Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucifer 84 nečekám ji neděle, pondělí
poslední dva cykly jsem měla taky dva dny zpoždění a poslední cyklus jednodenní ms
test bych asi zkusila v pátek taky to budu 12dpo
@Ginuš Jé, tak to mě mrzí ![]()
Snad bude už jen líp a líp
, drž se.
Jinak mé novinky najdeš na str.36. ![]()
Držím
ať vše dobře dopadne.
@Lucifer 84 aha, už to čtu… No držím moc palce. Jinak ta genetika to je hrozné čekání… Držím palce, ať to uteče. Jinak spermijky se určitě zlepší po lécích, věřím tomu. No a já bych asi 3tí revizi během 2 měsíců prostě zvládala blbě ![]()
Moc a moc Ti držím palce ![]()
Teda @Ginuš všechna čest, že to vše nějak zvládáš po tom všem, co máš za sebou…držím moc palce, ať už se to neopakuje…
Jinak @Lucifer 84 a @Muflu taky budu možná testovat příští pátek…ale nevím jaký jsem přesně den DPO, neb ovulace byla značně posunutá a dnes jsem 2-5DPO..nejsem si 100% jistá..
@Lucia81 no já jsem zase myslela, že mám ovulaci ve čtvrtek, měla jsem bolesti a hlen, to bych byla 7dpo, jenže v sobotu a neděli byl hlen zase a v neděli přišly bolesti, větší než v ten čtvrtek
takže jsem spíš 4dpo, nebo, že bych měla dvě ovulky
, ale to se děje asi jen vzácně ![]()
@Lucifer 84 děkujeme za přivítání ![]()
@Muflu ty si měla jenom jednodenní ms? a normálně míváš jak dlouhou? To už by mi hlodalo v hlavě, jestli i přes jednodenní ms nemůžu být těhotná ![]()
@Rozarkaa1 jo jednodenní, a ještě jako kdyby hlen s krví, taky mi to vrtalo hlavou, protože normálně ji mívám tak 4dny a silnější, ale test byl negativní ![]()
@Muflu no já to taky měla tak, pocity jako bych měla ovulace 2…ale důležité je, že snad dorazila alespoň jedna…
@Lucia81 a @Muflu Tak to budeme testovat ve stejný den? ![]()
Ták holky, nahoďte pozitivní myšlení a příští pátek očekávám nějaké dobré zprávy. ![]()
Ach jo, už přes týden mám na testech pididušíka. Před dvěma týdny jsem lehce krvácela a špinila. Nevím, jestli to lze brát za MS, asi spíš ne. Takže biochemický je asi už jistota
Ale co teď?
Počkat na MS, nebo si dojít na vyvolávačku, nebo si myslet, že už proběhla?
@Lucifer 84 já tomu tento měsíc prostě věřím
a když nic jsem na 19. objednaná k novému dr. který to aspoň bude řešit, takže já pozitivně naladěná jsem, zatím
![]()
@Vererka83 to bude asi biochemko, MS ještě určitě dorazí…naopak, když dojde k zahnízdění, tak bývá MS silnější..to lehké krvácení mohlo být zahnízdění…
Ahojky děvčata, za 3 měsíce mi bude 32 a také se snažíme o první mimčo… zatím první měsíc… Přítel měl pořád hodně času na miminko, jen se bojím, aby nám to šlo..