Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ale je fajn že mi alespon není špatně jako včera od žaludku, alespon nějaké plus ![]()
jo ráno na cokoliv z jídla jsem se podívala tak se mi dělalo
ale celý den, tak nevím
ahoj holky tak podávám zprávu, podbřišek mě pořád bolí tak fakt už nevím a začínám si myslet že fakt to nebude mimi ale že jsem nemocná. ach jo
Ty sis asi měla udělat ten test abys to buď potvrdila nebo vyvrátila a pokud by se to nepotvrdilo tak bys měla fičet k doktorovi…co když tam máš kýlu nebo něco ![]()
nestraš s kýlou, můj otec ted jde podruhé do dvou let na operaci. počkám s tím na pondělí, protože kdybych náhodou byla tak už by se to mohlo ukázat. a držím partu s verčou. budeme testovat spolu.
No jak chceš!ale pokud by se ti třeba udělalo ještě zle nebo na
tak fič na pohotovost ať si v pohodě ![]()
jojo neboj, už i přítel plaší, ale stále mě k tomu bolí prsa, tak myslím že to kýla být nemůže
holky tak podávám info konečně mě přestal bolet podbřišek, prsa sice stále bolí ale lepší něco než nic.
Boisko,mě loni bylo to samé,a nakonec mě tak chytl podbřišek,že jsem v práci upadla a měla normálně kontrakce a zjistili mi že mi rupla cysta na vaječníku,hormonálně jsem se cítila jak těhu,to někdy cysty dělají.Nakonec jsem skončila v nemocnici.
panebože,to je hruza. ale já jsem před měsícem byla na gyndě a nikde nic. tak trochu doufám že to není ono.
jééé holky, tak vidím, že jsou tady nadějné nové těhulky
Doufám, že to nezakřiknu. Budu vám držet v pondělí palce. Určitě hned napište. Já bych měla mít příští týden ovulku, tak aspoň něco
@boiska píše:
panebože,to je hruza. ale já jsem před měsícem byla na gyndě a nikde nic. tak trochu doufám že to není ono.
holky tak břicho vubec nebolí ale začala jsem mít nějaký slizký bílý hlen, což je pro mě nezvyk ptorože jsem ho nikdy neměla
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat