Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem v pátek objednaná na gyndu. Domluvíme se na vyšetření v nemocnici popřípadě na laparoskopii. Jsem zvědavá, jestli mi něco najdou.
@Sofia 82 Já se dřív řídila podle testů ale teď už chodím na folikulometrii a řídím se podle mudr., podle toho co vidíme na ultrazvuku.
Testy dělám pořád ale mudr. říkala že nejsou 100%, takže je zkouším jen orientačně. Protože už 2 měsíc mi vyšla ovu např. na úterý (podle ultrazvuku) ale 2// na ovu testu se ukázaly až ve středu, takže podle testů by měla být ovu až ve čtvrtek.
Čert aby se v tom vyznal, že? ![]()
@Sofia 82 Tak menstruace v pravém slova smyslu se stále nerozjela (když porovnám minulé cykly) - klidně bych dnes vystačila s max. dvěma vložkami. Ráno si mslela, že se rozjela, ale není to ono, je to pořád víc nahnědlé, i když oproti včerejšku přibylo trochu červené (hl. na toalet. papíře). Stále cítím mírně podbřišek, nevolnost jsem dnes nepozorovala, ale je fakt, že jsem celý den hlídala 2 holky od kamarádky, tak jsem se plně soustředila na ně a sebe jsem nehlídala tak, jak když jsem sama. Tak uvidím… Možná zkusím těhu test koncem týdne…
@Ginuš No, mě to taky mrzí, ale na druhou stranu jsem ráda, že je kam se přidat aneb víc hlav, víc ví a nebo sdílená radost-dvojnásobná radost, sdílená starost-poloviční starost! ![]()
@nobody80 přesně tak, nebýt emimina tak nevím co bych dělala
nemám si o tom s kým promluvit ![]()
Hlavne asi na to prdim a bude se řídit bolestma a instinktem..
Tady prave Gynda neni jako v Čechách..Ze můžete zajít tam kdykoliv
Tady čase chodí normalne praktickému a ten vas mozna pošle do nemocnice k gynekologovi, ale to uz musi byt..
Budem zkouset a uvidime..
Hlavne ráno jsem úplne spanikarila!
Ja jsem si myslela, ze mam ovu bud 14-15 den podle hlenu a i tak přibližně me to ukázal i testy
Pak si kdyz tak zajdu na gyndu v Čechách, kdyz to nepůjde..
Co jste holky dělaly dneska? Ja dodelavala resty v účetnictví..
Tedka jsme přišli z training a manžel me Ukecal na box-tak ze v sobotu jdem boxovat!
Doufam, ze zhubnu a pak ze me přestane bolet ta hlava..Pry je to od ramen a krční páteře!
@Sofia 82 tý joo, tak to jsi teda akční.. Já furt přemýšlím, že zkusím oprášit rotoped a nebo orbitrek a budu pomalounku cvičit
jsem 14 dní od revize, tak uvidím, jako chodit venku v tom vedru nejde - mám vycházky odpolko a to je na chcípnutí ![]()
Ja byla tak nasrana, ze musim na to cvičení, ale tedka jsem rada a unavená!
Hlavne me neni dobre, jak jsem přibrala..
Take me uz boli hlava tak tyden a dneska to přestalo..Tak musim asi cvičit!
Mam doma masinu, ale vůbec me to nebaví na ni cvičit..hrozne jsem zlenivela!
@Ginus hlavne se opatrně a pomalinku..
Me take nebylo dobre a malém jsem omdlela- v teple se moc cvičit nejde!
@Sofia 82 no já mám nahoře 8 kg a fakt mi překáží, cítím i špeky na zádech
prostě hnus a psychika tím docela trpí. No uvidím kdy se do toho obuju, zatím se jen připravuji ![]()
Tak doufám, že Ti to pomůže… Hlavně abychom se cítily lépe
No prave…Me svte hrozne to bricho a boky!
A ta bolest hlavy byla hrozná, tak jsem zvědavá.
Mělo tam byt napsáno predtim ne hlavne se opatrně
@Sofia 82
no já jsem tak nějak celá zralá na proměnu
nohy mám teď šílený, celulitidě se u mě mooc líbí a břicho vyvalené
prostě pneumatika ![]()
Jojo pochopila jsem to… ![]()
Ani me nemluv o celulitide-tu mam vsude!
Fakt uz me to hodně štve!
3 měsíce jsem si rikala, ze to nebude dobre udelat Takovou změnu pro tělo kvuli snažení
Ale tedka uz na to prdim, nechci vypadat takhle!
@Sofia 82 no já si taky říkala, že to nebudu hrotit, ale to prostě nejde, cítím se šíleně
ale když jsem byla poprvé těhu, tak jsem měla ještě o 2kg víc
já strašně přibírala
asi to budu ale mít při každém těhu
teď se to tedy umocnilo tím ležením