Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
23.9.16 09:38

@Terajsek, @Esíčko.85 - Holky moje, děkuju. :* Furt na ty čárky brejlím a to mám 6 dioptrií :mrgreen: a chodím je kontrolovat, jestli nezmizely. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
23.9.16 09:41

@audiomax :hug: to znám. Já je kontrolovala asi 100× za den. Jestli fakt ale fakt se mi to nezdá. A to Wondfo sílí pomaleji, tak se neděs. Já pak měla Maxe a tam ten rozdíl byl hrozně vidět obden. Ale já Ti to říkala včera. Blasta po PGS má moc velkou šanci, vůbec jsem si nepřipouštěla jiný výsledek. A u Tebe taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.9.16 09:48

@WmarliesW Já se v těch značkách vůbec nevyznám, prostě jsem v lékarně řekla, že chci test, podala mi ho, já zaplatila a mazala domů, žádný výběr nebo doporučení. Kontroluji to protože mi to furt vrtá hlavou, prsa mě splaskly, špiním i občas červená, je to jakýsi divný. Ještě tomu moc nevěřím, ale samo doufám hrozně moc, že to bude dobré a že si to bojovníček vybojuje :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
23.9.16 10:03

@audiomax Můžeš byt v klidu, ja byla úplně stejna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale mas je opravdu krásně viditelné. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
23.9.16 10:30

@audiomax Jééééj! Je tam! :dance: I ten včerejší duch je vidět na fotce. Holka já Ti tak strašně moc držím palce. Na příznaky kašli.. Já měla u prvního těhu krásný příznaky (prsa a tak) a nepovedlo se. A u toho druhýho povedenýho těhu mě třeba zezačátku prsa vůbec nebolely. Špinění bych přikládala úspěšnému zavrtávání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
23.9.16 10:57

@audiomax tak to je krasny, moc gratuluju a drzim palce dal :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.16 13:36

@audiomax to jsou krásné zprávy!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
23.9.16 14:04

@audiomax Ty vole me asi picne!!! 8o 8o :dance: :dance: :dance: Ja sem jeste rychle nakukuju nez padim domu, stehujou nam kancelar - a tady takovy hvezdny dalnice!!! 8o nestava se casto, ale ziram s hubou dokoran a hreje me takovej krasnej pocit. :srdce: :dance: Je to na moc dobre ceste, proste je to tam!!! Ver mi, ze si ted za par hodin dam na firemnim vecirku na tebe fakt frtana. :pankac: :pankac: potichounku gratuluju. :hug: :hug:

PS: moje nova 36-leta ambiciozni sefova si na vecirku nic neda, je totiz taky tehu jak jsem se pred hodinou dozvedela. Klasicka business, zustane doma jen povinnych 12 tydnu, pak jde do prace. :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.9.16 15:17

@audiomax Jééé. To jsou krásné čárky :dance: :hug:. Potichounku Ti MOC gratuluji a držím pěsti, ať čárka krásně sílí a je vše v pořádku :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
23.9.16 16:08

@audiomax gratulujiiiii

Koukám jak se tu rozjely fotky s mazlíky. My ted máme o tři více. Naše kočičí madam si v 10 měsících pořídila miminka. Zítra jim jsou dva měsíce a jsou to torpéda :mrgreen:

Jinak já dneska zahájila stimulku. Vyfásla jsem Gonal, Prednison a už dopředu Utroš..teda v CAR jsem dostala jen Gonal. A díky bohu za to. Aspoň jsem v lékárně využila poukázky za odběry krve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
23.9.16 16:55

@Hanka1982 Krasny jezevcice! S tema musi byt doma veselo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.9.16 18:11

Holky, nádherní pejsci, úplně mě to dobilo, já zvířátka miluji a to jak pejsky, tak kočičky :-) Jinak těhulkám moc gratuluji, vidím, že samé hodně čerstvé, tak holky, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.9.16 18:21

@audiomax :dance: :dance: no výborný, potichu gratuluji a strašně moc držím palce. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.9.16 19:03

A pak ze se to s tehulkama nerozjede… :) tichounce gratuluji a drzim palce!
Ja koncim 38tt a modlim se at porodim zdrave dite v poradku, nic jineho si nepreji, dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
23.9.16 19:44

@audiomax je tááááám :) :dance: :hug: moooc gratuluji :srdce: teď už bude jen sílit :) mám velikánskou radost :hug: ted se to tady pěkně rozjede a budou tady samý těhulky :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí