Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Muflu moc moc drzim palecky!!!
@Naomina ja vidiiiiim;))) tfuj tfuj at je to dobre. Kdy ma neprijit ms?
@Vererka83 drzim take moc moc palecky at je to to nejidealnejsi;)
@Lenula4 ahojky, snazime se stejne;) muzu se te zeptat, kdy sel pritel od prvniho snazeni na spermio a da se tam jit bez zadanky? Jen na vlastni zadost? Dekuji
Holky ted jsem z toho jelen
mam dneska hlen a tahne se tak nevim, co to zase je
radsi to dneska pojistime a uvidim, co se bude dit dal, ve ctvrtek me bolel pravy vajecnik, ale ne tolik, jako minule pri ovulaci ![]()
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda nevíte kde bych sehnala knížku Cvičení podle Mojžíšové. S manželem se snažíme o mimčo už 5let, jsem se jsem brala hormony a pak jsem byli s manželem 4× na inseminaci a bohužel nic. v lednu jsem změnila gynekologa a ten mě hned poslal na laparo (divil se že mě ještě nikdo neposlal) ale od té doby co sem se objednala na laparo tak se mi rozhodila menstruace tak že zatím smůla a tak bych chtěla vyzkoušet cviky od Mojžíšové… dík za rady. ![]()
Rozestup dvou dnů… Paradoxně mi ranní testy ukazují ještě slabšího ducha. Netuším, kolikátý DC jsem
Ahoj holky, jak je??Tak ja cekam a cekam-jestli budu a nebo ne…Mam to dostat 3.8-normalne me picha na vajecniku, ale nic-jen jsem dostala kvasinky!
Jinak @hančí31 hodne videi je na you tube…Mrkni na ne..http://youtu.be/5zILawLZmMM
@Muflu mela jsem take hlen 17 den a take jsem z toho byla v soku, jak to…
Normalne mam hlen 12,13,14,15 den-ovu digi test ukazal smajlik 14 den…Tak drzim palce abysme byly v tom
@Sofia 82 Bohužel nevím 1.DC, ani termín ovulace, ani termín MS. Zkouším to tak odhadem, že plus mínus dnes měla přijít MS. Testuju už od středy a výsledky jsou všelijaké. Každopádně „něco“ se objevilo na všech. Jen mě děsí, že duch nesílí. Je to moje 4. těhotenství za 10 měsíců!!!
Moc si přeju, aby to tentokrát už vyšlo
@Sofia 82 děkuju
po těch všech strastech bych si to snad už i zasloužila ![]()
Ja jsem akorat vyrazena tedka s tim vytokem a palenim dole! Na kvasiky to nevypada-nesvedi..Podle me-stresu ze svatby…
@Sofia 82 a kolikaty jsi dnes dpo? Ja jestli jeste nebude ovu tak 3dpo
Js měla ovu 19.8 a tak asi 8 den po
A ms mam dostat 3.8
Ale nejak uz tomu neverim.