Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terajsek, @Esíčko.85 - Holky moje, děkuju.
Furt na ty čárky brejlím a to mám 6 dioptrií
a chodím je kontrolovat, jestli nezmizely. ![]()
@audiomax
to znám. Já je kontrolovala asi 100× za den. Jestli fakt ale fakt se mi to nezdá. A to Wondfo sílí pomaleji, tak se neděs. Já pak měla Maxe a tam ten rozdíl byl hrozně vidět obden. Ale já Ti to říkala včera. Blasta po PGS má moc velkou šanci, vůbec jsem si nepřipouštěla jiný výsledek. A u Tebe taky ![]()
@WmarliesW Já se v těch značkách vůbec nevyznám, prostě jsem v lékarně řekla, že chci test, podala mi ho, já zaplatila a mazala domů, žádný výběr nebo doporučení. Kontroluji to protože mi to furt vrtá hlavou, prsa mě splaskly, špiním i občas červená, je to jakýsi divný. Ještě tomu moc nevěřím, ale samo doufám hrozně moc, že to bude dobré a že si to bojovníček vybojuje
![]()
@audiomax Můžeš byt v klidu, ja byla úplně stejna.
Ale mas je opravdu krásně viditelné. ![]()
@audiomax Jééééj! Je tam!
I ten včerejší duch je vidět na fotce. Holka já Ti tak strašně moc držím palce. Na příznaky kašli.. Já měla u prvního těhu krásný příznaky (prsa a tak) a nepovedlo se. A u toho druhýho povedenýho těhu mě třeba zezačátku prsa vůbec nebolely. Špinění bych přikládala úspěšnému zavrtávání ![]()
@audiomax Ty vole me asi picne!!!
Ja sem jeste rychle nakukuju nez padim domu, stehujou nam kancelar - a tady takovy hvezdny dalnice!!!
nestava se casto, ale ziram s hubou dokoran a hreje me takovej krasnej pocit.
Je to na moc dobre ceste, proste je to tam!!! Ver mi, ze si ted za par hodin dam na firemnim vecirku na tebe fakt frtana.
potichounku gratuluju.
![]()
PS: moje nova 36-leta ambiciozni sefova si na vecirku nic neda, je totiz taky tehu jak jsem se pred hodinou dozvedela. Klasicka business, zustane doma jen povinnych 12 tydnu, pak jde do prace.
![]()
@audiomax Jééé. To jsou krásné čárky
. Potichounku Ti MOC gratuluji a držím pěsti, ať čárka krásně sílí a je vše v pořádku
.
@audiomax gratulujiiiii
Koukám jak se tu rozjely fotky s mazlíky. My ted máme o tři více. Naše kočičí madam si v 10 měsících pořídila miminka. Zítra jim jsou dva měsíce a jsou to torpéda ![]()
Jinak já dneska zahájila stimulku. Vyfásla jsem Gonal, Prednison a už dopředu Utroš..teda v CAR jsem dostala jen Gonal. A díky bohu za to. Aspoň jsem v lékárně využila poukázky za odběry krve ![]()
Holky, nádherní pejsci, úplně mě to dobilo, já zvířátka miluji a to jak pejsky, tak kočičky
Jinak těhulkám moc gratuluji, vidím, že samé hodně čerstvé, tak holky, držím palce!
@audiomax
no výborný, potichu gratuluji a strašně moc držím palce.
![]()
A pak ze se to s tehulkama nerozjede…
tichounce gratuluji a drzim palce!
Ja koncim 38tt a modlim se at porodim zdrave dite v poradku, nic jineho si nepreji, dam vedet.
@audiomax je tááááám
moooc gratuluji
teď už bude jen sílit
mám velikánskou radost
ted se to tady pěkně rozjede a budou tady samý těhulky
![]()