Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3271
27.7.14 21:58

@Vererka83 To mi povídej, pěkně jsem se sesypala. Jednou jsem byla na psychoterapii, doporučila mi kraniosakrální terapii a na tu chodím pořád a budu i během těhu, prý usnadňuje i porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
27.7.14 22:36

Jeden den ms..Wow ja ji mam vždy tak 8 dnu a s bolestma..
Me vzdycky picha kolem 12 dne a pak kolem 19 dne.@Muflu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
28.7.14 08:26

@Sofia 82 to bylo jen minulý cyklus, jinak ji mám tak 5 dní, měla jsem 2 dny zpoždění, ducha na testu a pak mrcha stejně došla :cert: tak pak se má v těch bolestech člověk vyznat :think: kdyžtak bych zkusila příští cyklus zase ovu testy @zamlklinka je to síla, člověk tak dlouho čeká na // a ono ještě není vyhráno :,( je mi líto, co jsi prožila :hug: já našla // den před štědrým dnem a na začátku ledna sp :,( ale zt ve 12tt, to už člověka musí strašně zasáhnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.7.14 13:15

@Muflu hele poslední dobou si tu holky stěžují na falešné dochy na testech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
28.7.14 13:27

@Ginuš jo jo moc tomu nepřikládám váhu, že bych byla těhu, pokud tam nebude pořádná čárka, tak tomu nevěřím :nevim: no nic jdeme pojistit včerejší ovulaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.7.14 13:28

@Muflu :potlesk: :hug: držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
28.7.14 14:24

@Ginuš tak pojištěno :mrgreen: teď už jen čekat, když se nezdaří jsem 10.8. objednaná k novému dr, tak jsem taková klidnější :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.7.14 14:31

@Muflu jůůů tak to držím palce, aby to vyšlo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
28.7.14 14:42

@Ginuš děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
28.7.14 18:09

@Muflu Ono to zasáhne každou, ale je fakt, že postupem času je to horší a horší. Jsem ráda, že to nejhorší období je za mnou. Ty sis musela také prožít své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.14 18:34

Někdo říká, že na otěhotnění je super Nosifol, jsou to vitamínky, sáček rozpustit ve vlažné vodě a vypít. Zkouším ho 2 balení a zatím nic, také jsem bez úspěchu zkoušela kontryhelový čaj. Jako novinku jsem teď našla popíjení medu, poprášit skořicí, rozpustit ve vodě a celý den popíjet, prý je to na neplodnost. Máte to některá vyzkoušené???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
28.7.14 18:39

@evina bublina medem určitě nic nezkazíš, já zase slyšela dvě lžíce medu ráno a v těhotenství dvojitou dávku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.7.14 18:47

Ahoj holky, můžu se přidat? :) O mimi se snažím 2,5 roku, ovšem teď mám změnu partnera, ten první měl špatný spermiogram, nynější už má dítě, tak předpokládám, že bude spermio ok, u mě by taky mělo být vše ok, ale člověk nikdy neví :nevim:…zatím se snažíme 5 měsíců a moc se modlím, aby se to povedlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.7.14 18:57

@len22 ahoj, snad se vám zadaří brzy, čekáš (nebo spíš nečekáš) teď někdy MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.7.14 19:04

@Vererka83 nečekám už ji mám a vždy, když jí mám tak přestávám věřit tomu, že to funguje…kyselinu listovou, nosifol apod to už beru fakt dlouho, no nevím jestli se zas nevrátím k ovulačním testům, ale ty mi nikdy skoro nic neukazaly, nebo měření bazální teploty, to jsem taky kdysi dělala:nevim: prostě mám chuť něco udělat třebas jinak, něco zkusit, aby byla náděj, že se to povede.. A co ty jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí