říkám ze mam bříšku miminko a musí opatrně. Dneska mi pusinkovala můj špek ![]()
@a-šmudlinka No mě také pusinkuje, ale teď přišla na opravdu kuriózní věc, jestli víš, jak existuje odsávačka vzduchu na víno ( taková pumpička ), nasadí se na hrdlo a tahem nahoru a dolů vysaješ přebytečný vzduch a může vydržet načatý do dalších dnů a není horší kvalita. Tak tento přístroj teď naše zlatíčko používá na nás, když ležím, přiskočí a začne mi dělat „cucfleky“ na ruce, noze, atd… Fakt to nechává otisk jak při baňkování
Ale aspoň je legrace.